התכנית:
a :
squat
bench press
deadlift
b :
squat
press
pullups
משקלים התחלתיים:
סקוואט- 35
דדליפט- 40
פרס-20
בנץ' פרס-30
משקלים עכשוויים לאחר כחודשיים וחצי :
סקוואט-92.5
דדליפט-75 (היו בעיות בטכניקה)
בנץ' פרס-55 (אחרי ריסט מ 62.5)
מתח- תוספת של 15 קילו עליי
פרס- 40
משקל גוף:68-69
גובה: 174
מטרות לסיום התכנית:
סקוואט- 140
דדליפט-150
בנץ' פרס- 75-80
פרס- 50
מתח- חיבור של 30 קילו עליי
---------- התגובה התווספה ב 19:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:58 ----------
האימון של היום:
סקוואט-95 קילו פעם ראשונה שהיה לי בזה כשל, ועוד נפלתי קדימה אבל הטכניקה הייתה טובה חוץ מסט ראשון שלא ישבתי אחורה כמו שצריך
סט ראשון לידי היה בחור שהסתכל כדי לומר לי איך הטכניקה ובחזרה השנייה הוא אמר לי משהו ולא שמעתי אז החזרתי את המוט למקום ואחר כך עשיתי עוד שלוש- נחשיב את זה לכשל. סט שני 5 חזרות כמו שצריך וסט שלישי 2 חזרות שנפלתי קדימה.
בנץ'- אחרי ריסט ל 55 היה קל מאוד 5 5 5
דדליפט- איזה נאחס היה לי- פתאום אני רואה שכן שלי נכנס לחדר כושר והוא וההורים שלי קרובים ואם הוא אומר להם מילה אחת על מה שאני עושה שם אני בחיים לא חוזר לשם חח אז הלכתי איך שראיתי אותו- בעסה :(
ושאלה- איך אני יודע מתי צריך חגורה? כי אני כבר די קרוב לפי 1.5 למשקל גוף ואין לי מושג איך ההרגשה כשצריך, אם מישהו מנסיון יגיד לי אני אודה לו 😃
a :
squat
bench press
deadlift
b :
squat
press
pullups
משקלים התחלתיים:
סקוואט- 35
דדליפט- 40
פרס-20
בנץ' פרס-30
משקלים עכשוויים לאחר כחודשיים וחצי :
סקוואט-92.5
דדליפט-75 (היו בעיות בטכניקה)
בנץ' פרס-55 (אחרי ריסט מ 62.5)
מתח- תוספת של 15 קילו עליי
פרס- 40
משקל גוף:68-69
גובה: 174
מטרות לסיום התכנית:
סקוואט- 140
דדליפט-150
בנץ' פרס- 75-80
פרס- 50
מתח- חיבור של 30 קילו עליי
---------- התגובה התווספה ב 19:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:58 ----------
האימון של היום:
סקוואט-95 קילו פעם ראשונה שהיה לי בזה כשל, ועוד נפלתי קדימה אבל הטכניקה הייתה טובה חוץ מסט ראשון שלא ישבתי אחורה כמו שצריך
סט ראשון לידי היה בחור שהסתכל כדי לומר לי איך הטכניקה ובחזרה השנייה הוא אמר לי משהו ולא שמעתי אז החזרתי את המוט למקום ואחר כך עשיתי עוד שלוש- נחשיב את זה לכשל. סט שני 5 חזרות כמו שצריך וסט שלישי 2 חזרות שנפלתי קדימה.
בנץ'- אחרי ריסט ל 55 היה קל מאוד 5 5 5
דדליפט- איזה נאחס היה לי- פתאום אני רואה שכן שלי נכנס לחדר כושר והוא וההורים שלי קרובים ואם הוא אומר להם מילה אחת על מה שאני עושה שם אני בחיים לא חוזר לשם חח אז הלכתי איך שראיתי אותו- בעסה :(
ושאלה- איך אני יודע מתי צריך חגורה? כי אני כבר די קרוב לפי 1.5 למשקל גוף ואין לי מושג איך ההרגשה כשצריך, אם מישהו מנסיון יגיד לי אני אודה לו 😃
נערך לאחרונה: