הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר למסה בשילוב של איגרוף

artuhr504

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני רוצה לעלות מסה ואני מתאמן באיגרוף ומשלים את הקלוריות שאני שורף האם זה הורס לי את המסה או לא משהו רציני.?

לא הבנתי כלכך. אם אני עושה פעמים בשבוע אימוני איגרוף של שעה וחצי כל אחד-יש שילוב גם של טכניקה וגם של כוח, זה אפשרי להצליח בSS?

כוח זה מרפקים על האגרופים (אני עושה עכשיו בערך איזה 5 סטים של 10 באימון רגיל-לפעמים מכניסים אימון כוח שאז יותר- אבל אני מוסיף מאימון לאימון (מתחזק)), תרגילים לבטן וסקוואטים בלי משקל (זה קלי קלות כי אפילו לא מבקשים לשבור מקביל), ולפעמים עבודת שק.

עבודת שק זה כמו אירובי.
בטן מקסימום תעשה באימון איגרוף במקום באימון משקולות.
סקוואט בלי משקל? לא אמור להשפיע בכלל, אלא אם כן אתם עושים 100 חזרות.

עבודת שק זה כמו אירובי.
בטן מקסימום תעשה באימון איגרוף במקום באימון משקולות.
סקוואט בלי משקל? לא אמור להשפיע בכלל, אלא אם כן אתם עושים 100 חזרות.

מה לגבי השכיבות סמיכה? הוא כתב שהם מבצעים 5 סטים של 10 חזרות בכל אימון.. זה לא אמור להפריע?

אם זה יפריע לי מאוד להתאוששות אני תמיד יכול לרמות ולעשות חצי (גם ככה אומרים לי לעשות כמה שאני יכול כי הצטרפתי רק לא מזמן וכי אני הכי קטן שם)

מה לגבי השכיבות סמיכה? הוא כתב שהם מבצעים 5 סטים של 10 חזרות בכל אימון.. זה לא אמור להפריע?

לא כול כך..תחשוב, מה זה כבר 10 חזרות ל5 סטים של שכיבות שמיכה.
בכול מקרה, אם אתה יכול לרמות אז סבבה..למרות ששוב, גם זה לא אמור להפריע מי יודע מה.

אפשר לעשות הכל עם SS בשלבים הראשונים שמתמקדים יותר בטכניקה, עובדים עם משקלים נמוכים ויש בהם עליות גבוהות מאימון לאימון/עדיין לא היו ריסטים....
כשמתחילים להגיע למשקלים כבדים ועושים את התוכנית כמו שצריך, קשה מאוד עד בלתי אפשרי לעשות SS ביחד עם אימוני MMA רציניים, עמך הסליחה Anabolizm שאו שאתה סופרמן ועשוי מחומר אחר ממני, או שאתה לא מרים הרבה משקל, או שלא עשית SS אף פעם.
לא מכיר בן אדם שיכול לעשות 3 פעמים בשבוע 3x5 סטים של שיא חדש בסקוואט, פעמיים בשבוע לשבור שיא בדדלילפט, ואח"כ עוד לעשות 3 אימונים שמרימים בהם אנשים ואימונים שנמצאים דקות שלמות בגארד עם הרגליים למעלה.
לא מכיר בן אדם ששבר אתמול שיא בפרס ב3 סטים של 5, השיא השני שהוא שבר השבוע, ואח"כ עומד אימון שלם של איגרוף עם הידיים למעלה שומרות פנים.

דרך אגב, הדוגמא של המתאמנים המקצועיים לגמרי לא רלוונטית:
א. תהיה בטוח שהם לא מתאמנים במשקולות בעצימות ונפח שקרובים ל SS
ב. הם מפוצצים חומרים כמעט כמו מפתחי גוף מקצועיים (ובבקשה אל תזכיר שהם עוברים בדיקות לפני התחרויות כי זה איפשהו באיזור המצחיק...)

למרות שזה לא קשור לפה כי הבחור עושה איגרוף ולא MMA אני אענה לך בכול מקרה..
אם אתה חושב שכול האימון אתה רק מרים אנשים, בועט בעצים ומפרק לבנים אתה רואה יותר מדי סרטים.
כן, זה לא פשוט כול כך, אבל זה אפשרי, ואני מדבר בתור אחד שמחזיק אנשים ששוקלים 100 קילו בגארד, מאונט, ועוד צריך להכניע אותם בגיליוטינה, נעילה, אנקונדה אמריקנה וכו'..זה לא פשוט, אבל אם זאת לא כול כך משפיע על האימון כוח (אלא אם כן הם באותו היום אבל אני מסדר אותם בצורה כזאת שלא יפריעו).
ועכשיו לענייננו- הבחור עושה בכלל איגרוף, השימוש ברגליים הוא מזערי עד כלא מורגש. אולי הפלג גוף עליון נימצאה בפעולה תמידית, אבל שוב, זה לא מה שאמור לעשות את ההבדל..
אולי בשלב יותר מתקדם הוא יתבקש לעשות מתח, שכיבות סמיכה וכפיפות בטן בצורה יותר אינטנסיבית אבל כרגע הוא לא...כשהוא כן, הוא יוכל לבוא ולבקש עזרה.
ושוב, אימוני כוח קשים (SS וכו') אם כבר יעזרו לו באימוני איגרוף בכך שיקנו לו כוח, גודל ומהירות.
ושאלה למחשבה- שחקני פוטבול עושים אימונים כוח קשים. אני בטוח שהאימונים שלהם הרבה יותר קשים מבחינה פיזית מאימוני איגרוף (בלי לזלזל כן?) ובכול זאת הם מתאוששים..תשאל את השחקני פוטבול שגולשים פה (MOO למשל) איך הם מצליחים להתאושש בין אימון למשחק פוטובול.

תפסיקו לדבר שטויות..אין שום סיבה שזה יפגע, אם כבר ישפר.
אני מתאמן בצורה עצימה מאוד בMMA עד 4 אימונים בשבוע (מתחרה) ואני מתאושש טוב מאוד. תקפיד על תוכנית אימונים, תזונה ושינה טובה בעיקר והכול יהיה טוב.
אולי אולי אולי פעם בה אתה תגיע טיפה עייף לאימון איגרוף אבל גם זה חריג.

אבל אתה לא מתקדם בצורה ליניארית באימוני כוח

בעונה קשה להתאושש בפוטבול, אפשר לשפר קצת את הלחיצות אבל באופן כללי מאוד קשה להתקדם בתוכנית כוח תוך כדי העונה

SS יהיה בלתי אפשרי לבצע ביחד עם עוד ענף ספורט אלא אם כן אתה ממש מתחיל וגם זה יחזיק אולי שבועיים/חודש
אחר כך אתה תשרוף את עצמך

את הליניארית אפשר לבצע עם התאמות (את התוכנית כמו שהיא גם יהיה מאוד קשה לבצע), צריך לראות איך הולך ואז לשחק עם זה

נערך לאחרונה:
לדעתי בטח שאפשר לשלב....
אני שילבתי כושר קרבי ו ss...
אין מה להגיד זה האט את ההתקדמות שלי, ופגע גם בכושר קרבי כי תמיד הגעתי תפוס מת מהסקוואט אבל עדיין הצלחתי...
ואימוני איגרוף זה פחות קשה מכושר קרבי לדעתי...
ובכל מקרה אתה תוכל להתאושש...ואם יהיה לך קשה אז תעלה במשקלים יותר לאט..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית