"שווה סיכון" = שווה את הסיכון להתפס ואז יהיו למסי אפס משחקים בעונה שאחרי. הצחקת אותי.
ברור שזה אינטרוולים. בגלל זה רוב המשחק הוא בהליכה, בגלל שחלק מהמרחק עובר בספרינטים. ואני עוד לא ראיתי ספורטאי אחד שלוקח סטרואידים אנבוליים ונראה צפלוח כמו מסי.
ובשורה התחתונה - אם היו סמים בכדורגל אנשים היו נתפסים באותה תדירות של הטור דה פראנס. אולי אפילו יותר כי זה מסגרת קבוצתית והרבה יותר קשה לשמור סודות במסגרת כזאת מאשר באימון של ספורטאי בודד.
שווה את הסיכון של הקריירה שלהם. אז כן. כמו שיש מאות שחקני פוטבול שמזריקים ולא תופסים אותם, וזה שווה להם את הסיכון כי זה החיים שלהם. במקרה של מסי ושחקנים אחרים זה שווה להם את הקריירה כי בלי היכולת לשחק הרבה ולמזער פציעות הם לא שווים כלום.
רוב זמן המשחק הוא בהליכה, רוב המרחק שהם עוברים הוא באינטרוולים. זה שני דברים שונים וקריטים. כלומר המאמץ הוא אדיר.
אין מה לשמור סוד - הם מקבלים מהצוות המקצועי "וויטמינים" שונים לבלוע ולא שואלים שאלות. זה הכל. וסמוך עליהם שהם יודעים להזריק בדיסקרטיות.
אתה חושב שלקחת חומרים אסורים זה לסכן את הקריירה, אני מראה לך את הצד השני:
בלי זה הם לעולם לא היו מתפקדים לאורך זמן כמו שהם עושים עכשיו ולא היו מגיעים למעמד הזה.