הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ss בגיל מוקדם

avivat8

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
-66
82
0
אני בן 15 מתאמן 4 חודש AB משקלים נחמדים לגיל שלי אני רוצה להתחיל SS עכשיו אבל קראתי בכמה פורמים שSS בגיל הזה זה לא טוב כי מעלים משקלים והרבה וזה יכול ליצור עליי הרבה עומס אז מה אתם אומרים לעשות SS או להישאר עם AB להתחיל מסה ולהוסיף לה דדליפט כי כל השאר אני עושה כבר ??

א. תביא את התוכנית
ב. מה הגובה מה המשקל ומה המשקלי עבודה
ג. גיל 15 זה גיל מצוין לעשות ss אני לא מבין מה הבעיה

לא רק שלא מסוכנת, אתה בגיל ההתבגרות, SS היא תוכנית כוח שמשלבת תרגילים מורכבים שיכולים לגרום לשיחרור הורמונים מוגבר ככה שרק טוב זה יכול לעשות.

• פותח/ת השרשור
.......

כן תודה אחים הבנתי אני מעלה כמו שכתוב בפורטל דדליפט 7.5 סקוואט 5 והשאר 2.5 רק יש לי שאלה האם אני יכול בשבוע הראשון והשני להעלות בדחיקה 5 כל אימון

נערך לאחרונה:
1) בשבוע הקרוב אתה לא מתכיל SS.
2) אתה קורא, לומד תרגילים, כמה לאכול, איך לאכול ומה לאכול, והכי חשוב זה להבין למה אתה עושה את התרגילים האלה למה אתה נח הרבה, ולמה אתה אוכל וישן הרבה!
3) לאחר שלמדת טאוריה אתה מתחיל לעבוד עם מוט ריק כדי להתרגל לתנוע וללמוד את הטכניקה.
4) אחרי מספר חזרות עם מוט ריק אתה מוסיף משקל ומקליט כל סט על ווידאו ומציג בפורום לתיקון תכניקה.
5) אם יש מישהו במכון שיכול לתקן לך את הטכניקה- יהיה מבורך ביותר.
6) מוסיף מעט משקל ומקליט את התרגילים עד שלא מגיע למצב שהכל פיקס.
7) מוסיף משקלים בקצב שכתבת למעלה, אם הטכניקה שלך מרשה.
8) זוכר כל הזמן- אם כואב לא עושים. עדיף 4 ימים הפסקה על חודש כאבים.
9) אם אני טועה איפהשהו תקנו אותי כי אני לא מקצוען )

חחחח טוב שאתה לא מגזים
אבל העיקרון נכון...תלמד את הטכניקה תבנה תפריט מסודר ותתחיל ממשקלים נמוכים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית