הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט' אסטרים ותגובה כללית..

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
אלהן..
כידוע יש כמה סוגי אסטרים לטסט'..
רציתי לדעת אם זה הגיוני מבחינה מדעית, ש-X ישתמש לדוגמה:
בטסט מסוג אנטט, ולא יגיב לאסטר הנ"ל כל כך טוב..
אך במידה והוא ישתמש באסטר מסוג פרופ', או שילוב של כמה-(סוסטנון) יש אפשרות שהגוף יגיב באופן שונה וטוב יותר לחומר והתוצאות יהיו טובות יותר מהתגובה לאנטט ?... או שאין חיה כזו ?.

תודה..
;a2gasg

להגיד שיש הבדלים בין טסט' עם אסטר X לטסט עם אסטר Y בהנחה ונלקח בדיוק אותו כמות חומר נקי והכוונה פה היא עם נוריד את משקל האסטר ונחשב נטו לפי כמות הטסט, זה לא להבין את העקרון הבסיסי ביותר בסטרואידים אנבוליים.

תפקיד האסטר הוא למשוך את משך החיים של החומר במחזור הדם ואין לו שום השפעה על האופן שבו החומר עצמו יתפקד בגוף, זה הבסיס של הבסיס, מי שטוען אחרת על סמך תוצאות שהוא חווה עם אסטרים שונים יכול להשליך את זה על המון פרמטרים אחרים כמו תזונה, האם כמות החומר המוצהרת היא אמיתית, שילוב של עוד חומר אחר וכו' וכו'..

אני אומר שעדיפות של איזשהי שיטה /חברה/חומר שלטענת החברי המלומד אמורה להיות טובה יותר שתגובה בתוצאות- סוג של חובות לראק,לא? נטען פה לא פעם שחברות מסויימות יותר טובות מהחברות שאצלי בארסנל,כנ"ל לגבי שיטות שימוש. אני עם קומץ סקרנים רוצים לגלות עד כמה טעינו.
...חובות לראק לי אין.

אני אומר שעדיפות של איזשהי שיטה /חברה/חומר שלטענת החברי המלומד אמורה להיות טובה יותר שתגובה בתוצאות- סוג של חובות לראק,לא? נטען פה לא פעם שחברות מסויימות יותר טובות מהחברות שאצלי בארסנל,כנ"ל לגבי שיטות שימוש. אני עם קומץ סקרנים רוצים לגלות עד כמה טעינו.
...חובות לראק לי אין.

מה הקשר ידידי?
יתכן כי יש אנשים עם ידע רב ויכולת פיזית פחותה משלך.
גם ככה הענין רובו גנטי, יש כאלה שלא משנה מה תתן להם הם לא יהיו ברמה גבוהה, זה לא פוסל אותם.
תראה את זה שהכריז הוא כבר ניצח את הקטגוריה שלו והולך על אווורול, יש חומר שיעזור לו?

נערך לאחרונה:
...חובות לראק לי אין.

'סוג של חובות לראק'? שיעשה סייקל עם חומר אחד (ויצטלם) ובמקביל חבר שלו יעשה עם חומר אחר (ויצטלם) ואתה תגיד מי עלה יותר ---> אצל מי לקנות חומר? או שאותו בנאדם יעשה שבועיים עם זה ושבועיים עם אחר? או יש לך טכניקה מתקדמת יותר להחליט?

אני לא מכיר את קומץ הסקרנים אבל כן יכול להגיד לך שבזמנו היתה לי תחושה שאתה בן אדם אינטליגנטי יותר. חבל

'סוג של חובות לראק'? שיעשה סייקל עם חומר אחד (ויצטלם) ובמקביל חבר שלו יעשה עם חומר אחר (ויצטלם) ואתה תגיד מי עלה יותר ---> אצל מי לקנות חומר? או שאותו בנאדם יעשה שבועיים עם זה ושבועיים עם אחר? או יש לך טכניקה מתקדמת יותר להחליט?

אני לא מכיר את קומץ הסקרנים אבל כן יכול להגיד לך שבזמנו היתה לי תחושה שאתה בן אדם אינטליגנטי יותר. חבל

וה"טכניקה"שלך טובה? לקחת שני אנשים שונים 😣

הנקודה של אנטון היא שיש אנשים שמראים תוצאות ויש כאלה שרק מדברים.

צודק. הפרמקולוג והכימאי הטובים בעולם שווים לתחת. הרי להם אין יד 50.

צודק. הפרמקולוג והכימאי הטובים בעולם שווים לתחת. הרי להם אין יד 50.

תקרא שוב.

תביא לי "מחקר מדעי" אחד, בנושא של שימוש בחומרים אנאבוליים לצורך פיתוח גוף.
אל תביא לי מחקר שערכו על חולדות....😃.

זה שיש פה אינטרסנטים, אתה מסכים איתי?

נערך לאחרונה:
...חובות לראק לי אין.

אני בכלל לא מבין מה זה קשור לתוצאות שאתה ראית או אחרים, הוויכוח פה הוא ברמה הפיזיולוגית וברמה הזו יש 2 הבדלים בין טסט' אננתת לטסט' פרופיונט והם משך מחצית החיים וכמות הטסט' ביחס לאסטר. אם אתה משתמש ב 500 מ"ג טסט' פרופ' לעומת 500 מ"ג טסט' אננתת ברור שתראה תוצאות טובות יותר עם הפרופ כי בפועל תקבל יותר טסט', אם תשתמש באותה כמות של טסט' בדיוק, אם לא תיקח AI או SERM סביר להניח שעם האננתת תעלה יותר נוזלים, זה הכל.

אני מאמין שזו הטענה המשמעותית שהועלתה פה.

אוי ואבוי... תגיד שהבנת אבל בכ"ז כתבת את מה שכתבת 'כאילו' שלא הבנת...
(אתה לוקח סטרואידים כיום?)

הבנתי שלא הבנת את אשר כתבתי. מה שכתבת חסר משמעות, לכן אין מה להבין בו.

אין כאן מדע וגם לא יהיה, אין יכולת\רצון לערוך מחקר נכון ומקיף. מה שיש זה ניסיון של אנשים ושיתוף ידע. לפסול דוקטירנה כלשהי ע"ס הדוקטרינה שלך ( שגם לא הוכחה מחקרית ) זה לא תקף. להעביר ביקורת על חומר X כי אתה מוכר חומר Y זה גם לא תקף.

לגבי אם אני משתמש, למה זה מענין?
זה רלוונטי לדיון?

שימוש בסטרואידים - אוי ואבוי...תגיד שאתה שואל רק כדי להטריל....
אם זה מדיר שינה מעינך פנה אלי בפרטי.

---------- התגובה התווספה ב 20:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:45 ----------

אני בכלל לא מבין מה זה קשור לתוצאות שאתה ראית או אחרים, הוויכוח פה הוא ברמה הפיזיולוגית וברמה הזו יש 2 הבדלים בין טסט' אננתת לטסט' פרופיונט והם משך מחצית החיים וכמות הטסט' ביחס לאסטר. אם אתה משתמש ב 500 מ"ג טסט' פרופ' לעומת 500 מ"ג טסט' אננתת ברור שתראה תוצאות טובות יותר עם הפרופ כי בפועל תקבל יותר טסט', אם תשתמש באותה כמות של טסט' בדיוק, אם לא תיקח AI או SERM סביר להניח שעם האננתת תעלה יותר נוזלים, זה הכל.

אני מאמין שזו הטענה המשמעותית שהועלתה פה.

מה הקשר בין אורך אסטר לבין משיכת נוזלים?
1.הנוזלים נצברים בשל הארומטיזציה של הטסט ( אחרי שהוא כבר השתחרר מהאסטר כמובן ), נכון?
2. הסכמנו שטסט זה טסט....
3. 1 ( אם התשובה 'כן') + 2 => לא אמור להיות הבדל....

מה אני מפספס?

מצאתי קישור לפוסט די מעניין שקצת סותר חלק מהדברים שאני ועוד חברים אמרו פה.

http://www.musclechemistry.com/upload/musclechemistry-discussion/52049-esters-
much-more-than-just-half-life.html

בין השאר מדובר שם על כך שככל שהאסטר ארוך יותר רמת הארומטיזציה שהטסט' עובר גדולה יותר..
ככל שהאסטר ארוך יותר האפקט האנבולי של הטסט' וחומרים אחרים גדול יותר.

בין השאר מדובר שם על כך שככל שהאסטר ארוך יותר רמת הארומטיזציה שהטסט' עובר גדולה יותר..
ככל שהאסטר ארוך יותר האפקט האנבולי של הטסט' וחומרים אחרים גדול יותר.

מוניטין.

אין כאן מדע וגם לא יהיה, אין יכולת\רצון לערוך מחקר נכון ומקיף. מה שיש זה ניסיון של אנשים ושיתוף ידע. לפסול דוקטירנה כלשהי ע"ס הדוקטרינה שלך ( שגם לא הוכחה מחקרית ) זה לא תקף. להעביר ביקורת על חומר X כי אתה מוכר חומר Y זה גם לא תקף.

זה רלוונטי לדיון?

---------- התגובה התווספה ב 20:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:45 ----------

לו היית מבין את מה שכתבתי היית מבין שאני מסכים איתך שאין משמעות (או 'טכניקה להשוות בין שני אנשים') לשימוש בשני אנשים שונים כמו גם לכל טכניקה שטותית אחרת שהמצאתי שם בשביל להעביר עד כמה זה הזוי מה שקלינה רשם.
סוגיית הסטרואידים שלך עלתה רק בכדי לוודא שאתה לא תחת השפעת סמים ולכן לא הבנת 😃

לו היית מבין את מה שכתבתי היית מבין שאני מסכים איתך שאין משמעות (או 'טכניקה להשוות בין שני אנשים') לשימוש בשני אנשים שונים כמו גם לכל טכניקה שטותית אחרת שהמצאתי שם בשביל להעביר עד כמה זה הזוי מה שקלינה רשם.
סוגיית הסטרואידים שלך עלתה רק בכדי לוודא שאתה לא תחת השפעת סמים ולכן לא הבנת 😃

הבה נקריב הכל על מזבח הרלטיביזם, הרי גם ככה אי אפשר להשוות בין אדם למשנהו בשום דבר שהוא.
ומה שקלינה רשם לא הזוי בכלל, הוא רוצה קבלות לטענות, זה עיקרון אמפירי ראשון במעלה.

לאטס, שוב, השימוש בשני אנשים לצורך 'בדיקה' כזו זה פשוט הדבר המטופש הראשון שעלה לי לראש בניסיון להמחיש איך ה 'קבלות' שקלינה דורש בעייתיות.

ככל שהאסטר ארוך יותר האפקט האנבולי של הטסט' וחומרים אחרים גדול יותר.[/QUOTE
ה"אפקט" שאתה מדבר עליו הוא מסיבה פשוטה בגלל השחרור האיטי הרמה של T במחזור הדם גבוהה יותר לאורח זמן. זאת גם הסיבה ש T אנטט עובר יותר ארומטיזציה.

זה רלוונטי לדיון?

מה הקשר בין אורך אסטר לבין משיכת נוזלים?
1.הנוזלים נצברים בשל הארומטיזציה של הטסט ( אחרי שהוא כבר השתחרר מהאסטר כמובן ), נכון?
2. הסכמנו שטסט זה טסט....
3. 1 ( אם התשובה 'כן') + 2 => לא אמור להיות הבדל....

מה אני מפספס?
אני לא מבין על איזה מחקר אתה מדבר? אסטרים נמצאים בשימוש קליני עשרות שנים ודרך הפעולה שלהם הוא יודע מעבר לכך הם מושתטים על מדע שכבר הוכח והוסס עשרות אם לא מאות פעמים. לא מדובר פה על ההשפעה של T במינונים סופר פיזיולוגים כי זה לא נושא הדיון הדיון הוא על איך אסטר עובד ואיך הוא משפיע על השחרור של T למחזור הדם. ברגע שהאסטר מתפרק ו T נכנס למחזור הדם איזה אסטר היה מצורף אליו לא רלוונטי בכלל.

ושוב חברים מדובר פה על כימיה פשוטה ככל ששרשת הפחמנים באסטר ארוכה יותר כך הוא יתפרק מהר לאט יותר ובך השחרור של T למחזור הדם היה איטי יותר.

על איזה מחקר אני מדבר באמת? לא ציינתי אף מחקר.

יש כאן קצת באלגן כי שני נושאים התערבבו.
1. אנטון וטענתנו.
2. נושא השפעת אורך האסטר על אופיו של הסטרואיד ( לא רק על זמן שחרורו ) - בקמן ענה עלכך או לפחות הציג גישה כלשהי.

קרמבו - הכל כאן זה BROSCIENCE, אין שום דרך מדעית מבוססת (מחקר) על איך ליטול אנאבולים לצורכי פיתוח גוף. ברור שהחומרים הנ"ל הוכחו כבונים שריר, אבל הידע איך להרכיב סייקל ואיך לעשות PCT וכל החרטא הזה נוצר מניסיון\לימוד וטעיה של משתמשים ו\או מאמנים.

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית