הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בסקוואט עקב פציעה

• פותח/ת השרשור emich
  • פורסם בתאריך

emich

משתמש מתחיל
103
0
נק' מוניטין:
239
103
0
לעזאזל פציעה שנייה שלי כבר מהסקוואט,הפעם בצד השמאלי של הגב התחותן וכואב כשאני מזדקף, ורק לפני שבוע וחצי חזרתי מפציעה אחרת מהסקוואט:(
הספקתי להעלות 25 קילו בשבוע וחצי הזה, וזה סירטון של הסקוואט מאימון שעבר (נפצעתי היום באימון ולא באימון ההוא) סקוואט HB

אני אציין שהסקוואט נעשה בשילוב עם אימוני פוטבול ונעשה אחרי דדליפט וטכניקה של פאוור קלין, אולי זו הסיבה לפציעה? (אגב את הפציעה הרגשתי אחרי הסט בסקוואט, ולא באמצע הסט)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
צמצם את האחיזה לצרה כמה שתוכל, ומה הקטע עם הקפיצות של הברכיים לפני הירידה ?

אה גם בהיי באר צריך לצמצם את האחיזה, אני יעבוד על זה. אבל זה יכול להיות קשור לפציעה?
והתנועה יותר זורמת לי עם ה"קפיצות" האלה, אני באמת צריך להיגמל מזה.

סליחה על הבורות אבל אתה חי בריצ'מונד בריטיש קולומביה?

כן, המכון הוא בתוך האיצטדיון בוא נערכה אולמפייאדת החורף האחרונה. זה ממש צמוד לוונקובר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן זיהיתי. הייתי שם.
מקנא בך.

כן באמת מקום מדהים.
אין הרבה ישראלים שמגיעים עד פה (לפחות ממה שאני יודע), אשמח לדעת למה באת לפה ומה עשית כאן, סתם מעניין אותי (כמובן אם אין לך בעיה לשתף)

הייתי בטיול ברוקיז הקנדיים. אז כמובן שעברתי בוונקובר. בריצ'מונד ישנתי כי היא הרבה יותר זולה מוונקובר.
וכן, לא פגשתי ישראלי אחד בטיול.
אפשר לשאול איך אתה הגעת עד לשם?

• פותח/ת השרשור
איזה בחור מהעבודה של אבא שלי היגר לפה, ואבא שלי התעניין במקום וגם חשב על לעשות שינוי. הוא טס לפה בשביל לראות את המקום, התלהב, ובגלל שאותו בחור מהעבודה שלו נתן לו הצעת עבודה תוך 10 חודשים כבר קיבלנו את כל האישורים ויכולנו לטוס לפה.

מחפשים לאמץ עוד ילד? 😃
אתה הולך לסדרת הגמר בהוקי או שאתה לא בעניין?

• פותח/ת השרשור
אי אפשר שלא להיות בעניין פה. מדברים על זה בכל מקום, בחדשות, בבית ספר ואיפה לא. אפילו האימוני פוטבול שלנו נגמרים מוקדם בשביל שאנשים יוכלו להגיע בזמן לראות את המשחקים. הקנאקס גם אף פעם לא לקחו את האליפות ככה שזה עושה את זה עוד יותר מלהיב.
כנראה שלמשחק אני לא יילך אבל אני כנראה ביום שבת הולך לראות את המשחק בdowntown על המסך שמה

זה נשמע טרוף. נקווה שהם לא יפסידו כמו בפעם האחרונה שהם היו בגמר.
אז גדלת גם בישראל וגם בקנדה? אתה יכול להשוות קצת ביניהן?

• פותח/ת השרשור
יש כל כך הרבה דברים שונים, הבית ספר, האנשים (שאני כמעט בטוח ששמת לב לזה עם יצא לך להיות עם מקומיים), הספורט, הנהיגה בכביש (!) וכו'. אם יש כמה דברים ספציפיים שמעניינים אותך אני אשמח להרחיב לך עליהם.

בכל מקרה, אני יחסוך אשכול בשביל עוד שאלה:
אני כנראה הולך להזמין את הספר The Strongest Shall Survive של ביל סטאר ואת ה Practical Programing 2nd edition של ריפטו. אני יכול לשלוח את זה למישהו בארצות הברית והוא יביא לי את זה כבר ואז יוצא שהמשלוח בחינם וזה רק 40 דולר בשביל שני הספרים כולל משלוח (משלוח לקנדה עולה 29 דולר:98sf:)

רק רציתי לוודא שאין גרסאות חדשות יותר לאותם ספרים כי לא ראיתי באתר, האם עדיף את ה prctical לעומת ה ss של ריפטו, והגיוני שהספר של סטאר מלפני 35 שנה (זה מה שראיתי מחיפוש קצר על הספר)?

הPP האחרון יצא לצדעתי ב2006. אז תבדוק אם זה זה.
לגבי ביל אני לא יודע.
תפתח שאלה בפורום, אני מניח שאנשים נטשו את האשכול פרו קנדה הזה 😃
תגיד מעבר לאוניברסיטת בריטיש קולומביה בוונקובר אתה מכיר עוד אוניבר' גדולה בסביבה? אפילו בויקטוריה וכו'..

כמה דברים:
שים לב שחלק ניכר מהתנועה האגן שלך מסובב לאחור (PPT) וכאשר אתה בנקודת המוצא של התרגיל (בעמידה) אתה מסובב את האגן באופן מוקצן לאחור,סביר להניח על מנת להקל על העומס שנוצר בפוסט צ'יין.זה בראש ובראשונה,כי אתה ממש לא מעוניין ליצור תנועה של עמ"ש תחת משקל כבד וסביר להניח שזהו מקור הכאבים מלכתחילה.
דבר שני,שים לב שכף רגל ימין קורסת פנימה.אתה יכול לנסות להקטין מעט את הזווית בקרסול ו\או לנסות לדמיין שאתה דוחף עם החלק החיצוני יותר של כף הרגל.
תפתור את שני אלו וזה גם יעכב את הגלישה קדימה של הברך,שנעשית עוד בתחילת התנועה.

• פותח/ת השרשור
הPP האחרון יצא לצדעתי ב2006. אז תבדוק אם זה זה.
לגבי ביל אני לא יודע.
תפתח שאלה בפורום, אני מניח שאנשים נטשו את האשכול פרו קנדה הזה 😃
תגיד מעבר לאוניברסיטת בריטיש קולומביה בוונקובר אתה מכיר עוד אוניבר' גדולה בסביבה? אפילו בויקטוריה וכו'..

האמת שבנושא הזה אני לא יכול לעזור לך, כי אין לי מושג. אני חושב שיש אוניברסיטה דיי גדולה בוויקטוריה אבל אני לא בטוח. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שהUBC זה אוניברסיטה מעולה (ממה שאנשים מספרים).
חושב על מעבר?😃

כמה דברים:
שים לב שחלק ניכר מהתנועה האגן שלך מסובב לאחור (PPT) וכאשר אתה בנקודת המוצא של התרגיל (בעמידה) אתה מסובב את האגן באופן מוקצן לאחור,סביר להניח על מנת להקל על העומס שנוצר בפוסט צ'יין.זה בראש ובראשונה,כי אתה ממש לא מעוניין ליצור תנועה של עמ"ש תחת משקל כבד וסביר להניח שזהו מקור הכאבים מלכתחילה.
דבר שני,שים לב שכף רגל ימין קורסת פנימה.אתה יכול לנסות להקטין מעט את הזווית בקרסול ו\או לנסות לדמיין שאתה דוחף עם החלק החיצוני יותר של כף הרגל.
תפתור את שני אלו וזה גם יעכב את הגלישה קדימה של הברך,שנעשית עוד בתחילת התנועה.

כן אני ינסה להיגמל מהתנועה בהתחלה, ולגבי רגל ימין שקורסת אני חושב שהבנתי מה לעשות, אני ינסה לעבוד על זה אימון הבא. יכול להיות שזה קשור גם לנעליים? זה אפילו לא נעלי ספורט וזה ממש לא נוח להתאמן איתם, אני צריך לקנות אולסטאר או משהו.

תודה

האמת שבנושא הזה אני לא יכול לעזור לך, כי אין לי מושג. אני חושב שיש אוניברסיטה דיי גדולה בוויקטוריה אבל אני לא בטוח. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שהUBC זה אוניברסיטה מעולה (ממה שאנשים מספרים).
חושב על מעבר?😃

כן אני ינסה להיגמל מהתנועה בהתחלה, ולגבי רגל ימין שקורסת אני חושב שהבנתי מה לעשות, אני ינסה לעבוד על זה אימון הבא. יכול להיות שזה קשור גם לנעליים? זה אפילו לא נעלי ספורט וזה ממש לא נוח להתאמן איתם, אני צריך לקנות אולסטאר או משהו.

תודה

כן תקנה אולסטאר או נעלי הרמת משקולות.

אל תתעכב אם זה,אלא אם כן אתה נהנה מהכאב

• פותח/ת השרשור
אני יחסוך את האשכול גם לטכניקה בדדליפט:
115 קילו, זה לא היה ממש כבד ואני בטוח שאני יכול 5 אבל המוט החליק מהידיים, מבחנתי זה 5 ואימון הבא אני מוסיף משקל

וכן אני אקנה נעלי אולסטאר ומגנזיום בקרוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית