ברצלונה - מנצ'סטר

ברור שלא משנה כמה חזקות הרגליים ,מכה אחת ליד או לבית החזה והוא עף באוויר ובוא לא נדבר על קטע של ברך..והרגל שלו גם לא כזאת מטורפת כמו שעשית אותה
הרגל שלו סבירה בשביל כדורגלן, כלומר - מאד חזקה. ומה הקשר לבית החזה? הוא לוקח סטרואידים לחיזוק בית החזה? אני באמת לא מבין למה אתה מתכוון. כדי להתחזק ולעמוד בתיקולים (אפילו לא אל הרגליים אלא כתף-אל-כתף) מול ביריונים כמו פרדיננד, אתה צריך להוסיף מסת שריר, ואם הוא היה מנופח אז הייתי מסכים איתך. אבל אתה מודה שהוא שחיף, ואפילו מסת שריר של מתאמן טבעי אין לו. אז איפה עזרו לו החומרים למנוע את הנזקים של "מכה אחת לבית החזה והוא עף באוויר"?

---------- התגובה התווספה ב 21:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:14 ----------

אגב, אני בחיטוב עצבני עכשיו, וכל פעם שאני רואה את האווטאר שלך הבטן שלי מתחילה לקרקר, אינעל דינאק!! :(

הרגל שלו סבירה בשביל כדורגלן, כלומר - מאד חזקה. ומה הקשר לבית החזה? הוא לוקח סטרואידים לחיזוק בית החזה? אני באמת לא מבין למה אתה מתכוון. כדי להתחזק ולעמוד בתיקולים (אפילו לא אל הרגליים אלא כתף-אל-כתף) מול ביריונים כמו פרדיננד, אתה צריך להוסיף מסת שריר, ואם הוא היה מנופח אז הייתי מסכים איתך. אבל אתה מודה שהוא שחיף, ואפילו מסת שריר של מתאמן טבעי אין לו. אז איפה עזרו לו החומרים למנוע את הנזקים של "מכה אחת לבית החזה והוא עף באוויר"?
:(

את השאלה הזאת אתה צריך להפנות לשחקני פוטבול שעל GH וסייקלים שונים ומשונים כל העונה, כדי לעזור להם למנוע פציעות ו\או להתמודד איתם.

אתה מתכוון לגורילות שאם ידרכו לך על הרגל ישברו לך אותה לחמש חתיכות? מה הדימיון הקלוש ביניהם לבין מסי למשל? הוא נראה כמו מישהו על GH?

לא נתתי הוכחה ולא קבעתי עובדה. טענתי שזה המצב, ואני חושב שמי שחושב אחרת קצת תמים.
וכל הכבוד למעבדות שמכינות להם את החומרים. אני גם רוצה קצת 🤪

אתה צריך לבסס את הטענה שלך על משהו, כרגע אתה מבסס אותה.. הממ על כלום..

---------- התגובה התווספה ב 22:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:53 ----------

ברור שלא משנה כמה חזקות הרגליים ,מכה אחת ליד או לבית החזה והוא עף באוויר ובוא לא נדבר על קטע של ברך..והרגל שלו גם לא כזאת מטורפת כמו שעשית אותה

אבל כשכולם לוקחים אין פה סיכון

אתה טוען שכולם לוקחים, שחקנים בליגת העל ושחקנים בליגות הכי בחירות, כולם מזריקים, המון שנים.. לא נראה לך קצת חשוד שלא תפסו אף אחד, באמת "צוות הרופאים" שעומדים מאחורי כל המזריקים בכדורגל הרבה יותר מפותח מצוותים בתחומים אחרים?

---------- התגובה התווספה ב 21:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:14 ----------

אגב, אני בחיטוב עצבני עכשיו, וכל פעם שאני רואה את האווטאר שלך הבטן שלי מתחילה לקרקר, אינעל דינאק!! :(
השתמשת במושגים כמו מנופח ולא הבנת מה הקשר של הזרקה לשאר חלקי הגוף?.שאתה מזריק אתה לא מזריק לרגליים שלך ואומר "רגליים תתחזקו"
אתה צריך לבסס את הטענה שלך על משהו, כרגע אתה מבסס אותה.. הממ על כלום..

---------- התגובה התווספה ב 22:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:53 ----------

אתה טוען שכולם לוקחים, שחקנים בליגת העל ושחקנים בליגות הכי בחירות, כולם מזריקים, המון שנים.. לא נראה לך קצת חשוד שלא תפסו אף אחד, באמת "צוות הרופאים" שעומדים מאחורי כל המזריקים בכדורגל הרבה יותר מפותח מצוותים בתחומים אחרים?

אם יש בכדורסל,אופניים פוטבול ואפילו בייסבול הזרקות,אז גם בכדורגל יש,זה הספורט הכי פופלארי בעולם..המרדף אחרי הכסף,התארים וההיסטוריה,אני לא מאמין שלא יהיה שם דבר כזה.
זה כבר שם המשחק

השתמשת במושגים כמו מנופח ולא הבנת מה הקשר של הזרקה לשאר חלקי הגוף?.שאתה מזריק אתה לא מזריק לרגליים שלך ואומר "רגליים תתחזקו"
תהרוג אותי אם הבנתי מה אמרת. בוא אני ינסה שוב: הבנאדם הוא שחיף, מסכים איתי נכון? הוא שוקל כמו שק תפוחי אדמה לא גדול במיוחד. אם הוא היה רוצה להתחזק כדי לעמוד מול שחקנים חזקים וגדולים (כמו שקובי בראיינט החליט קיץ אחד שהוא בונה את חגורת הכתפיים שלו כדי לעזור לו בחדירות לסל, ואני לא אתפלא אם הוא עלה את הכמה קילוגרמים שלו בעזרת חומרים) ומזריק בשביל זה סטרואידים אנבוליים, הוא היה מתנפח ומתחזק ועולה במשקל דרמטית. אבל הוא לא! אז איפה התוצאות של החומרים?

תהרוג אותי אם הבנתי מה אמרת. בוא אני ינסה שוב: הבנאדם הוא שחיף, מסכים איתי נכון? הוא שוקל כמו שק תפוחי אדמה לא גדול במיוחד. אם הוא היה רוצה להתחזק כדי לעמוד מול שחקנים חזקים וגדולים (כמו שקובי בראיינט החליט קיץ אחד שהוא בונה את חגורת הכתפיים שלו כדי לעזור לו בחדירות לסל, ואני לא אתפלא אם הוא עלה את הכמה קילוגרמים שלו בעזרת חומרים) ומזריק בשביל זה סטרואידים אנבוליים, הוא היה מתנפח ומתחזק ועולה במשקל דרמטית. אבל הוא לא! אז איפה התוצאות של החומרים?

יכול להיות שהוא לא לוקח
ויכול להיות שהוא לוקח מינונים נמוכים ושומר על מאזן ניטראלי כדי לא לעלות במשקל
הם לא מתאמנים כוח תוך כדי העונה כמעט אלא כשיקום פציעות (וזה אמר המאמן כושר של מנצ'סטר יונייטד בהרצאה שלו)

נכון שהם לא מתאמנים כוח.
לגבי מינון נמוך - בתכלס, זה נראה לך שווה את הסיכון? לקחת סטרואידים רק כדי לא לעלות במשקל? אם מישהו פה היה מבקש ייעוץ לגבי סייקל ראשון, ומודיע שהוא מתכוון לאכול נייטרלי, מה היו עונים לו? אני חושב שהוא היה מקבל באן על טיפשות. לשמור על משקל נמוך אפשר גם טבעי לחלוטין, לא צריך להכניס הורמונים לגוף שגם עלולים לגרום נזק וגם - לא פחות חשוב - לגרום לו להתפס בבדיקת סמים ולהיות מגורש לאיזה שנה שנתיים מהמגרשים.

אני עדיין לא מבין למה אתם חושבים שהשחקנים בוחרים את זה על דעת עצמם.
יש להם צוות רפואי כולל שמחליט בשבילם את הדברים האלה.

את התזונה והתוספים - צודק. אבל חומרים אסורים - אתה חושב שמישהו יכול לקבוע למסי או רונאלדו מה לקחת? ולא רק להם. גם לשחקנים הרבה פחות חשובים אי אפשר לדחוף חומרים אסורים ללא הסכמתם. מספיק שמישהו יאיים להדליף, בכדי שהכל יתפוצץ.

נכון שהם לא מתאמנים כוח.
לגבי מינון נמוך - בתכלס, זה נראה לך שווה את הסיכון? לקחת סטרואידים רק כדי לא לעלות במשקל? אם מישהו פה היה מבקש ייעוץ לגבי סייקל ראשון, ומודיע שהוא מתכוון לאכול נייטרלי, מה היו עונים לו? אני חושב שהוא היה מקבל באן על טיפשות. לשמור על משקל נמוך אפשר גם טבעי לחלוטין, לא צריך להכניס הורמונים לגוף שגם עלולים לגרום נזק וגם - לא פחות חשוב - לגרום לו להתפס בבדיקת סמים ולהיות מגורש לאיזה שנה שנתיים מהמגרשים.

זה בפיקוח רפואי, וזה כדי שישחקו ב money time
הם משחקים לפעמים 3 משחקים בשבוע ועוד מתאמנים

זה בפיקוח רפואי, וזה כדי שישחקו ב money time
הם משחקים לפעמים 3 משחקים בשבוע ועוד מתאמנים
אז בשביל זה לא צריך סטרואידים אנבוליים, צריך חומרים ממריצים כמו אפדרין. אבל עם החומרים האלה יש בעיה - הם טובים לטווח זמן קצר, כלומר צריך לקחת אותם לפני המשחק, והם לא יוצאים מהמערכת במשך כמה שעות טובות. אתה היית לוקח סיכון שיתפסו אותך בבדיקות רנדומליות (להזכירך, שני שחקנים מתוך 18 שרשומים בסגל נבדקים) ותגיד ביי-ביי לחוזה ה-10 מיליון יורו פלוס עוד 30-40 מיליון בחוזי פרסום?

וכל זה בשביל מה? להמריץ לפני משחק שרצים בו בין 9 ל-11 קילומטר במשך 90 דקות, כשבאמצע יש הפסקה של 15 דקות? משחק שרובו עובר בריצה קלילה או בהליכה עם ידיים על המותניים?

נכון שהם לא מתאמנים כוח.
לגבי מינון נמוך - בתכלס, זה נראה לך שווה את הסיכון? לקחת סטרואידים רק כדי לא לעלות במשקל? .

בוודאי. כל המטרה שלהם היא לשמור על התאוששות גבוהה מהמשחקים והאימונים שהם עוברים, אין להם שום צורך לגדול (לפחות במהלך העונה), ולכן הם לא יכוונו לכמויות \אכילה מתאימה כזאת.
שווה סיכון?
אתה רוצה שמסי ישחק 20 משחקים בעונה במקום 45-50?
הצחקת אותי

אז בשביל זה לא צריך סטרואידים אנבוליים, צריך חומרים ממריצים כמו אפדרין. אבל עם החומרים האלה יש בעיה - הם טובים לטווח זמן קצר, כלומר צריך לקחת אותם לפני המשחק, והם לא יוצאים מהמערכת במשך כמה שעות טובות. אתה היית לוקח סיכון שיתפסו אותך בבדיקות רנדומליות (להזכירך, שני שחקנים מתוך 18 שרשומים בסגל נבדקים) ותגיד ביי-ביי לחוזה ה-10 מיליון יורו פלוס עוד 30-40 מיליון בחוזי פרסום?

וכל זה בשביל מה? להמריץ לפני משחק שרצים בו בין 9 ל-11 קילומטר במשך 90 דקות, כשבאמצע יש הפסקה של 15 דקות? משחק שרובו עובר בריצה קלילה או בהליכה עם ידיים על המותניים?

א. בשביל זה צריך סטרואידים אנאבוליים. אפדרין רק ימריץ נקודתית. לא ישפר התאוששות (עד כמה שצריך)
ב. לקחת סיכוי? הם בונים את הקריירה שלהם על זה, בלי זה הם לא ישחקו אותה כמות משחקים וכנראה שפחות טוב. ואז בטוח לא יהיו להם חוזים.
והמשחק שאתה מתאר הרבה יותר קשה ממה שאתה חושב. ו9-11 קילומטר של אינטרוואלים(כן, רוב המרחק נעשה באינטרוואלים. אמנם רוב הזמן זה הליכה (דגש על זמן). אבל המרחק הוא ספרינטים)
זה קריעת תחת. שלוש פעמים בשבוע זה משוגע. ולא נדבר על אימוני קבוצה שמתווספים לזה.

בוודאי. כל המטרה שלהם היא לשמור על התאוששות גבוהה מהמשחקים והאימונים שהם עוברים, אין להם שום צורך לגדול (לפחות במהלך העונה), ולכן הם לא יכוונו לכמויות \אכילה מתאימה כזאת.
שווה סיכון?
אתה רוצה שמסי ישחק 20 משחקים בעונה במקום 45-50?
הצחקת אותי
"שווה סיכון" = שווה את הסיכון להתפס ואז יהיו למסי אפס משחקים בעונה שאחרי. הצחקת אותי.

א. בשביל זה צריך סטרואידים אנאבוליים. אפדרין רק ימריץ נקודתית. לא ישפר התאוששות (עד כמה שצריך)
ב. לקחת סיכוי? הם בונים את הקריירה שלהם על זה, בלי זה הם לא ישחקו אותה כמות משחקים וכנראה שפחות טוב. ואז בטוח לא יהיו להם חוזים.
והמשחק שאתה מתאר הרבה יותר קשה ממה שאתה חושב. ו9-11 קילומטר של אינטרוואלים(כן, רוב המרחק נעשה באינטרוואלים. אמנם רוב הזמן זה הליכה (דגש על זמן). אבל המרחק הוא ספרינטים)
זה קריעת תחת. שלוש פעמים בשבוע זה משוגע. ולא נדבר על אימוני קבוצה שמתווספים לזה.
ברור שזה אינטרוולים. בגלל זה רוב המשחק הוא בהליכה, בגלל שחלק מהמרחק עובר בספרינטים. ואני עוד לא ראיתי ספורטאי אחד שלוקח סטרואידים אנבוליים ונראה צפלוח כמו מסי.

ובשורה התחתונה - אם היו סמים בכדורגל אנשים היו נתפסים באותה תדירות של הטור דה פראנס. אולי אפילו יותר כי זה מסגרת קבוצתית והרבה יותר קשה לשמור סודות במסגרת כזאת מאשר באימון של ספורטאי בודד.

1- באופניים הבדיקות הכי מחמירות ונעשות כל הזמן. מה שיש בכדורגל זה בדיחה.
2- אופניים זה ספורט קבוצתי יותר מכדורגל והמעברים בין קבוצה לקבוצה קורים הרבה יותר מאשר כדורגל.
3- לא להזכיר אופניים וכדורגל בנשימה אחת או במשפט אחד. אני מבקש לתת כבוד לאופניים.

2- אופניים זה ספורט קבוצתי יותר מכדורגל והמעברים בין קבוצה לקבוצה קורים הרבה יותר מאשר כדורגל.
3- לא להזכיר אופניים וכדורגל בנשימה אחת או במשפט אחד. אני מבקש לתת כבוד לאופניים.

מוכן להסביר את המודגש?
ואיך אתה יודע מה טיב הבדיקות בכדורגל?

מה יש להסביר? רוכבי אופניים בתוך כל קבוצה מבלים אחד עם השני שעות על גבי שעות במשך חודשים. הם כל היום אחד בתחת של השני. זה לא כמו כדורגל. לא הבנתי מה צריך להסביר. מתוך ספורט קבוצתי אני חושב שזה הספורט שבו האימונים והחיים האישיים בתוך קבוצה הם הרבים ביותר (אולי גם פוטבול מתקרב לכך, אבל שם הקבוצות עצומות ולא שחקנים בודדים כמו באופניים)

כי בכדורגל בודקים לפי הגרלה רק שחקן 1 או 2.

1. מה בדיחה בזה? שניים מכל קבוצה זה 11 אחוז סיכוי לעלות בכל משחק. במהלך עונה של 50 משחקים זה כמעט שישה משחקים שבהם יבדק כל שחקן. איך אפשר לרמות?
2. הגזמת. 20 עד 30 שחקנים יש בסגל של כל קבוצת כדורגל, כולם עוברים טיפולים באותו חדר הלבשה. אפשר להחביא זריקות או כדורים ככה לאורך זמן? אין מצב.
3. יש בי הרבה כבוד לאופניים. זה הספורט הכי משעמם יחד עם טניס 😃 אבל שניהם דורשים יכולות פיזיות ומנטליות אדירות מהספורטאי, אין ספק.

לא היה לי מושג שיש באופניים פן קבוצתי בכלל, ועדיין לא ממש הבנתי מה הוא.
מה מטרת הקבוצה? הרי הרכיבה היא אישית, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית