הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיוני שההאנג קלין שלי יותר חזק מהפאוור קלין?

r_meker

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
אני עושה פאוור קלין כבר כמה חודשים והגעתי למשקל של 62.5 וכבר תקוע עליו הרבה זמן...
מצד שני היום ניסיתי לעשות האנג קלין כדי להחזיר את המוט מהרצפה לראק עם 60 קילו והמוט טס למעלה... וזה עוד היה אחרי סט של סטיפ לג דדליפט ככה שהייתי גמור!

מה יכולה להיות הסיבה?

טעות שלי חשבתי שהוא התכוון ל Misha Koklyaev
אני ראיתי אנשים שמתאמנים בארץ גם כאלו שהגיעו מרוסיה ולא ראיתי אותם עושים דדליפט אלה משיכות.
צריך לזכור שברמות הגבוהות יש עניין של חומרים והתאוששות אחרים זה כמו שאתה לא תקח תוכנית של PL מקצועי.
עוד דבר זה שאי אפשר להספיק הכול באימון אחד לעבוד גם טכניקה גם סקוואטים גם משיכות וגם דדליפט.

נכון, ולכן הוא מתעסק בדברים החשובים ועובד על טכניקה פעם בשבוע. מוזר, אה?

אני לא יודע מה התוכנית אימונים שלו ויכול להיות שהוא מתאמן על טכניקה פעם בשבוע וכול השאר דדליפט. לפי מה שאני יודע וראיתי הוא לא מייצג את כלל המשקולנים. יכול להיות שמשלבים דדליפט ברמות הגבוהות עקב העניין של יכולות התאוששות גבוהה וניצול קרוב למקסימלי של הטכניקה.
אני לא ממליץ לשלב דדליפט באימונים כי פשוט קשה להתאושש מאימונים כאלה. אחרי שעשית קלין, הנפה, תרגיל עזר\משיכות ורגליים. דדליפט נראה לי יהיה יותר מידי, ושוב אתה יכול לקרוא את הטיעון שמשיכות יותר אפקטיביות למשקולן מדדליפט. בסופו של דבר זה עניין של תוכנית אימונים שאתה מאמין בה. זה כמו שאפשר לעשות SS או Westside Barbell.

---------- התגובה התווספה ב 14:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:32 ----------

רק תומר יכול לומר שהוא טועה, ואז ללכת עם הראש בקיר בכל הכוח. צריך לכבד את זה.

טעיתי בבן אדם שהוא מתכוון אליו, אני עדין חושב שאין טעם בשילוב דדליפט אצל משקולנים.

אני לא יודע מה התוכנית אימונים שלו ויכול להיות שהוא מתאמן על טכניקה פעם בשבוע וכול השאר דדליפט. לפי מה שאני יודע וראיתי הוא לא מייצג את כלל המשקולנים. יכול להיות שמשלבים דדליפט ברמות הגבוהות עקב העניין של יכולות התאוששות גבוהה וניצול קרוב למקסימלי של הטכניקה.
אני לא ממליץ לשלב דדליפט באימונים כי פשוט קשה להתאושש מאימונים כאלה. אחרי שעשית קלין, הנפה, תרגיל עזר\משיכות ורגליים. דדליפט נראה לי יהיה יותר מידי, ושוב אתה יכול לקרוא את הטיעון שמשיכות יותר אפקטיביות למשקולן מדדליפט. בסופו של דבר זה עניין של תוכנית אימונים שאתה מאמין בה. זה כמו שאפשר לעשות SS או Westside Barbell.

---------- התגובה התווספה ב 14:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:32 ----------

טעיתי בבן אדם שהוא מתכוון אליו, אני עדין חושב שאין טעם בשילוב דדליפט אצל משקולנים.

והוא כן, והוא משקולן מקצועי (כמובן שתיכף יבוא משקולן חובבן אחר ויגיד שהוא יוצא דופן ושהרוב לא מתאמנים ככה).

והוא כן, והוא משקולן מקצועי (כמובן שתיכף יבוא משקולן חובבן אחר ויגיד שהוא יוצא דופן ושהרוב לא מתאמנים ככה).

זה שהוא מתאמן ככה זה לא אומר שכולם צריכים להתאמן ככה. אני לא יודע כמה ניסיון מעשי יש לך במשקולנות אבל אני רוצה לראות אותך מסיים אימון עם כול התרגילים שהוא עושה.
אם אתה מסתכל על כול האימון שלך כמעט כולו עובד על הרגליים שהרבה תרגילים גם ככה מתחילים ממצב של דדליפט.

אני גם לא ממליץ לעשות דדליפט. עדיף שקלין ירגיש כבד מהרצפה.

התאמנת פעם במשקולנות? ואני לא מתכוון לכמה קלינים בשביל הכיף.
המשיכות שלך הרבה יותר כבדות מהקלין שלך. נגיד יש לך קלין של 100 אתה יכול לעבוד על משיכות של 130. בדרך כלל הגורם המגביל זה לא ההגעה למשיכה השנייה אלה המשיכה השנייה והמהירות שאתה יורד מתחת למוט.

אחי, אבל אתה מבזבז אנרגיה על המשיכה הראשונה! אם היית מתחיל מהאנג היית מרים יותר. ועם זאת, אין סיבה לעבוד על המשיכה הראשונה כי היא לא מגבילה. פרדוקס? 😳

אחי, אבל אתה מבזבז אנרגיה על המשיכה הראשונה! אם היית מתחיל מהאנג היית מרים יותר. ועם זאת, אין סיבה לעבוד על המשיכה הראשונה כי היא לא מגבילה. פרדוקס? 😳

ידעתי שזה מה שטענה 😆
זה נכון שאם המשיכה הראשונה שלך תיהיה קלה אז יהיה לך יותר כוח למשיכה השנייה בגלל זה עושים משיכות. אין טעם לעשות גם משיכות וגם דדליפט זה בזבוז של אנרגיה והתאוששות של אימון.

---------- התגובה התווספה ב 16:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:01 ----------

אתה מדבר כאילו המשחקים שלך במכבי נחשבו איכשהו למשקולנות.

לא נמאס לך לצייץ מאחורי coldfire למרות שאין לך שום קשר לדיון?
המשחקים שלי במכבי הם הרבה יותר ממה שאתה עשית במשקולנות, ולמרות שאתה טוען שאני ששיחקתי היו שם אנשים שלא שיחקו שמהם יכולתי ללמוד.

ידעתי שזה מה שטענה 😆
זה נכון שאם המשיכה הראשונה שלך תיהיה קלה אז יהיה לך יותר כוח למשיכה השנייה בגלל זה עושים משיכות. אין טעם לעשות גם משיכות וגם דדליפט זה בזבוז של אנרגיה והתאוששות של אימון.

---------- התגובה התווספה ב 16:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:01 ----------

לא נמאס לך לצייץ מאחורי coldfire למרות שאין לך שום קשר לדיון?
המשחקים שלי במכבי הם הרבה יותר ממה שאתה עשית במשקולנות, ולמרות שאתה טוען שאני ששיחקתי היו שם אנשים שלא שיחקו שמהם יכולתי ללמוד.

איזה קשר יש לך לדיון? אתה לא שם לב איך אתה עושה מעצמך צחוק בכל תגובה? אם זה מה שלמדת מהאנשים שלא שיחקו, הייתי מתבייש בכלל לפתוח את הפה.

איזה קשר יש לך לדיון? אתה לא שם לב איך אתה עושה מעצמך צחוק בכל תגובה? אם זה מה שלמדת מהאנשים שלא שיחקו, הייתי מתבייש בכלל לפתוח את הפה.

אני מציג טענות בעד משהו, הקשר שלך לדיון זה (לנסות) לעקוץ אותי.
אני מאד מצטער שכול דיון איתך אתה צריך לרדת לפסים אישיים, כשיהיה לך משהו לעניין הדיון אני אשמח לענות לך.
הייתי נזהר מלפתוח פה על הישגיים מקצועיים וידע של אנשים שאתה לא מכיר.

אני מאד מצטער שכול דיון איתך אתה צריך לרדת לפסים אישיים, כשיהיה לך משהו לעניין הדיון אני אשמח לענות לך.

מה מעניינים אותי ההישגים המקצועיים שלך, אפשר לשפוט לפי התגובות שלך, שלא מצביעות לא על ידע ולא על שום דבר אחר (ולא בפעם הראשונה או השנייה, או השלישית, או הרביעית). אם הייתה לנו פינת בל1ט השבוע והיו מקבלים בה אפקת חלבון, היית יכול לפתוח כבר סניף של אינטראקטיב.

אלכס השאלה כמה פעמים אתה משלב דדליפט ואיזו עצימות ?
כי יש גם משיכות הנפה ומשיכות דחיקה בנפח די גדול בתוכניות של WL
אם זה פעם בשבוע להכניס דדליפט כבד לאימון אחד אני גם בעד

אלכס השאלה כמה פעמים אתה משלב דדליפט ואיזו עצימות ?
כי יש גם משיכות הנפה ומשיכות דחיקה בנפח די גדול בתוכניות של WL
אם זה פעם בשבוע להכניס דדליפט כבד לאימון אחד אני גם בעד

אני לא מאמן משקולנים. משיכות דחיקה זה דדליפט לכל דבר, פשוט צריך להוסיף על זה משקל ולא להעמיד פנים ש 20 קילו מעל הקלין זה מספיק. לא נשמע לי בעייתי להתאושש מדדליפט כבד פעם בשבוע-שבועיים למתאמן ממוצע. בטח שלא לאחד על סטרואידים.

אני לא מאמן משקולנים. משיכות דחיקה זה דדליפט לכל דבר, פשוט צריך להוסיף על זה משקל ולא להעמיד פנים ש 20 קילו מעל הקלין זה מספיק. לא נשמע לי בעייתי להתאושש מדדליפט כבד פעם בשבוע למתאמן ממוצע. בטח שלא לאחד על סטרואידים.

השאלה האם הם צריכים את זה?
אני חושב שאם זה היה כזה משמעותי, כולם היו מושכים כמה שיותר כבד.

תומר קשה לקחת אותך ברצינות, אחרי הודעות שלך בנושאים אחרים.
אתה רוצה שלא יעקצו אותך, אל תגיב בנושאים שאתה לא מבין(אני לא מתכוון על הנושא הזה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית