הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צרות בלחיצה

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
כן, אני יודע שאני חוצפן, אני באמצע חיטוב ואני רוצה להתקדם בלחיצות. אבל אם אני כבר מתקדם בסקוואט ובמשיכות, למה לא להתקדם גם בבנץ'?
בכללי אני עובד לפי המתכונת המקורית של מדקאו בלי ה8 חזרות באימון השלישי של השבוע.
הפרס שואה מבחינתי וגם לא הגעתי למשקלי שיא בו, והוא גורם לי להגיע לאימון השלישי מת ללחיצה.
בבנץ' אני כרגע תקוע בשיא שהיה לי, שזה סוג של התחזקות כי אני עושה את זה על משקל גוף נמוך יותר.
קיצור למישהו יש הצעה על איך לתקן את מדקאו טיפה שתוכל להתאים אולי להתקדמות ללחיצות? או שאני פשוט צריך להשלים עם העובדה שאני בחיטוב ואני אמור להחלש? ;maeq

אתה יכול לקצר טיפה את הטווח תנועה - אחיזה יותר רחבה, או לחילופין לבצע את הלחיצה לפני הסקוואט.

סט לפני הסט העצים ניתן להוריד את כמות החזרות ואז לבצע את הסט הכבד ולאחריו שוב להשלים את הסט שלפניי.

בחיטוב שלי הלחיצות במתכונת של טקסס עבדו טוב. גם אני התחזקתי בסקוואט ובמשיכות בחיטוב, והלחיצות נשמרו (ובחיטוב זה הישג. בד"כ הפרס הולך לעזאזל ראשון והבנץ' בעקבותיו). פשוט עבדתי לאורך כל החיטוב במשקלים המקסימאלים שיכולתי ושמרתי אותם שם. להעלות אותן לא הצלחתי, אבל לך תדע, אולי אצלך זה יעבוד יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
אני לא ארחיב את האחיזה בחיים, יש לי היסטוריה רחבה עם בעיות כתפיים וזה אחד הגורמים הנוראים ביותר שנתקלתי בהם.
ניסיתי גם להוריד את כמות החזרות לפני הסט העצים, לא עזר.
הרעיון אבל של בנץ' לפני סקוואט די נחמד. זה אולי יהיה טיפה בעייתי ואני אצטרך להרחיב את האחיזה בסקוואט, אבל אני אנסה את זה.
וכן, חשבתי לעבור למתכונת טקסס, אבל לא ידעתי עד כמה זה יהיה רעיון חכם :/ בטקסס בעבר התקדמתי בלחיצות לא רע בכלל.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית