הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גניקומסטיה?כן או לא?

ixus400

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום.

אני גבר בן 30 שוקל 105 פלוס מינוס וגובהי הוא 180.

מעולם לא עסקתי בפיתוח גוף אך בשנים האחרונות יש בי רצון עז להתחיל עם זה.

מיום ליום עם כל החשיפה של המדיה בעולם שאנו חיים בו יש לי רצון עז לעשות את זה אבל אני לא יודע איך להתחיל ורוצה את הדרך הטובה ביותר.

הספורט העיקרי שעשיתי בחיי היה הליכה באופן קבוע במסגרת תוכנית דיאטה שבה ירדתי במשקל אך לא נהייתי שריר מן הסתם.זה היה ירידה ועליה בריטואל חוזר כל כמה שנים אך ללא פיתוח גוף.
וסטים די עלובים של כפיפות בטן ושכיבות שמיכה.
פה ושם שיעורי ספורט בבית ספר שהייתי בוא נאמר:די עילג בהם...

אני מצרף כאן 3 תמונות שמציגות את פלג הגוף העליון מ3 זויות.
נבדקתי אצל מספר כירורגים בקשר לגניקומסטיה.
חלקם טען שאני צריך לרדת במשקל ולעבוד על שרירים בכדי לראות אם אני בעל פוטנציאל לניתוח.
וחלק טען שיש מקום לעושת את הניתוח אך הוא ישאיר ככל הנראה עודפי עור שיזיקו למראה האסתטי.

נמאס לי מכאלה שמבלבלים את המוח בקשר לנושא ואני מחפש מישהו מקצועי.

אני צריך תשובה חד משמעית!
1.האם יש לי גניקומסטיה?
2.אם כן אז פיתוח גוף יעזור להעלים זאת או שרק ניתוח הוא הפיתרון?
3.אם זה לא גניקומסטיה אז כמה זמן לוקח לפתח שרירי חזה בעל מראה"מפוסל"?
4.מה עם הבטן?יש סיכוי לקוביות?

תודה מראש וסליחה אם חפרתי קצת...😃

קבצים מצורפים

• IMG_0317.JPG
    IMG_0317.JPG
    KB 102.7 · צפיות: 590
  • IMG_0321.JPG
    IMG_0321.JPG
    KB 88.5 · צפיות: 610
  • IMG_0322.JPG
    IMG_0322.JPG
    KB 94 · צפיות: 491
אני אפתח בזה שאני חושב שכדאי לך לעשות דיאטה מלווה באימונים בחדר כושר קודם כל, ורק אחרי זה לשקול התערבות כירורגית.

לאחר מכן אומר לך שפורטל המאמרים הוא חברך הטוב ביותר, ואני ממליץ לך לפתוח במאמר הבא שיסדר לך את הראש בנוגע לתהליך הדיאטה:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

אחרי זה מומלץ לך לקרוא מאמרים נוספים כדי להעשיר את הידע שלך ומחוק מיתוסים נפוצים, וכן בעזרת הפורום תוכל לבחור תוכנית אימונים מתאימה.

הצלחה רבה

על אחוז שומן כזה גם אם תעשה ניתוח הוא לא יהיה אידאלי. תרד 15% שומן ואז יהיה אפשר להחליט אם אתה באמת צריך התערבות כירורגית.
ממה שזה נראה, יש לך שם פשוט שומן ומעט מאוד ריקמה נשית. אפשר לומר שאתה יותר בקטגוריית הפסאדוגיניקומסטיה (שומן בחזה).
לרדת במשקל, אין פיתרון אחר.

.

שום ניתוח, אתה סתם שמנמן עם man-boobs.

גם לי היו ציצים של בחורה בלונדינית שהייתי 120 קילו, כיום נעלמו לחלוטין. (אחרי הורדה באחוזי שומן כמובן)

• פותח/ת השרשור
זה בולט אבל לא?
שמתי לב שאצל אחרים שמנים יש רק שומן ללא בליטה

/

זה בסדר גמור, יעלם אם תרזה.

אני לא מדבר על להוריד 5 קילו, אני מדבר על להיות חטוב.

אין לי תמונה בלי חולצה, אבל אפילו בתמונה הזאת תוכל לראות את ה man boobs שהיו לי.

קבצים מצורפים

• abcd.JPG
    abcd.JPG
    KB 7.3 · צפיות: 473
.

לא יודע, הייתי 120 על 1.85.

בקיצור, תפסיק לחפש קיצורי דרך ותתחיל לאכול נכון ולעשות ספורט...

שמע בנאדם, אני מקווה שתיקח את התגובה הזאת לכיוון שאליו אני מתכוון שתיקח אותה.
אני לא יודע איך אתה יכול לחיות עם עצמך. חיים רק פעם אחת... הגיע הזמן שתעשה את השינוי שלך ותהנה מהחיים...ספורט..בנות..בריאות.. איך אפשר לוותר על כל הדברים האלה?
השינוי שלך מתחיל מהיום.. בהצלחה

קרא על חיטוב בפורטל מאמרים של הפורום ואם אתה צריך עזרה צמודה אתה יכול לפנות לשירות ייעוץ אישי של הפורום.

לי זה נראה כמו גינו, בכל מקרה קודם עדיף שתעשה חיטוב.

אני כמעט בטוח שזה גינו, לצערי גם לי יש.
אבל ניתוח זה לא מה שיעלה לך את הביטחון העצמי אם זה מה שאתה מחפש... תתחיל חיטוב וכשתגיע לא.ש סביר תשקול את הניתוח 😃

כמו שאמרו קודמיי,כרגע אין לך כל-כך מה לשקול התערבות-כירורגית קודם תרד באחוזי-שומן ויכול להיות מאוד שזה יעלם מעצמו אתה נמצא על אחוז-שומן גבוה מאו,אתה צריך להתחיל חיטוב(אם אין לך ידע קודם תקרא מאמרים בפורטל יש לך שמה הכול מהכול) ובהצלחה!

חבר שלי עבר לפני יומיים ניתוח כי היה לו קצת ריקמת עור נשית על החזה (לא משהו שרואים כ"כ אבל מה אני אעשה כשאתה רואה את זה אז זה מפריע), הניתוח הוא בסביבות החצי שעה-שעה, ואתה משתחרר יום אחרי.
הוא צריך לנוח עכשיו 10 ימים לפני שהוא יכול לחזור לחיות חיים רגילים, והוא צריך להיות עם חליפת לחץ שנימצאת על החזה ולוחצת עליו למשך חודש וחצי וזהו (לא נעים בכלל, הוא מספר שזה ממש לוחץ לו על הגב והחזה עד רמה של כאבים, הוא לוקח בשביל זה משככי כאבים).
בכול מקרה אתה לא תוכל לדעת מה יש לך עד שלא תרד לאחוז שומן נמוך (12% בערך).
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית