ברצלונה - מנצ'סטר

למה לא ?
באופניים מזריקים טסט למרות שזה לא נראה (חוץ מזה שלוקחים עוד דברים לשפר אירובי, כדוריות דם אדומות..)

כי באופניים עלו על זה מאות פעמים , ואם זכור לי נכון גם היו הרבה שהודו , בכדורגל אף פעם עוד לא הייתה פרשת סטורואידים(בהזרקות), ואף שחקן לא חשף את זה(כאלו שפרשו), אני לא אומר שלא לוקחים, כי היו כאלה שלקחו אפדרין אפילו בארץ.
אני מדבר על הזרקות.

בחייאת.. אינייסטה יזריק, מסי יזריק, לא מאמין.

כי באופניים עלו על זה מאות פעמים , ואם זכור לי נכון גם היו הרבה שהודו , בכדורגל אף פעם עוד לא הייתה פרשת סטורואידים(בהזרקות), ואף שחקן לא חשף את זה(כאלו שפרשו), אני לא אומר שלא לוקחים, כי היו כאלה שלקחו אפדרין אפילו בארץ.
אני מדבר על הזרקות.

לא חייבים להזריק כמויות מטורפות
ולא חייבים לגרום להיפרטרופיה מטורפת

זה עוזר בעוד דברים אל תשכח
התאוששות מטורפת וכוח
אני לא אתפלא אם הם חיים על GH כל השנה

לא חייבים להזריק כמויות מטורפות
ולא חייבים לגרום להיפרטרופיה מטורפת

זה עוזר בעוד דברים אל תשכח
התאוששות מטורפת וכוח
אני לא אתפלא אם הם חיים על GH כל השנה

לא הבנת אותי, אני לא מתכוון לאייניסטה ולמסי בגלל שהם קטנים, בגלל האופי..
אני מאמין שהם בחיים לא הזריקו (מסי הזריק בעבר בשביל לגבוה).

אתם שוכחים שזה ענף אחר, אין את הסיבולת המטורפת שנדרשת מאופניים, לא צריך את מסת השריר הענקית שעוזרת בריצות ל-100 מטר, ואין התאוששות מארבעה משחקים בשבוע כמו ב-NBA.

---------- התגובה התווספה ב 07:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:45 ----------

נשמע אמין 🙄
לאף אחד לא היה ספק שזה נכון, גם הוועדה שבדקה אותו אמרה שמבחינת הכמויות שנמצאו זה בהחלט יכל להיות בגלל תרסיס אף.

אתם שוכחים שזה ענף אחר, אין את הסיבולת המטורפת שנדרשת מאופניים, לא צריך את מסת השריר הענקית שעוזרת בריצות ל-100 מטר, ואין התאוששות מארבעה משחקים בשבוע כמו ב-NBA.
.

יש לא מעט פעמים במהלך העונה שהם משחקים בהפרשים של שלושה ימים בין משחק למשחק, כשמשחק הוא 90 דקות, ויוצא להם סך של 9-11 ק"מ של אינטרוואלים.
אני חושב שזה מצדיק הרבה מאוד חומרים.

חומרים יכולים לעזור בכל ספורט (שחמט זה ספורט?) אבל אני חושב שההצדקה והצורך שלהם בכדורגל יותר קטנים מאשר בענפים אחרים, ולכן זה לא שווה את הסיכון. עובדתית, המון אתלטים נתפסו בהרבה ענפים, אבל בכדורגל זה די נדיר שתופסים.

בגלל האופי? אתה מכיר אותם?

לא צריך להיות החבר הכי טוב שלהם בשביל להבין שהם לא יזריקו בחיים.

---------- התגובה התווספה ב 11:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:19 ----------

יש לא מעט פעמים במהלך העונה שהם משחקים בהפרשים של שלושה ימים בין משחק למשחק, כשמשחק הוא 90 דקות, ויוצא להם סך של 9-11 ק"מ של אינטרוואלים.
אני חושב שזה מצדיק הרבה מאוד חומרים.

ברוב הקבוצות יש רוטציות של שחקנים בתקופות לחוצות, כשאין רוטציות ויש לחץ כזה יש הרבה פציעות.

אני יודע שבהמון תחומים תפסו ספורטאים שהשתמשנו, בכדורגל זה כמעט ולא קיים, היו מקרים בודדים שתפסו שחקנים עם ממרצים קלים כמו אפדרין.

כמובן שברמה הזאת הם מזריקים
יש כאלו שטוענים שלא אבל לא מבינים כמה זה כן וכמה זה טוב להם שהם כן.
זאת אחת הסיבות העיקריות שבסופר קלאסיקו כל אחד צופה
אבל במג'דל קרום נגד מכבי עכו מליגה ג' אף אחדלא יצפה

---------- התגובה התווספה ב 12:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:00 ----------

אני מדבר על הזרקות.

חחחחחחח אתה מצחיק אותי,אל תגיד דברים שאתה לא יודע.....
אחד מהסגל של מארסיי הודה שהיה שימוש בסטרואידים אנאבוליים בגמר 1993

---------- התגובה התווספה ב 12:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:03 ----------

---------- התגובה התווספה ב 11:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:19 ----------

ברוב הקבוצות יש רוטציות של שחקנים בתקופות לחוצות, כשאין רוטציות ויש לחץ כזה יש הרבה פציעות.

אני יודע שבהמון תחומים תפסו ספורטאים שהשתמשנו, בכדורגל זה כמעט ולא קיים, היו מקרים בודדים שתפסו שחקנים עם ממרצים קלים כמו אפדרין.

ושוב.
להגיד שחלק מזריקים אני לא יודע אם זה נובע מטמטום (סלח לי על המילה) או מתמימות..
למה לעזאזל,שחלק יזריקו? תעשה לי טובה...
השחקנים האלו כולם בלי יוצא מן הכלל ברמה העולמית טסים\נוסעים לפחותכ מה פעמים בשבוע ומקריבים חיי משפחה בשביל זה וחוויות אחרות כי הם מתייחבים לספורט,אז למה אתה חושב שהם באמת יתנו למישהו לעקוף אותם בסיבוב שהם בעצם מוותרים על אותם דברים ומתאמנים אותו דבר?...ולמה לעזאזל שמישהו יקח סיכון שהוא יפצע? זה אולי הדבר הכי נורא שיכול לקרות לו

כמובן שברמה הזאת הם מזריקים
יש כאלו שטוענים שלא אבל לא מבינים כמה זה כן וכמה זה טוב להם שהם כן.
זאת אחת הסיבות העיקריות שבסופר קלאסיקו כל אחד צופה
אבל במג'דל קרום נגד מכבי עכו מליגה ג' אף אחדלא יצפה

---------- התגובה התווספה ב 12:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:00 ----------

חחחחחחח אתה מצחיק אותי,אל תגיד דברים שאתה לא יודע.....
אחד מהסגל של מארסיי הודה שהיה שימוש בסטרואידים אנאבוליים בגמר 1993

---------- התגובה התווספה ב 12:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:03 ----------

ושוב.
להגיד שחלק מזריקים אני לא יודע אם זה נובע מטמטום (סלח לי על המילה) או מתמימות..
למה לעזאזל,שחלק יזריקו? תעשה לי טובה...
השחקנים האלו כולם בלי יוצא מן הכלל ברמה העולמית טסים\נוסעים לפחותכ מה פעמים בשבוע ומקריבים חיי משפחה בשביל זה וחוויות אחרות כי הם מתייחבים לספורט,אז למה אתה חושב שהם באמת יתנו למישהו לעקוף אותם בסיבוב שהם בעצם מוותרים על אותם דברים ומתאמנים אותו דבר?...ולמה לעזאזל שמישהו יקח סיכון שהוא יפצע? זה אולי הדבר הכי נורא שיכול לקרות לו

מצטער ב1993 הייתי בן 4, סורי שלא התעסקתי בזה באותה תקופה..היו לי דברים יותר רציניים על הראש.

בקשר לחלק השני שלך, אז את האומר שכולם בטופ העולמי בכודרגל מזריקים, נראהלי המשפט הראשון שכתבת יותר תקף בשבילך.
אנשים שקיבלו כזה כישרון והגיעו לרמות האלה לא באמת יסתכנו ויזריקו.
וכן בכדורגל הכישרון שמימשו אותו, זהשם המשחק.

אתה תמים

מצטער ב1993 הייתי בן 4, סורי שלא התעסקתי בזה באותה תקופה..היו לי דברים יותר רציניים על הראש.

בקשר לחלק השני שלך, אז את האומר שכולם בטופ העולמי בכודרגל מזריקים, נראהלי המשפט הראשון שכתבת יותר תקף בשבילך.
אנשים שקיבלו כזה כישרון והגיעו לרמות האלה לא באמת יסתכנו ויזריקו.
וכן בכדורגל הכישרון שמימשו אותו, זהשם המשחק.

אז "סורי" אתה אמרת אף פעם..
קח אחריות על המילים שלך מעניין לי שהיית בן 4 או לא,אני נולדתי באותה שנה

וכן אני אומר שכולם מזריקים,כי למה להם לקחת סיכון של פציעה?,שיעקפו אותם בסיבוב?,אתה היית עושה את זה?

---------- התגובה התווספה ב 15:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:08 ----------

ויש סטרואידים שלא עולים אליהם בבדיקות...
אם לאנס ארמסטרונג הודה שהוא השתמש שהוא סמל האופניים
זה עניין של זמן עד שחרא יצוף

אז "סורי" אתה אמרת אף פעם..
קח אחריות על המילים שלך מעניין לי שהיית בן 4 או לא,אני נולדתי באותה שנה

וכן אני אומר שכולם מזריקים,כי למה להם לקחת סיכון של פציעה?,שיעקפו אותם בסיבוב?,אתה היית עושה את זה?

---------- התגובה התווספה ב 15:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:08 ----------

ויש סטרואידים שלא עולים אליהם בבדיקות...
אם לאנס ארמסטרונג הודה שהוא השתמש שהוא סמל האופניים
זה עניין של זמן עד שחרא יצוף

תפסיקו להשוואות אופניים לכדורגל , הסיבולת שספורט הרכיבה דורש לא משתווה לכדורגל, אלה 2 סוגי ספורט שונים, בכדורגל גם אם תקח את כל הסטרואידים שקיימים ולא יהיה לך את הכישרון לאיעזור לך, באופניים כן.
בגלל זה ילד שהגיע לגיל 18 כשברור לו שהוא יהיה כוכב, הוא לא יסתכל לכיוון הזה.

בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שיש המון תחומים ששימוש בסטרואידים הוא נחוץ בשביל לראות תוצאות ולשבור שיאים,בכדורגל התועלת שתקבל מסטרואידים לא שווה את הסיכון, לכן גם לא משתמשים בהזרקות בספורט הזה ברמות הגבוהות.
ובינתיים העובדות מדברות, אתם כל הזמן משווים כדורגל לאופניים, באופניים הם נתפסו המון פעמיים, בכדורגל אין הוכחות, ולא מאמין שגם יהיו כי פשוט אין הזרקות בתחום הזה ברמות הכי גבוהות.

דרך אגב, איך קראו לאותו בנאדם מהסגל של מארסיי שהודה שהזריק?

חומרים יכולים לעזור בכל ספורט (שחמט זה ספורט?) אבל אני חושב שההצדקה והצורך שלהם בכדורגל יותר קטנים מאשר בענפים אחרים, ולכן זה לא שווה את הסיכון. עובדתית, המון אתלטים נתפסו בהרבה ענפים, אבל בכדורגל זה די נדיר שתופסים.
זה שטויות. אתה חושב שבספורט שלא דורש מאמץ פיזי לא לוקחים חומרים? כמו שחמט, סנוקר וכו'?
כולם לוקחים. השאלה מה.

וואלה? מאיפה הסקת את המסקנה? מניתוח נומרלוגי? או מתמונות? אני יכול לשלוח לך סרטון ותגיד לי אם יש לי פוטנציאל להשתמש בסמים או לא?

והבעיה שלך מתחילה כשאתה חושב שתופסים ספורטאים שמשתמשים. תופסים אולי אחוז. אז צא מהסרט. באופניים יש בערך 200 רוכבים כל טור. כולם משתמשים. תופסים איזה 2 בטור. אז רק אחוז אחד מהם משתמש?
ובאופנים הבדיקות קפדניות פי 84039034 מכל ענף אחר. במיוחד כדורגל.

תגדיר חומרים. וקוקאין לא נחשב.

הדבר הראשון שעולה לי בראש זה נגזרות של קוקאין - כמו אפדרין, שאצלי לפחות מעלה את הריכוז בצורה יפה מאוד וכמובן נותן מרץ וכו', דבר שאין לזלזל בו במשחק שחמט שעתיים על שעתיים....

ואם מישהו חושב שאין בכדורגל, אז הוא מוזמן להסביר לי איך מסי, שהוא אחד השחקנים הכי מתוקלים בעולם ובצורה אגרסיבית, שלפי הנתונים הגנטיים שלו יש לו גוף שבר כלי, לא נפצע כבר הרבה זמן באופן רציני (אני מדבר על כמה השבתה של כמה חודשים)??
וכל זאת בצורה "טבעית"??!!
ולא נדבר על החלמות מהירות מפציעות של שחקנים באופן כללי וכו' וכו' ...
ברגע שיש ספורט תחרותי שמעורב בו כסף וקריירות חשובות (ובכדורגל - המון המון כסף), אתם תראו שם חומרים.

חומרים= חומרים אסורים בחוקת הספורט המדובר.

תפסיקו להשוואות אופניים לכדורגל , הסיבולת שספורט הרכיבה דורש לא משתווה לכדורגל, אלה 2 סוגי ספורט שונים, בכדורגל גם אם תקח את כל הסטרואידים שקיימים ולא יהיה לך את הכישרון לאיעזור לך, באופניים כן.
בגלל זה ילד שהגיע לגיל 18 כשברור לו שהוא יהיה כוכב, הוא לא יסתכל לכיוון הזה.

בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שיש המון תחומים ששימוש בסטרואידים הוא נחוץ בשביל לראות תוצאות ולשבור שיאים,בכדורגל התועלת שתקבל מסטרואידים לא שווה את הסיכון, לכן גם לא משתמשים בהזרקות בספורט הזה ברמות הגבוהות.
ובינתיים העובדות מדברות, אתם כל הזמן משווים כדורגל לאופניים, באופניים הם נתפסו המון פעמיים, בכדורגל אין הוכחות, ולא מאמין שגם יהיו כי פשוט אין הזרקות בתחום הזה ברמות הכי גבוהות.

דרך אגב, איך קראו לאותו בנאדם מהסגל של מארסיי שהודה שהזריק?

חחח מה עובדות איזה עובדות בדיוק?
אתה יכול לעשות אינטרוולים של שעה וחצי נו באמת תעשה לי טובה.. למה שמישהו שהרגליים שלו שוות 40 מיליון דולר לשנה יקח את החצי סיכון הזה שהוא יפצע???
אתה אומר ש"חלק" מזריקים....תן לי פרייאר שהיה נותן שישתינו עליו בסיבוב ..
וזה אחד האנשים שהיו מהמועדון והודו שהיה שימוש,לא זוכר את שמו... אני יכול להחזיר תשובה טפשית כמו שלך ולהגיד "היו לי דברים יותר טובים לעשות בדיוק נולדתי",אם כמה שזה דורש אני מנסה לשמור איפוק

עריכה:
ז'אן ז'ק
http://sites.one.co.il/General/Article.aspx?id=176360&t=100&siteid=7

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית