הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דד ליפט 220X3X3 , סט שלישי

Satan-Shor

משתמש פעיל
883
3
נק' מוניטין:
11,406
883
3
Satan-Shor`s Lair
התוכנית שלי עובדת. בסיום של פנדליי הייתה לי בעיה לעשות יותר מ 2 חזרות לסט בודד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה נראה כמו קוביה!😆

למה לא? מה כל כך גרוע באחיזה משולבת?

כבר דובר על זה בשרשורים קודמים איתו.
הטענה היא שבאחיזה משולבת נוצרת אי סימטריה בין השכמות.

עד פה אין וויכוח, הטענה נכונה ובאמת יש חוסר סימטריה. הויכוח התחיל כשחלק טוענים שאין בעיה עם החוסר סימטריה, ושטן שור לא רוצה להגיע לחוסר סימטריה הזאת.

אתה נראה כמו קוביה!😆

כבר דובר על זה בשרשורים קודמים איתו.
הטענה היא שבאחיזה משולבת נוצרת אי סימטריה בין השכמות.

עד פה אין וויכוח, הטענה נכונה ובאמת יש חוסר סימטריה. הויכוח התחיל כשחלק טוענים שאין בעיה עם החוסר סימטריה, ושטן שור לא רוצה להגיע לחוסר סימטריה הזאת.

טרפז ימין שלי יותר גדול משמאל וזה מפריע לי בבלידינג

• פותח/ת השרשור
אתם יודעים שאני לא בילדר.
ה-אסימטריה שנוצרת היא לא במראה הכללי שממש לא מעניין אותי כי גם כך אני לא פרופורציונאלי במיוחד (ראה "נער קוביה"). הא-סימטריה היא בצורה לא טבעית של העמוד השדרה, כתפיים ושרירי הגב (IMHO). האחיזה המשולבת היא ממש לא טבעית לבן אדם.

אתם יודעים שאני לא בילדר.
ה-אסימטריה שנוצרת היא לא במראה הכללי שממש לא מעניין אותי כי גם כך אני לא פרופורציונאלי במיוחד (ראה "נער קוביה"). הא-סימטריה היא בצורה לא טבעית של העמוד השדרה, כתפיים ושרירי הגב (IMHO). האחיזה המשולבת היא ממש לא טבעית לבן אדם.

היה לי מאוד ברור שהתכוונת לפן הזה ולא לפן הויזואלי, בשום מקום לא רשמתי שזה ויזואלי,יכול להיות שלא הבינו אותי נכון, כשדיברתי על סימטריה התכוונתי מבחינת חלוקת העומסים על השלד.
הבדיחות זה סתם הסתלבטות של רן..
ובקשר לאחיזה משולבת כבר התווכחו על זה מספיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית