הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פערים חברתיים

מה זה מתמטיקה סופית ואינסופית?????????
מה זאת אומרת?? איך תבצע קומבינטוריקה במתמטיקה אינסופית????? אתה רוצה שהעוצמה תהיה תמיד אינסוף?????????

נשמע שיש לך אחלה דילר... 🤩

כן, אני חי על אוויר גרמני, אותו אוויר שדילברט ואיינשטיין נשמו!

אפשר לסיים כל תואר ראשון עם כמעט בלי ידע, רוב הדרישה היא לדעת לפתור מבחנים כמו שצריך וניתן לעשות את זה בלי לדעת יותר מידי.

עבודות הן בדרך כלל נעשות ברמה משותפת(העתקה או הכוונה).

ובקשר להעלאת הרמה לתיכונים, זה אפשרי אבל זה צריך להעשות מהעלאה כללית של החינוך מכיתה א, ולא להיזכר בתיכון ורק במתמטיקה.

זה לא "שטויות במיץ. נקודה." וזה יכול להיות נכון לכל תואר באותה מידה, די לחרטט, אתה גם ככה לא מצליח לשכנע בזה אף אחד פה (סליחה שאני צריך לסיים תואר במתמטיקה בשביל לדעת משהו על מבחנים ועל איך מקבלים ציון)

ולגבי אותו נושא שכבר טחנו, ואתה עדיין הולך סחור סחור, אז עזוב.. ניסיתי לקבל ממך תשובה שאני אלמד ממנה משהו (לא ראיתי קורס שהוא האמצע בין אינפי לרמת תיכון ורציתי לדעת איך זה אפשרי) אבל כנראה שאתה לא יודע או אין לך כוח אז אתה פשוט חוזר על דבריך שוב ושוב כדי שלא ייצא שתדבר אחרון.

אי אפשר לפתור מבחנים במתמטיקה (בטח לא בקורסים מתקדמים) בלי להבין טוב מאוד את החומר. השאלות הן לא טכניות. מי שטוען ביומרנות שאפשר לעשות זאת מבלי לדעת 40% מהחומר ומבלי להבין נקודות עיקריות לעומקן - חובת ההוכחה היא עליו ("זה נכון לכל תואר" זה לא נימוק..). XYZ, כל עוד אתה לא מדבר מניסיון, אין לך על מה לבסס את מה שאתה כותב וחבל שאתה יוצא בהצהרות כאלו. לצורך העניין, אני כן מעיד מניסיון שזה אפילו לא קרוב למה שאתה מתאר.

XYZ, ראשית, אם אתה רוצה להגיב לטיעונים שלי ולהתייחס למה שכתבתי ברצינות - אתה מוזמן. אמירות כמו "אתה פשוט חוזר על דבריך שוב ושוב כדי שלא ייצא שתדבר אחרון" הן דמגוגיות ברמה של טוקבקיסטים. ת'כלס, ציפיתי ממך לתגובה יותר רצינית מזה... לגבי הדיון המקורי - נתתי לך דוגמאות לקורסים שהם איפשהו באמצע בין אינפי1 לבין מתמטיקה ברמה של תיכון, כמו אינפי לפיזיקאים ולמהנדסים. כמו שכתבתי קודם - אפשר להגיע לכך על ידי השמטת חלק מההגדרות ומההוכחות שאפשר להסתדר בלעדיהן (למשל - סביר להניח שלא נתנו לכם הגדרה פורמלית לקבוצה ובכל זאת אני משוכנע שאתה מבין מהי נגזרת למרות שאם חוזרים מספיק אחורה, המושג "קבוצה" נכנס איפשהו בפורמליזם). אני מסכים לחלוטין עם שתי התגובות של coldfire בנושא.

Deus, אני מסכים שעדיף להעלות את הרמה הכללית מכיתה א' .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית