סרטון ביקורת פוואר קלין

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
תנו לי בראש

נ.ב
הסרטים צולמו במסרטה הישנה של סבא שלי ולכן האיכות .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חושב שכמו כולנו (כל מי שלא WL) אתה לא מגיע לextension עד הסוף בחלק מהחזרות בסירטון הראשון.

בסירטון השני זה נראה טוב!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בגדול, התנועה נראית טוב.
האיכות של הסרט לא כל כך טובה אז קשה להיות בטוח, אבל נראה לי שב racking position המרפקים שלך פונים למטה ולא קדימה ויכול להיות (שוב, קשה לומר בגלל האיכות של הסרט) שאתה קופץ קצת מוקדם מדי, לפני ה jumping point.

יופי של התחלה של התנועה.
צריך להוציא את המרפקים הרבה יותר החוצה ולגרום לזה להראות כאילו הזרוע נעה סביב ציר דימיוני במרפק, שהסיבוב כאילו דוחף את הכתף למטה.
תשתדל לעלות עם גב יותר זקוף שהמשקל נופל יותר לכוון האגן.
זהו.

הסרטון השני נראה יותר טוב מהראשון. קשה לראות אבל נראה לי שאתה קופץ קצת מודם מדי, ובלי שהמוט נוגע לך ברגל.
ונראה לי שהמרפקים שלך לא הולכים מספיק קדימה.

אלה הפרטים הקטנים. בגדול נראה טוב מאוד.

• פותח/ת השרשור
הסרטון השני נראה יותר טוב מהראשון. קשה לראות אבל נראה לי שאתה קופץ קצת מודם מדי, ובלי שהמוט נוגע לך ברגל.
ונראה לי שהמרפקים שלך לא הולכים מספיק קדימה.

אלה הפרטים הקטנים. בגדול נראה טוב מאוד.

כנראה המשקל בראשון היה קל מידי .
איפה המוט אמור לגעת לי ברגל ?

כנראה המשקל בראשון היה קל מידי .
איפה המוט אמור לגעת לי ברגל ?

בנקודה שנקראת jumping position. הנקודה שבה אתה מתחיל את הקפיצה, טיפה לפני נעילה של האגן והברכיים. בדרך כלל המוט יהיה באמצע הירך, אולי טיפה יותר למעלה.

כמה דברים:
1. אתה מושך מוקדם מידי, תחכה עד שאתה כמעט ישר לגמרי.
2. אתה יותר מידי שולט במוט, ברגע שאתה מוט אתה מתנתק מהמוט. אתה תופס אותו גבוה ומוריד אותו עם הידיים עם בקרה לכתפיים. אתה צריך למשוך, לתת למוט תנופה ואז אתה נכנס מתחת למוט והוא נוחת לך על הכתפיים.
3. אתה מרים תחת. שים לך שהתחת עולה ביחד עם המוט ולא עולה יותר מידי. זו גם אחת הסיבות שאתה לא מגיע לנקודה הנכונה במשיכה.

כמה דברים:
1. אתה מושך מוקדם מידי, תחכה עד שאתה כמעט ישר לגמרי.
2. אתה יותר מידי שולט במוט, ברגע שאתה מוט אתה מתנתק מהמוט. אתה תופס אותו גבוה ומוריד אותו עם הידיים עם בקרה לכתפיים. אתה צריך למשוך, לתת למוט תנופה ואז אתה נכנס מתחת למוט והוא נוחת לך על הכתפיים.
3. אתה מרים תחת. שים לך שהתחת עולה ביחד עם המוט ולא עולה יותר מידי. זו גם אחת הסיבות שאתה לא מגיע לנקודה הנכונה במשיכה.

לא הבנתי.

שים לב שהוא מתחיל את התנועה בכך שהוא מרים את התחת. ההעמידת מוצא שלו יחסית בסדר. אבל ברגע שהוא מתחיל את התנועה הוא מתחיל את התנועה עם התחת, המוט לא זז בכלל.
התחת צריך להעלות ביחד עם המוט ולא קודם התחת ואז המוט.

שים לב שהוא מתחיל את התנועה בכך שהוא מרים את התחת. ההעמידת מוצא שלו יחסית בסדר. אבל ברגע שהוא מתחיל את התנועה הוא מתחיל את התנועה עם התחת, המוט לא זז בכלל.
התחת צריך להעלות ביחד עם המוט ולא קודם התחת ואז המוט.

הרבה מאוד מרימי משקולות מתחילים ככה. זה מה שקורה כשאתה מתחיל עם התחת נמוך מדי. זה לא בהכרח מפריע לו.

זה לא כזה נורא אצלו, אבל זה יכול לעזור לו לבצע את המשיכה יותר טובה.
תראה למשל פה:
המוט עולה ביחד עם התחת.
steinercz8.jpg

‎א) אתה מסתכל על הנפה. תסתכל על קלינים ותראה שזה לא נראה אותו הדבר.
ב) זה תלוי במבנה גוף, יש אנשים שיכולים להתחיל עם תחת נמוך וזו הנקודה הנכונה בשבילם. לא כולם אותו הדבר.
ג) אתה לא יכול לראות מקדימה אם התחת שלו עלה ישר עם המוט.

תנו לי בראש
http://www.youtube.com/watch?v=kwFqHK2Hkck&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=0QkuPF4DNbo&feature=channel

נ.ב
הסרטים צולמו במסרטה הישנה של סבא שלי ולכן האיכות .

קח בחשבון שהאיכות באמת מזויעה, אז קשה להגיד דברים בודאות 😃

כמו שכתבו כבר, להרים מרפקים בתפיסה, זה יהיה חשוב יותר ויותר ככל שתתקרב למשקלים שירגישו לך כבדים. לא הצלחתי לראות אם אתה מושך מוקדם מידי או לא, לא יודע אם זה אשמת היוטיוב או משהו אצלי, אבל אי אפשר לעצור את הסרטון בכל נקודת זמן שרוצים ובצפיה רגילה הכל מטושטש מידי. שמתי באשכול של the sun תמונה של רצף של מה שקורה בקלין, אולי זה יכול לעזור גם לך - נסה להשוות את הפוזיציות שהוא מגיע אליהם לאלה שלך.

מה שכן יכלתי לראות, זה שהמוט קצת רחוק מהגוף, במידה זאת או אחרת לאורך כמעט כל הביצוע.
יש לי הרגשה שזה בגלל הsetup שלך. כמו שתומר אמר, אתה מרים את התחת לפני המשיכה (אגב, אתה גם עושה את זה בדדליפט, נכון?) ונראה לי שזה משבש קצת את ההמשך. אני לא רואה מניעה להתחיל עם תחת קצת יותר גבוה, אבל אם תכניס אותו למקום הנכון (כלומר הסופי, זה שהוא נמצא בו כשהמוט מנתק מגע עם הקרקע) לפני שאתה מתחיל את התרגיל, יהיה לך קל יותר לוודא שכל שאר הגוף נמצא גם כן במיקום המתאים ביחס למוט.

אה, וסחטיין על המשקלים 😃 120 קילו זה אחלה פאוורקלין, במיוחד כשעוד יש לך פוטנציאל להרבה יותר.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות אני מתחיל לעבוד על הטכניקה ועל ההערות שלכם .
עברתי לאחיזת הוק וזה נראה לי שזה עוזר.
כן נראה לי שאני עושה את זה גם בדדלפיט , אבל זה כי אני מתחיל בדרך כלל יותר נמוך ממה שצריך .

תודה על התגובות אני מתחיל לעבוד על הטכניקה ועל ההערות שלכם .
עברתי לאחיזת הוק וזה נראה לי שזה עוזר.
כן נראה לי שאני עושה את זה גם בדדלפיט , אבל זה כי אני מתחיל בדרך כלל יותר נמוך ממה שצריך .

שיהיה בהצלחה!

הוק גריפ זה טוב, אמנם זה יפרק לך את האגודלים קצת (צפה ליבלות...) אבל זה יעזור לך להיות יותר משוחרר, גם מבחינת האמות וגם בracking.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית