הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי חודש חיטוב-כמה אחוז שומן?

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
אחרי חודש חיטוב שירדתי בו 6-7 קילו (מ70 ל63-64) אני רוצה לדעת כמה אחוז שומן אני. אני מכוון ל13 ככה ואז להתחיל מחדש SS (הייתי די בהתחלה).
משקלי העבודה שלי בקושי עלו אבל טכניקה השתפרה פלאים. וגם גילתי שלא לאכול הרבה זה ממש קל.

תגידו צד אחד שלי יותר בולט מהשני (חשבתי שסתם עמדתי עקום אבל זה קרה גם בתמונה הקודמת) אחרי שאני ישיג קצת (הרבה) בשר ויתחטב זה יעלם?

לפני חודש למי שמתעניין: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=20896

נערך לאחרונה:
אתה מדבר על הפיטמה נכון?
יכול להיות שהיה לך/יש לך ג'ינו כחלק מגיל ההיתבגרות וזה אמור לעבור בשלב מאוחר יותר (גיל 18-20).
לא נראה כאילו ירדת כ"כ הרבה..אולי 3-4 אחוז, לא משהו שרואים כ"כ שאין לך מסת שריר עלייך..חבל שאתה לא מתחיל עכשיו מסה.
אולי כדאי לך לעשות דיאטת כסח (PSMF), תנצל את זה שאין לך שריר ותעשה את הדיאטה הזאת כי החשש הכי גדול שעושים אותה זה לאבד הרבה שריר, משהו שאין לך.

כל הכבוד, אבל הייתי ממליץ להתחיל מסה כבר עכשיו. אין טעם להוריד ל-13%, אתה תהיה שלד.

• פותח/ת השרשור
דברתי על הצד של הגוף (הצדדים הבולטים). לא יכולתי להמשיך לגדול כי לא התחלתי לגדול XD ואני אשכול את הדיאטת כסח אני גם ככה לא מגיע לכמות חלבון שאני צריך כי אני עצלן ואני יודע שאין לי שריר לאבד.

ולא המשכתי מסה כי זה היה רק התחלה של SS (שבועיים בערך) ולא רציתי לגמור ממש ממש שמן. וגם הג'ינסים שלי הפסיקו לעלות עלי (עכשיו אפילו יש מקום מיותר).

אה ואני ממשיך חיטוב עוד שבועיים ככה (עד סוף שנת הלימוד) ואז SS בכל הכוח

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית