הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ברצלונה - מנצ'סטר

קודם כל, לא דיברתי על זריקות בלבד- דברתי על חומרים אסורים.
ורק באשכול הזה קבלת 2 דוגמאות למקרים כאלה בכדורגל.
אני לא טוען שיש אחוז גבוה של משתמשים בכדורגל, אבל השימוש כן קיים. (יש גם חומרים אסורים שנותנים בזמן פציעות ואוף סיזן)

חומרים אסורים יש בכל ענף, אפילו אצל חובבנים.
הביאו שתי דוגמאות איזוטריות שאינן מצביעות על הכלל.

שאתה אומר שיש שימוש, זה נקרא כמו שיש אחוז משמעותי של משתמשים(גם 10% במקרה הזה זה הרבה), וכרגע על פי הידע הציבורי שקיים זה לא נכון.

וכרגע על פי הידע הציבורי שקיים זה לא נכון.
תודה רבה לך....

וכן, אין לי ספק שגם כדורסלנים, במיוחד באנביאיי שם הפגרה ארוכה בטירוף, משתמשים בחומרים אסורים בצורה זו או אחרת, הן להתאוששות והן כדי לגדול. (לא רוצה למשוך לשם את הכיוון, אבל באוף סיזן הראשון שלו באנביאיי עומרי כספי עלה 8-10 קילו.... מממממ מעניין איך).

תודה רבה לך....

וכן, אין לי ספק שגם כדורסלנים, במיוחד באנביאיי שם הפגרה ארוכה בטירוף, משתמשים בחומרים אסורים בצורה זו או אחרת, הן להתאוששות והן כדי לגדול. (לא רוצה למשוך לשם את הכיוון, אבל באוף סיזן הראשון שלו באנביאיי עומרי כספי עלה 8-10 קילו.... מממממ מעניין איך).

הוא עשה SS עם חלב

אני חושב/חושד שהחומרים ב-NBA הם יותר בשימוש בזמן העונה מאשר בפגרה. בעונה המקוצרת למשל, היו הרבה פעמים שקרו שלושה משחקים רצופים back-to-back. מי יכול לעמוד בעומס כזה כשהוא נקי?

אני חושב/חושד שהחומרים ב-NBA הם יותר בשימוש בזמן העונה מאשר בפגרה. בעונה המקוצרת למשל, היו הרבה פעמים שקרו שלושה משחקים רצופים back-to-back. מי יכול לעמוד בעומס כזה כשהוא נקי?

אחי, אבל הם בחורים טובים עם לב זהב !!! רואים מהטלוויזיה שאין מצב שהם מזריקים!!!

🤡

קודם כל, לא דיברתי על זריקות בלבד- דברתי על חומרים אסורים.
ורק באשכול הזה קבלת 2 דוגמאות למקרים כאלה בכדורגל.
אני לא טוען שיש אחוז גבוה של משתמשים בכדורגל, אבל השימוש כן קיים. (יש גם חומרים אסורים שנותנים בזמן פציעות ואוף סיזן)

איפה המקרה השני?
המקרה הראשון(שחקן מארסיי) זה שחקן ספסל שלפי מה שהסבירו לי רצה להוציא ספר ולעשות רעש בשביל למכור.

נו, אז לא הבנתי, איפה הויכוח בינינו? אתה מסכים שזה שבאופניים יש סמים, עדיין לא מראה כלום על הצורך של כדורגלנים בסמים.

---------- התגובה התווספה ב 12:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:27 ----------

אני יעשה טובה?? אתה שוכח שהמשקל שלו מתפרס על מטר וסיגריה! ראית את הרגליים שלו?
מה זה משנה הרגליים שלו? ראית את בית החזה שלו,מכה אחת ואתה שובר איזה צלע....
ראית פעם את נדבד(ששיחק 10 שנים מעל מסי והיה נראה כמו שלד),אתה רוצה להגיד לי שמישהו כמו נדבד היה מסוגל להתמודד עם טאקל מאחד ממטרצי? פרדיננד? פפה?
הנה הבאת שתי דוגמאות לענפים בהם ידוע שמזריקים, בין אם באופן ישיר על ידי
בדיקות שנכשלות, או באופן עקיף על ידי סיפורים ועדויות.
אתה יכול להביא עוד מספיק ענפי ספורט כאלה, אבל כדורגל הוא לא אחד מהם(גם כדורסל).

כדורסל?
אתה ראית לוז של שחקן אנביאי?
ונראה לך הגיוני שעומרי כספי עלה 10 קילו בשנת הרוקי הראשונה שלו?
אתה טוען שזה טבעי?

---------- התגובה התווספה ב 23:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:56 ----------

איפה המקרה השני?
המקרה הראשון(שחקן מארסיי) זה שחקן ספסל שלפי מה שהסבירו לי רצה להוציא ספר ולעשות רעש בשביל למכור.

ברור מה מסי עכשיו יגיד שהוא משתמש ויבטלו לו חוזה...שניה רגע

---------- התגובה התווספה 01-06-2011 ב 00:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 31-05-2011 ב 23:59 ----------

חומרים אסורים יש בכל ענף, אפילו אצל חובבנים.
הביאו שתי דוגמאות איזוטריות שאינן מצביעות על הכלל.

שאתה אומר שיש שימוש, זה נקרא כמו שיש אחוז משמעותי של משתמשים(גם 10% במקרה הזה זה הרבה), וכרגע על פי הידע הציבורי שקיים זה לא נכון.

אבל למה שחלק ישתמשו וחלק לא?
אנשים משקיעים את החיים שלהם ומתחייבים לספורט,למה שיתנו שיעקפו אותם בסיבוב?

ראית פעם את נדבד(ששיחק 10 שנים מעל מסי והיה נראה כמו שלד),אתה רוצה להגיד לי שמישהו כמו נדבד היה מסוגל להתמודד עם טאקל מאחד ממטרצי? פרדיננד? פפה?
במבה, אתה מצחיק אותי. לא משנה כמה חזקות הרגליים שלו?
אז אם הוא כזה בלרינה שמתמוטט כשנושפים עליו, איזה חומר הוא יכול לקחת כדי להפוך את עצמו לבלתי שביר?

נערך לאחרונה:
כפיר ערס אדרי.

סבבה, לא לחומרים האסורים האלה אני מתכוון וגם רשמתי את זה.
אין לאפדרין באמת כל כך השפעה ששווה את הסיכון.

---------- התגובה התווספה ב 10:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:54 ----------

כדורסל?
אתה ראית לוז של שחקן אנביאי?
ונראה לך הגיוני שעומרי כספי עלה 10 קילו בשנת הרוקי הראשונה שלו?
אתה טוען שזה טבעי?

---------- התגובה התווספה ב 23:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:56 ----------

ברור מה מסי עכשיו יגיד שהוא משתמש ויבטלו לו חוזה...שניה רגע

---------- התגובה התווספה 01-06-2011 ב 00:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 31-05-2011 ב 23:59 ----------

אבל למה שחלק ישתמשו וחלק לא?
אנשים משקיעים את החיים שלהם ומתחייבים לספורט,למה שיתנו שיעקפו אותם בסיבוב?

או שהוא פשוט לא יקח ויסתכן שיבטלו לו את החוזה , כי בכדורגל התועלת שתהיה מחומרים אסורים לא שווה את הסיכון?

אני לא יודע אם הכדורגלנים יכולים בכלל לבחור אם לקחת או לא.
הספונסרים וצוות שלהם אומרים להם מה לקחת. והם עושים.
אין פה ממש ברירה.

בית"ריסת אתה תמים
מי שלוקח חומרים לא לוקח סיכון כ"כ גדול כיוון שהחומרים שמשתמשים בהם הם בד"כ חומרים שיוצאים מהר ממחזור הדם

וגם יש צוות שלם של רופאים/אנשי מקצוע שמנקים אותך ויש הרבה דרכים כולל במקרה הכי גרוע לשתן אותך ואז להכניס קטטר ולהכניס לך שתן נקי שתשתין אותו בבדיקה

אני לא אומר שכולם לוקחים אבל מי שלוקח ברמה כזו גם דואג להתנקות טוב טוב שלא יהיו טעויות

בית"ריסת אתה תמים
מי שלוקח חומרים לא לוקח סיכון כ"כ גדול כיוון שהחומרים שמשתמשים בהם הם בד"כ חומרים שיוצאים מהר ממחזור הדם

וגם יש צוות שלם של רופאים/אנשי מקצוע שמנקים אותך ויש הרבה דרכים כולל במקרה הכי גרוע לשתן אותך ואז להכניס קטטר ולהכניס לך שתן נקי שתשתין אותו בבדיקה

אני לא אומר שכולם לוקחים אבל מי שלוקח ברמה כזו גם דואג להתנקות טוב טוב שלא יהיו טעויות

זה לא תמימות, זה היגיון פשוט + ידע.
באופניים ,הרמת משקולות, ריצות, אתה חושב שאין להם צוותים שלמים של רופאים ואנשי מקצוע שמנקים אותם?
ועובדה שכן תופסים אנשים שהזריקו חומרים, בכדורגל לא תפסו אף אחד שהזריק, וכן יש בדיקות.

---------- התגובה התווספה ב 13:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:10 ----------

אני לא יודע אם הכדורגלנים יכולים בכלל לבחור אם לקחת או לא.
הספונסרים וצוות שלהם אומרים להם מה לקחת. והם עושים.
אין פה ממש ברירה.

אתהחי בסרט, נראה לך שהשחקנים שבטופ העולמי עושים חשבון לאיזה ספונסר שאומר להם מה לעשות..הם לא

בינתיים לא נתת הוכחה אחת שמזריקים בכדורגל, אני יכול לתת לך דוגמאות שהזריקו באופניים, בהרמת משקולות, מקצועות אולימפיים, פוטבול(לא בדקתי ולא שמעתי, אבלאם אני אעשה חיפוש קטן - אני מאמין שישר יופיעו לי תוצאות מעניינות-בגלל סוג הספורט) ועוד, אתם רק מדברים באוויר בלי הוכחות.

אתם אומרים שמזריקים בכדורגל, אתם צריכים להוכיח את זה ולהפסיק לזיין את המוח ולהגיד לאנשים תמימים כי לא מאמינים לכם.
מחכה לדוגמא אחת שתפסו שחקן כדורגל שהזריק.

בינתיים לא נתת הוכחה אחת שמזריקים בכדורגל, אני יכול לתת לך דוגמאות שהזריקו באופניים, בהרמת משקולות, מקצועות אולימפיים, פוטבול(לא בדקתי ולא שמעתי, אבלאם אני אעשה חיפוש קטן - אני מאמין שישר יופיעו לי תוצאות מעניינות-בגלל סוג הספורט) ועוד, אתם רק מדברים באוויר בלי הוכחות.

אתם אומרים שמזריקים בכדורגל, אתם צריכים להוכיח את זה ולהפסיק לזיין את המוח ולהגיד לאנשים תמימים כי לא מאמינים לכם.

הוצאת לי את המילים מהפה.

שמישהו יזכיר לי למה אנחנו מקדישים יותר מ3 עמודים לספורט הנחות הזה? 😃

במבה, אתה מצחיק אותי. לא משנה כמה חזקות הרגליים שלו?
אז אם הוא כזה בלרינה שמתמוטט כשנושפים עליו, איזה חומר הוא יכול לקחת כדי להפוך את עצמו לבלתי שביר?
ברור שלא משנה כמה חזקות הרגליים ,מכה אחת ליד או לבית החזה והוא עף באוויר ובוא לא נדבר על קטע של ברך..והרגל שלו גם לא כזאת מטורפת כמו שעשית אותה
סבבה, לא לחומרים האסורים האלה אני מתכוון וגם רשמתי את זה.
אין לאפדרין באמת כל כך השפעה ששווה את הסיכון.

---------- התגובה התווספה ב 10:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:54 ----------

או שהוא פשוט לא יקח ויסתכן שיבטלו לו את החוזה , כי בכדורגל התועלת שתהיה מחומרים אסורים לא שווה את הסיכון?

אבל כשכולם לוקחים אין פה סיכון

לא נתתי הוכחה ולא קבעתי עובדה. טענתי שזה המצב, ואני חושב שמי שחושב אחרת קצת תמים.
וכל הכבוד למעבדות שמכינות להם את החומרים. אני גם רוצה קצת 🤪

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית