הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בקשר לפייפל

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
אם אני מזמין מהאינטרנט ומשתמש בפייפל, אני צריך להעביר כסף מהכרטיס אשראי שלי לפייפל? או ברגע שאני רושם את הפרטים באתר המוכר (פרטי הפייפל) זה לוקח ישר מהכרטיס אשראי? (כמובן הזה שהזנתי ואמתתי בזמן ההרשמה בפייפל).

ברגע שהזנת את פרטי הכרטיס והוא קיבל אישור הוא מחייבים אותו אוטומטית בכל קניה.

• פותח/ת השרשור
ברגע שהזנת את פרטי הכרטיס והוא קיבל אישור הוא מחייבים אותו אוטומטית בכל קניה.
סבבה, אז למה כאילו בחשבון פייפל רשום לי שיש לי 0$ ?
זה בעצם הכסף שאנשים שולחים לי?

סבבה, אז למה כאילו בחשבון פייפל רשום לי שיש לי 0$ ?
זה בעצם הכסף שאנשים שולחים לי?
יש יתרה גם לפייפאל, מאנשים ששולחים לך כסף ישירות לחשבון ושלל דרכים אחרות.
אני למשל מכרתי תקופה באיביי ואנשים שלחו לי את הכסף לפייפאל, אז ה-Balance היה חיובי - ומשמה אפשר או לקבל את זה כהעברה בנקאית, או כקרדיט לאשראי, או להשתמש בו במקום לחייב את האשראי.

תקח את PP כחשבון בנק, הוא בנפרד מהכ.א
תקח בחשבון שאם לא הזנת עד עכשיו כרטיס אשראי ב PP, יקח לו 3-5 ימי עסקים לעבור אישור.

• פותח/ת השרשור
תקח את PP כחשבון בנק, הוא בנפרד מהכ.א
תקח בחשבון שאם לא הזנת עד עכשיו כרטיס אשראי ב PP, יקח לו 3-5 ימי עסקים לעבור אישור.
עשיתי פייפל לפני איזה חצי שנה אז לא קשור.תודה בכל מיקרה.

וריפלקט - תודה!

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שאלה קטנה : ישלי את הפרטים (מדינה עיר רחוב וכו׳) במשתמש בפייפל שלי בארץ. אבל אני רוצה להזמין לבית של בן דוד שלי.איך אני עושה את זה? ואם אני שם את הפרטים של בן דוד שלי באתר שאני קונה זה ישלח לו או לי?*

---------- התגובה התווספה ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:36 ----------

הוא גר בארהב בגלל זה חשוב שלא יהיה פאשלות ...

---------- התגובה התווספה ב 20:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:38 ----------

מישהו? זה דיי דחוף

תמלא בפיפאל את הפרטים שלך.
את הכתובת למשלוח אתה מזין בכל הזמנה שבה אתה מבצע (באתרים השונים)

• פותח/ת השרשור
תמלא בפיפאל את הפרטים שלך.
את הכתובת למשלוח אתה מזין בכל הזמנה שבה אתה מבצע (באתרים השונים)
זה גם מה שאני חשבתי, נגיד באיביי זה ככה.. אבל מאיפה שאני קונה יש אופצייה של צ'אקהאוט רגיל (כרטיסי אשראי) ויש דרך פייפל ובפייפל זה בלי קודם כל לשים את הפרטים בגלל זה לא הבנתי למה..אני ינסה.. מקסימום נצטרך להתקשר ולבטל חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית