הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ברצלונה - מנצ'סטר

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
גמר ליגת האלופות, 3-1 לברצלונה.
אני עדיין אומר שהם מזריקים, מישהו איתי?

manchester_united_5_1024x768.jpg

היה משחק טוב, ובטוח שכולם שם מזריקים.. אבל בתכלס בכדורגל עד כמה זה יכול לשנות? זה גם הרבה כישרון וטכניקה, אני מניח שמסי טוב לא בגלל חומרים

• פותח/ת השרשור
היה משחק טוב, ובטוח שכולם שם מזריקים.. אבל בתכלס בכדורגל עד כמה זה יכול לשנות? זה גם הרבה כישרון וטכניקה, אני מניח שמסי טוב לא בגלל חומרים
יכול להשפיע על מהירות, זריזות, צח"מ - אלו דברים יחסית קריטים במשחק עצמו, במיוחד לקראת הסוף כשאין לשאר השחקנים אוויר. אבל כן, זה לא מוריד מהערך של ברצלונה, קבוצה טובה והיה מגיע להם לזכות.

אלכס פרגוסון צריך להפסיק עם הסמלים שלו בקבוצה ולהכניס שחקנים חדשים, גיגס וסקולס אלו סוסים מתים, הגיע הזמן להביא כמה תותחים מהנוער ויש המון כאלו במנצסטר.

ברור שהם מוזרקים. בכל ספורט הם מקבלים חומרים כאלו ואחרים.
בכדורגל זה יחסית פחות משמעותי. טכניקה, הבנת משחק וכימיה של הקבוצה חשובים לא פחות ואם לא יותר מנתונים אישיים כמו מהירות, כוח, סף אירובי וכו'.

האמת שכדורגל הוא קצת פחות פיזי (מבחינת קונטאקט) ויש המון על יכולת של מהירות/שינוי כיוון ושליטה בכדור
שליטה בכדור חומרים לא יעזרו, לגבי השאר כן

לא שאני סקפטי שהם לא לוקחים כל מני דברים אבל אני לא יודע אם זה הענף השולט בחומרים כ"כ

משחק גדול ומותח מאוד,אני מאוד נהנתי(חוץ מהעניין שאין לי כל-כך קול עכשיו)
ולגבי עניין ההזרקות בכדורגל,לא עושים שום בדיקות שום כלום לפני משחקים בסדר גודל שכזה? לפי דעתי אפילו יותר פופולרי מכמה ענפי-ספורט באולימפיאדה שלהם כן עושים בדיקות

היה משחק טוב, אבל רובו היה חד צדדי לטובת ברצלונה. קבוצה אדירה עם שחקנים כשרוניים...
אני לא חושב שהם מזריקים כי לפי מה שידוע לי כן נעשות בדיקות.
מסכים עם משה בנוגע למנצסטר, פרגוסון צריך לפנות את המקום של גיגס וסקולס לשחקנים צעירים ומבטיחים.

היה משחק טוב, אבל רובו היה חד צדדי לטובת ברצלונה. קבוצה אדירה עם שחקנים כשרוניים...
אני לא חושב שהם מזריקים כי לפי מה שידוע לי כן נעשות בדיקות.
מסכים עם משה בנוגע למנצסטר, פרגוסון צריך לפנות את המקום של גיגס וסקולס לשחקנים צעירים ומבטיחים.

ממתי יש בדיקות = אין אפשרות להזריק? ;maeq

גם אני לא. אחרי כל משחק רישמי (לפחות באירופה) שני שחקנים מכל קבוצה נלקחים לבדיקות שתן. גם אם אפשר לרמות ולעקוף, קשה לי להאמין שמישהו עושה את זה, כי אפילו על אפדרין שבא מטיפות אף אנשים קיבלו השעיה לתקופות ארוכות.

את מי זה מעניין?
מסי עושה 44 מיליון דולר בשנה וזה עוד בלי ניתוח טכני
והוא עושה לא עצמאי
מדהים

גם אני לא. אחרי כל משחק רישמי (לפחות באירופה) שני שחקנים מכל קבוצה נלקחים לבדיקות שתן. גם אם אפשר לרמות ולעקוף, קשה לי להאמין שמישהו עושה את זה, כי אפילו על אפדרין שבא מטיפות אף אנשים קיבלו השעיה לתקופות ארוכות.

איך אתה יודע שהאפדרין הגיע מטיפות אף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית