הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט' אסטרים ותגובה כללית..

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
אלהן..
כידוע יש כמה סוגי אסטרים לטסט'..
רציתי לדעת אם זה הגיוני מבחינה מדעית, ש-X ישתמש לדוגמה:
בטסט מסוג אנטט, ולא יגיב לאסטר הנ"ל כל כך טוב..
אך במידה והוא ישתמש באסטר מסוג פרופ', או שילוב של כמה-(סוסטנון) יש אפשרות שהגוף יגיב באופן שונה וטוב יותר לחומר והתוצאות יהיו טובות יותר מהתגובה לאנטט ?... או שאין חיה כזו ?.

תודה..
;a2gasg

על איזה מחקר אני מדבר באמת? לא ציינתי אף מחקר.

יש כאן קצת באלגן כי שני נושאים התערבבו.
1. אנטון וטענתנו.
2. נושא השפעת אורך האסטר על אופיו של הסטרואיד ( לא רק על זמן שחרורו ) - בקמן ענה עלכך או לפחות הציג גישה כלשהי.

קרמבו - הכל כאן זה BROSCIENCE, אין שום דרך מדעית מבוססת (מחקר) על איך ליטול אנאבולים לצורכי פיתוח גוף. ברור שהחומרים הנ"ל הוכחו כבונים שריר, אבל הידע איך להרכיב סייקל ואיך לעשות PCT וכל החרטא הזה נוצר מניסיון\לימוד וטעיה של משתמשים ו\או מאמנים.

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה....
יש מחקרים אבל עושים אותם בד"כ על אנשים חולים לדוגמה חולי איידס, אנשים עם רמות טסט נמוכות בדם, אנשים עם בעיות בגדילה ועוד. לכן, נדרש לדעת מה לקחת ממחקרים כאלו ומה לא.

מה הקשר ידידי?
יתכן כי יש אנשים עם ידע רב ויכולת פיזית פחותה משלך.
גם ככה הענין רובו גנטי, יש כאלה שלא משנה מה תתן להם הם לא יהיו ברמה גבוהה, זה לא פוסל אותם.
תראה את זה שהכריז הוא כבר ניצח את הקטגוריה שלו והולך על אווורול, יש חומר שיעזור לו?
מי שואל אותך ביכלל יא טבעי אחד. לך תייעץ בפורום מי עדן
צודק. הפרמקולוג והכימאי הטובים בעולם שווים לתחת. הרי להם אין יד 50.
אתה מוצא את דברי מהקשרם- אני טוען שאם יש שיטות כה מבוססות מדעית וחומרים שהם הרבה יותר מ UG שאלצי בשימוש- אפשר רק לראות את התוצאות ולהתפלא ?
אני בכלל לא מבין מה זה קשור לתוצאות שאתה ראית או אחרים, הוויכוח פה הוא ברמה הפיזיולוגית וברמה הזו יש 2 הבדלים בין טסט' אננתת לטסט' פרופיונט והם משך מחצית החיים וכמות הטסט' ביחס לאסטר. אם אתה משתמש ב 500 מ"ג טסט' פרופ' לעומת 500 מ"ג טסט' אננתת ברור שתראה תוצאות טובות יותר עם הפרופ כי בפועל תקבל יותר טסט', אם תשתמש באותה כמות של טסט' בדיוק, אם לא תיקח AI או SERM סביר להניח שעם האננתת תעלה יותר נוזלים, זה הכל.

אני מאמין שזו הטענה המשמעותית שהועלתה פה.
לי סה"כ יש טענה מנגד. למה להפוך אותי לתוקף? כל מי שמכיר אותי אישית יודע שאני לא כזה אם הסביבה. אנ יבעקביות רק מבקש הוחכה מעשית לטונות מידע בלאסטיות שאותם חברי מלומדים מפרסמים פה. על הדרך מעלה טענה שלי שגם בלי לדעת משקל מולקולרי של אנאדרול אפשר לדפוק תוצאות,לשמור על הבריאות ולא להרגיש מאויים לגבי מה שאתה אומר.
על איזה מחקר אני מדבר באמת? לא ציינתי אף מחקר.

יש כאן קצת באלגן כי שני נושאים התערבבו.
1. אנטון וטענתנו.
2. נושא השפעת אורך האסטר על אופיו של הסטרואיד ( לא רק על זמן שחרורו ) - בקמן ענה עלכך או לפחות הציג גישה כלשהי.

קרמבו - הכל כאן זה BROSCIENCE, אין שום דרך מדעית מבוססת (מחקר) על איך ליטול אנאבולים לצורכי פיתוח גוף. ברור שהחומרים הנ"ל הוכחו כבונים שריר, אבל הידע איך להרכיב סייקל ואיך לעשות PCT וכל החרטא הזה נוצר מניסיון\לימוד וטעיה של משתמשים ו\או מאמנים.

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה....
אנטון כהרגלו נדחף כדי להציל את העולם.

יש מחקרים אבל עושים אותם בד"כ על אנשים חולים לדוגמה חולי איידס, אנשים עם רמות טסט נמוכות בדם, אנשים עם בעיות בגדילה ועוד. לכן, נדרש לדעת מה לקחת ממחקרים כאלו ומה לא.

OK יש מחקרים על האפקט האנאבולי אנדרוגני של סטרואידים, לא טענתי אחרת.

אבל זה לא מוציא את ענין בנית הסייקלים ואיך צריך להראות PCT מקטגורית ה BROSCIENCE.

בחיים לא יהיה מחקר על איך צריך להראות סייקל ראשון והאם דיבול לבד זה באמת כל כך גרוע....

כאן נכנס ניסיון של משתמשים ואבולוציה של שנים של שימוש ושיתוף ידע למטרה הלא נורמלית הזאת של פיתוח גוף.

אנטון - כל עוד אני יותר חזק ממך מותר לי להגיב איך ואיפה אני רוצה P:

מי שואל אותך ביכלל יא טבעי אחד. לך תייעץ בפורום מי עדן

אתה מוצא את דברי מהקשרם- אני טוען שאם יש שיטות כה מבוססות מדעית וחומרים שהם הרבה יותר מ UG שאלצי בשימוש- אפשר רק לראות את התוצאות ולהתפלא ?

לי סה"כ יש טענה מנגד. למה להפוך אותי לתוקף? כל מי שמכיר אותי אישית יודע שאני לא כזה אם הסביבה. אנ יבעקביות רק מבקש הוחכה מעשית לטונות מידע בלאסטיות שאותם חברי מלומדים מפרסמים פה. על הדרך מעלה טענה שלי שגם בלי לדעת משקל מולקולרי של אנאדרול אפשר לדפוק תוצאות,לשמור על הבריאות ולא להרגיש מאויים לגבי מה שאתה אומר.

אנטון כהרגלו נדחף כדי להציל את העולם.
מה בדיוק הטענה מנגד אני לא מבין? לא ניתן בכלל להפריך את זה (פעילות של אסטרים וכיצד הם עובדים) זאת עובדה מדעית כמו שהשמש זורחת במזרח. זאת כימיה פשוטה. לגבי התוצאות יש פה עוד מיליון גורמים אחרים שהם בכלל לא רלוונטים ותק אימונים תזונה מנוחה טכניקת אימון ושאר ירקות. אתה בכלל לא מדבר לעצם העניין. אסטרים עובדים בצורה ברורה וידועה. תפתח ספר ותקרא.

OK יש מחקרים על האפקט האנאבולי אנדרוגני של סטרואידים, לא טענתי אחרת.

אבל זה לא מוציא את ענין בנית הסייקלים ואיך צריך להראות PCT מקטגורית ה BROSCIENCE.

בחיים לא יהיה מחקר על איך צריך להראות סייקל ראשון והאם דיבול לבד זה באמת כל כך גרוע....

כאן נכנס ניסיון של משתמשים ואבולוציה של שנים של שימוש ושיתוף ידע למטרה הלא נורמלית הזאת של פיתוח גוף.

אנטון - כל עוד אני יותר חזק ממך מותר לי להגיב איך ואיפה אני רוצה P:
בוא נגיד שיש משהו במה שאתה אומר אבל בהחלט ישנם מסקנות קליניות שאפשר להסיק ממחקרים שנעשו וממחקרים על דרך הפעילות של כלל התרופות הרלוונטיות ולהשליך אותם בבניית הסייקל. כדי לחקור משהו יש צורך בצורך מדעי כל שהוא ומה לעשות שבודיבילדינג לא בדיוק בראש סדר העדיפויות של מחקרים קלניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית