הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ברצלונה - מנצ'סטר

זה שטויות. אתה חושב שבספורט שלא דורש מאמץ פיזי לא לוקחים חומרים? כמו שחמט, סנוקר וכו'?
כולם לוקחים. השאלה מה.

וואלה? מאיפה הסקת את המסקנה? מניתוח נומרלוגי? או מתמונות? אני יכול לשלוח לך סרטון ותגיד לי אם יש לי פוטנציאל להשתמש בסמים או לא?

והבעיה שלך מתחילה כשאתה חושב שתופסים ספורטאים שמשתמשים. תופסים אולי אחוז. אז צא מהסרט. באופניים יש בערך 200 רוכבים כל טור. כולם משתמשים. תופסים איזה 2 בטור. אז רק אחוז אחד מהם משתמש?
ובאופנים הבדיקות קפדניות פי 84039034 מכל ענף אחר. במיוחד כדורגל.

להבדיל ממך שאתה יודע בדיוק מה הולך להם בדם.

באופניים תופסים יותר מאשר 2 משתמשים בטור.
הם קפדניות כי שם הסיכוי להשתמש הרבה יותר גבוה בגלל הדרישות הפיזיות, בכדורגל יש הרבה יותר שחקנים, מרוויחים הרבה יותר כסף, והם צריכים להשקיע פחות באימונים, אז תפעיל את ההיגיון הבריא שלך ותגיע לתשובה למה הבדיקות באופניים קפדניות הרבה יותר.

---------- התגובה התווספה 31-05-2011 ב 00:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה 30-05-2011 ב 23:55 ----------

חחח מה עובדות איזה עובדות בדיוק?
אתה יכול לעשות אינטרוולים של שעה וחצי נו באמת תעשה לי טובה.. למה שמישהו שהרגליים שלו שוות 40 מיליון דולר לשנה יקח את החצי סיכון הזה שהוא יפצע???
אתה אומר ש"חלק" מזריקים....תן לי פרייאר שהיה נותן שישתינו עליו בסיבוב ..
וזה אחד האנשים שהיו מהמועדון והודו שהיה שימוש,לא זוכר את שמו... אני יכול להחזיר תשובה טפשית כמו שלך ולהגיד "היו לי דברים יותר טובים לעשות בדיוק נולדתי",אם כמה שזה דורש אני מנסה לשמור איפוק

עריכה:
ז'אן ז'ק
http://sites.one.co.il/General/Article.aspx?id=176360&t=100&siteid=7

תבוא למשחקים של הנוער והנערים בקבוצות הגדולות ותראה איך הם עושים לך אינטרוולים בעצימויות הכי גבוהות שיש , של שעתיים , גם שם מזריקים להם?

זו מה שאתה לא מבין , בטופ העולמי לא מזריקים, לכן אין "פראיירים".
תתן תשובות כמו בנאדם תקבל תשובות כמו בנאדם,תודה על האיפוק אני מעריך את זה מכל הלב.

מוזר ששחקן אחד הודה בזה, ושאר השחקנים שותקים, מוזר שכמעט ואין על זה מידע, בקיצור השחקן הזה בקושי ושיחק והיה שחקן ספספל, זה ממש לא נחשב מהטופ העולמי.

אם אין משמעות לחומרים על כדורגל, למה שיעשו בדיקות?

אם זה מכוון אליי, איך הסקת ממה שרשמתי שאין משמעות?
אני אומר שהתמורה שזה יתן לא שווה את הסיכון.
וברור שעושים בדיקות.

להבדיל ממך שאתה יודע בדיוק מה הולך להם בדם.

באופניים תופסים יותר מאשר 2 משתמשים בטור.
הם קפדניות כי שם הסיכוי להשתמש הרבה יותר גבוה בגלל הדרישות הפיזיות, בכדורגל יש הרבה יותר שחקנים, מרוויחים הרבה יותר כסף, והם צריכים להשקיע פחות באימונים, אז תפעיל את ההיגיון הבריא שלך ותגיע לתשובה למה הבדיקות באופניים קפדניות הרבה יותר.

---------- התגובה התווספה 31-05-2011 ב 00:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה 30-05-2011 ב 23:55 ----------

תבוא למשחקים של הנוער והנערים בקבוצות הגדולות ותראה איך הם עושים לך אינטרוולים בעצימויות הכי גבוהות שיש , של שעתיים , גם שם מזריקים להם?

זו מה שאתה לא מבין , בטופ העולמי לא מזריקים, לכן אין "פראיירים".
תתן תשובות כמו בנאדם תקבל תשובות כמו בנאדם,תודה על האיפוק אני מעריך את זה מכל הלב.

מוזר ששחקן אחד הודה בזה, ושאר השחקנים שותקים, מוזר שכמעט ואין על זה מידע, בקיצור השחקן הזה בקושי ושיחק והיה שחקן ספספל, זה ממש לא נחשב מהטופ העולמי.
ברור שמוזר כי אם השנים כל החרא יצוף,בוא נגיד ככה,שלאנס היה נחשב בעולם כ"מישהו שבחיים לא יזריק" וכ"ספורטאי טבעי" עד שעלה החרא
והינה עלה גם במארסיי.
אבל יש הבדל בין העצימות של האינטרוולים ולשלוט בכדור תוך כדי שאתה עושה אתזה ובאמת לתפעל.
וכן אתה לא יכול לדעת אם לא מזריקים בנוער,יש סמים שלא עולים אליהם בבדיקות,ואם יש בכל ספורט סמים,אין סיבה שבכדורגל לא יהיה

הדבר הראשון שעולה לי בראש זה נגזרות של קוקאין - כמו אפדרין, שאצלי לפחות מעלה את הריכוז בצורה יפה מאוד וכמובן נותן מרץ וכו', דבר שאין לזלזל בו במשחק שחמט שעתיים על שעתיים....
אז אם ככה, באיזה תחום של החיים אין סמים? במחקר גרעיני לא צריך ריכוז? או שאולי אין שם לחץ? נו באמת...
ואם מישהו חושב שאין בכדורגל, אז הוא מוזמן להסביר לי איך מסי, שהוא אחד השחקנים הכי מתוקלים בעולם ובצורה אגרסיבית, שלפי הנתונים הגנטיים שלו יש לו גוף שבר כלי, לא נפצע כבר הרבה זמן באופן רציני (אני מדבר על כמה השבתה של כמה חודשים)??
סליחה??? למסי יש גוף שבר כלי??? ראית במקרה את הרגליים שלו???

---------- התגובה התווספה ב 10:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:44 ----------

חחח מה עובדות איזה עובדות בדיוק?
אתה יכול לעשות אינטרוולים של שעה וחצי נו באמת תעשה לי טובה..
אינטרוולים של שעה וחצי? :🙁
שחקן ממוצע רץ בערך 9 ק"מ ב-90 דקות. ממוצע של קילומטר בעשר דקות. תשווה את המאמץ הזה לכדורסלן או רוכב אופניים!

אם אתה משווה, ולו לרגע, כדורגל לאופניים, אין לך חצי מושג.
ותוכיח לי שחקן ממוצע רק 9 קמ במשחק.

מה יותר גרוע טמבלים שחושבים שכולם נקיים או כאלה שחושבים שכולם מסוממים?

ישנם ענפיי ספורט שהשימוש בסמים זניח, כדורגל הוא אחד מהם.
מי שרוצה לדבר על אחוזים שלא יזיין תשכל ויביא מספרים.

ברור שמוזר כי אם השנים כל החרא יצוף,בוא נגיד ככה,שלאנס היה נחשב בעולם כ"מישהו שבחיים לא יזריק" וכ"ספורטאי טבעי" עד שעלה החרא
והינה עלה גם במארסיי.
אבל יש הבדל בין העצימות של האינטרוולים ולשלוט בכדור תוך כדי שאתה עושה אתזה ובאמת לתפעל.
וכן אתה לא יכול לדעת אם לא מזריקים בנוער,יש סמים שלא עולים אליהם בבדיקות,ואם יש בכל ספורט סמים,אין סיבה שבכדורגל לא יהיה

אם אתה באמת חושב שמזריקים בנוער וזה לא צף אתה באמת תמים.
זה מצחיק, הדעה הזאת שלך אם בכל מקום יש סמים, אז גם פה יש, בלי הוכחות ועובדות.

---------- התגובה התווספה ב 11:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:17 ----------

זה אולי הספורט הכי פופולארי, ואם עד עכשיו לא נתגלו הזרקות, כנראה שזה לא קיים בספורט הזה.

אם אתה משווה, ולו לרגע, כדורגל לאופניים, אין לך חצי מושג.
ותוכיח לי שחקן ממוצע רק 9 קמ במשחק.
ולמה בדיוק אין לי חצי מושג, אתה חושב שבכדורגל המאמץ גדול יותר מאשר באופניים?
ומה אתה רוצה שאני יוכיח? אתה חושב שכדורגלן ממוצע רץ יותר מ-9 ק"מ במשחק?

כדורגלן רץ הרבה פחות.
ובאמת נראה לך שאני משווה אופניים לכדורגל?
אופניים זה הסופרט הכי "קשה" שיש.

אז אם ככה, באיזה תחום של החיים אין סמים? במחקר גרעיני לא צריך ריכוז? או שאולי אין שם לחץ? נו באמת...

סליחה??? למסי יש גוף שבר כלי??? ראית במקרה את הרגליים שלו???

---------- התגובה התווספה ב 10:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:44 ----------

אינטרוולים של שעה וחצי? :🙁
שחקן ממוצע רץ בערך 9 ק"מ ב-90 דקות. ממוצע של קילומטר בעשר דקות. תשווה את המאמץ הזה לכדורסלן או רוכב אופניים!

בהמון דברים יש סמים וכן,גם מדענים שצריכים להישאר ערים 52 שעות לא עושים את זה באופן טבעי תהיה בטוח

חחח הרגליים של מסי? ראית את הגוף שלו?
67 קילוגרם לא יכולים להיות כ"כ מאיימים מול ראמוס ג'ון טרי או פרדיננד אז תעשה טובה

מה יותר גרוע טמבלים שחושבים שכולם נקיים או כאלה שחושבים שכולם מסוממים?

ישנם ענפיי ספורט שהשימוש בסמים זניח, כדורגל הוא אחד מהם.
מי שרוצה לדבר על אחוזים שלא יזיין תשכל ויביא מספרים.
איך אני אמור להביא מספרים? תביא מספרים שכל בילדר מקצוען מזריק.
כמו שכל בילדר מזריק, כך גם כל רוכב אופניים (רק שהרבה יותר חומרים)

אם אתה באמת חושב שמזריקים בנוער וזה לא צף אתה באמת תמים.
זה מצחיק, הדעה הזאת שלך אם בכל מקום יש סמים, אז גם פה יש, בלי הוכחות ועובדות.

---------- התגובה התווספה ב 11:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:17 ----------

זה אולי הספורט הכי פופולארי, ואם עד עכשיו לא נתגלו הזרקות, כנראה שזה לא קיים בספורט הזה.

גם אם לא הזרקות,אני מדבר על סמים לא חוקיים...

מה אני יגיד לך,אני בטוח שהילד שהשקיע כל חייו בכדורגל לפני משחק שיש ספוטר של ברצלונה יסמוך על תה ירוק כדור קפאין וג'ק

ומה הקשר תמים? מה שתיארת זה לא תמים,תיארת אחד שלא נופל למה שמנסים להאכיל אותו,בכל ספורט יש סמים ומגלים על זה והתחילו לגלות,בין אם זה ממריצים ובין אם זה הזרקות בתקופות של אימונים בלי משחקים

גם אם לא הזרקות,אני מדבר על סמים לא חוקיים...

מה אני יגיד לך,אני בטוח שהילד שהשקיע כל חייו בכדורגל לפני משחק שיש ספוטר של ברצלונה יסמוך על תה ירוק כדור קפאין וג'ק

ומה הקשר תמים? מה שתיארת זה לא תמים,תיארת אחד שלא נופל למה שמנסים להאכיל אותו,בכל ספורט יש סמים ומגלים על זה והתחילו לגלות,בין אם זה ממריצים ובין אם זה הזרקות בתקופות של אימונים בלי משחקים

אל תשנה מה שאמרתי, לאורך כל הדיון הדגשתי את האי שימוש בזריקות בכדורגל בטופ.
אפדרין נתפס אצל לא מעט ספורטאים , זה היה אצלינו בארץ וזה היה אצל הבחור ההוא מארגנטינה, ושוב גם בהקשר הזה אני בטח שהטופ העולמי לא נוגעים בזה, כי פשוט ממריצים כמו אפדרין לא שווים את הסיכון.
אתה לא יכול להגיד אבל שבכל ספורט יש סמים ורק עכשיו מתחילים לגלות.

בקשר לתקופת הפגרה, אצל הקבוצות המובילות הפגרה היא לכל היותר 3 שבועות.

אני לא מבין אנשים שמנהלים וויכוח עם אנשים לא רציונליים.

כדורגלן רץ הרבה פחות.
נו, אז לא הבנתי, איפה הויכוח בינינו? אתה מסכים שזה שבאופניים יש סמים, עדיין לא מראה כלום על הצורך של כדורגלנים בסמים.

---------- התגובה התווספה ב 12:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:27 ----------

חחח הרגליים של מסי? ראית את הגוף שלו?
67 קילוגרם לא יכולים להיות כ"כ מאיימים מול ראמוס ג'ון טרי או פרדיננד אז תעשה טובה
אני יעשה טובה?? אתה שוכח שהמשקל שלו מתפרס על מטר וסיגריה! ראית את הרגליים שלו?

איך אני אמור להביא מספרים? תביא מספרים שכל בילדר מקצוען מזריק.
כמו שכל בילדר מזריק, כך גם כל רוכב אופניים (רק שהרבה יותר חומרים)

הנה הבאת שתי דוגמאות לענפים בהם ידוע שמזריקים, בין אם באופן ישיר על ידי
בדיקות שנכשלות, או באופן עקיף על ידי סיפורים ועדויות.
אתה יכול להביא עוד מספיק ענפי ספורט כאלה, אבל כדורגל הוא לא אחד מהם(גם כדורסל).

כדורגלן רץ הרבה פחות.

כבר הרבה שנים שיודעים למדוד במדויק כמה רצו שחקני כדורגל במהלך המשחק, "רשמית" זה נע בין 6-11 ק"מ (תלוי מאוד בעמדה, כאשר שחקני מרכז השדה רצים הכי הרבה, ויש את השוער שגם נכלל ומוריד המון מהממוצע).
אני מניח שאם אתה צופה במשחקי כדורגל אתה רואה את הסטטיסטיקות, בליגות ובמסגרות בכירות, כשמראים את השחקן שרץ הכי הרבה וזה תמיד מעל 10 ק"מ.

הנה הבאת שתי דוגמאות לענפים בהם ידוע שמזריקים, בין אם באופן ישיר על ידי
בדיקות שנכשלות, או באופן עקיף על ידי סיפורים ועדויות.
אתה יכול להביא עוד מספיק ענפי ספורט כאלה, אבל כדורגל הוא לא אחד מהם(גם כדורסל).
קודם כל, לא דיברתי על זריקות בלבד- דברתי על חומרים אסורים.
ורק באשכול הזה קבלת 2 דוגמאות למקרים כאלה בכדורגל.
אני לא טוען שיש אחוז גבוה של משתמשים בכדורגל, אבל השימוש כן קיים. (יש גם חומרים אסורים שנותנים בזמן פציעות ואוף סיזן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית