הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת לאבקת חלבון אופטימום בטעם פרנץ' וניל

pickitup

משתמש פעיל
566
1
נק' מוניטין:
1,028
566
1
בהשראת מינימונסטר החלטתי לתת ביקורת על החלבון האחרון שרכשתי.
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Protein French Vanilla Creme 24 g - 2 lbs

הסיבה שרכשתי את הטעם הזה היא שפעם אכלתי וופלים בטעם פרנץ' וניל ומאוד מאוד נהנתי מהם, אז כשראיתי שיש אבקת חלבון בטעם הזה, ישר רכשתי.
כדי לא לקחת סיכון ו"להיתקע" עם חלבון לא טעים, רכשתי מחו"ל קילו של החלבון ולהלן הרשמים:

ערכים: (מנה - 31 גר') 29 מנות.
120 קלוריות
חלבון: 24 גר'
שומן: 1 גר'
פחמימה: 4 גר'

ערבוב: 10/10. מתערבב בקלות מאוד, אין גושים בכלל.

קצף: 1/10. יש כ"כ הרבה קצף שאני פשוט לא מסוגל לשתות את זה בלי לתת לזה לשבת איזה 15-20 דקות שהוא יירד, אז אני מכניס למקרר לתת לזה להירגע.

מחיר: 9/10. נרכש מחו"ל ב23.75 $ עם משלוח 7$ לכן יחסית לחלבון בארץ במחיר הזה זה בהחלט משתלם.

טעם: 8/10. מזגתי 300 מ"ל חלב, וכשיש לזה עדיין קצת קצף ושותים, זה מזכיר קרם וניל לעוגה בטעם.
מזגתי 400 מ"ל ומצאתי שזה עדיף לטעמי, ואז יש לזה טעם של חלב וניל כמו של תנובה:

49_b.jpg

אם אתם אוהבים את החלב הזה אז זה כנראה יהיה לכם טעים.

שכלול סופי: 7.5. לא טעמתי את טעם וניל רגיל שלהם אז אני לא יכול להשוות לזה, אבל יש לזה טעם של חלב וניל אז אין לי מושג מה יכול להיות כבר שונה בטעם.
ראיתי שיש להם גם טעם של Cake batter, אבל כשמזגתי 300 מ"ל היה לזה טעם של קרם וניל לעוגה, אז אין לי מושג גם מה יהיה ההבדל בין הטעמים פה.
לדעתי חלבון חביב, אני עדיין מעדיף את טופי קרמל פאדג' שלהם.

*אני שותה חלבון רק עם חלב כי לטעמי חלבון באופן כללי עם מים זה הרבה פחות טעים.

• פותח/ת השרשור
תודה על הביקורת 😃
נשמע שהטעם לא משהו למרות שנתת 8 מתוך 10, אני צודק?

זה מתוק ווניל, לא רע אבל יש טעמים שאני יותר מתחבר אליהם.
זה אחלה לאוהבי חלב וניל..
זה כמו בסרטים יש כאלה שאם דירגו 7 ואחרים דירגו 9, ישקף את אותה רמת הנאה מהסרט..
אני לסרטים בינוניים נחמדים נותן 7 אבל יש לי חבר שנותן להם 5 😃

.

תודה רבה, בדיוק חשבתי לקנות את הטעם הזה אבל בסוף קניתי את הוניל הרגיל (והתאכזבתי ממנו).

לפי דעתי הטופי קרמל פאדג' הכי מעניין אבל לפעמים מתוק מדי, פעם היה לי את הרוקי רואד שלהם והוא היה ממש טוב!

טעמתי את כל הונילים למינהם.. אני חושב שהיה וניל אחד שלקחתי ממנו שלוק אחד ושפכתי לכיור, היה זוועה.
לא חושב שיש טעם וניל באבקות חלבון שממש שווה קנייה, עדיף לבחור בטעמים אחרים
.

טעמתי את כל הונילים למינהם.. אני חושב שהיה וניל אחד שלקחתי ממנו שלוק אחד ושפכתי לכיור, היה זוועה.
.

דווקא הוניל של דיימטיז עם חלב היה מפתיע

אופטיומם קרמל טופי פאדג' FTW!!!!!! 🤪

חברי פורום LBS זכאים ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב אותם ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי החברה.
המוצרים של אינטראקטיב עברו שינוי משמעותי בטעם ובאריזות חדשות.
לפרטים נוספים על החברה,לבדיקות מעבדה ועל המבצע לחצו על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

.
הווניל של ISO93 נהדר. אני יודע שלא אוהבים פה את אולטימייט, אבל לבנאדם שאוכל רק כשר, האופציות מצטמצמות משמעותית... אז אם נדבר רק על טעם, הווניל שלהם באמת טעים.

• פותח/ת השרשור
היית כבר מזמין את הגדול הוא הרבה יותר משתלם. תנסה את הבננה הוא טוב.

אני יודע שהגדול היה יותר משתלם אבל לא רציתי להיתקע עם חלבון שהוא אולי לא טעים כי לא ראיתי המלצות עליו פה.

לא יותר משתלם לקנות חלבון בארץ ? הקילו נראה סתם יקר

עשיתי חישוב מתי שקניתי את החלבון לפי שער הדולר באותו יום.
יצא שביחס הכמות למחיר, זה כמו ש2.2 קילו היה עולה 260.

הווניל של ISO93 נהדר. אני יודע שלא אוהבים פה את אולטימייט, אבל לבנאדם שאוכל רק כשר, האופציות מצטמצמות משמעותית... אז אם נדבר רק על טעם, הווניל שלהם באמת טעים.

אין פה מה לאהוב או לא לאהוב. ISO93 נכשל בבדיקות מעבדה (ב 2 בדיקות יותר נכון). פעם ראשונה יצא 68% ופעם שנייה יצא 73% חלבון ( מתוך 95% מוצהר).

גם שוקולד זה טעים. אבל אין בו חלבון. זה דווקא מסביר למה הוא כל כך טעים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית