הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג ss שלי 😃

הבובספוג

משתמש פעיל
579
178
נק' מוניטין:
295
579
178
התכנית:
a :

squat
bench press
deadlift

b :

squat
press
pullups

משקלים התחלתיים:

סקוואט- 35
דדליפט- 40
פרס-20
בנץ' פרס-30

משקלים עכשוויים לאחר כחודשיים וחצי :

סקוואט-92.5
דדליפט-75 (היו בעיות בטכניקה)
בנץ' פרס-55 (אחרי ריסט מ 62.5)
מתח- תוספת של 15 קילו עליי
פרס- 40

משקל גוף:68-69
גובה: 174

מטרות לסיום התכנית:
סקוואט- 140
דדליפט-150
בנץ' פרס- 75-80
פרס- 50
מתח- חיבור של 30 קילו עליי

---------- התגובה התווספה ב 19:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:58 ----------

האימון של היום:
סקוואט-95 קילו פעם ראשונה שהיה לי בזה כשל, ועוד נפלתי קדימה אבל הטכניקה הייתה טובה חוץ מסט ראשון שלא ישבתי אחורה כמו שצריך
סט ראשון לידי היה בחור שהסתכל כדי לומר לי איך הטכניקה ובחזרה השנייה הוא אמר לי משהו ולא שמעתי אז החזרתי את המוט למקום ואחר כך עשיתי עוד שלוש- נחשיב את זה לכשל. סט שני 5 חזרות כמו שצריך וסט שלישי 2 חזרות שנפלתי קדימה.
בנץ'- אחרי ריסט ל 55 היה קל מאוד 5 5 5
דדליפט- איזה נאחס היה לי- פתאום אני רואה שכן שלי נכנס לחדר כושר והוא וההורים שלי קרובים ואם הוא אומר להם מילה אחת על מה שאני עושה שם אני בחיים לא חוזר לשם חח אז הלכתי איך שראיתי אותו- בעסה :(

ושאלה- איך אני יודע מתי צריך חגורה? כי אני כבר די קרוב לפי 1.5 למשקל גוף ואין לי מושג איך ההרגשה כשצריך, אם מישהו מנסיון יגיד לי אני אודה לו 😃

נערך לאחרונה:
חגורה אפשר לשים מתי שבא לך. היא לא מגנה על הגב אלא עוזרת לך להרים יותר משקל ע"י הגברת הלחץ תוך בטני. לדעתי האישית עדיף להתקדם בלי כמה שיותר ולפי המטרות שלך לא נראה לי שתצטרך חגורה במהלך אימוני ה-SS שלך.

זה לא נכון להציב לעצמך משקלים סופיים בSS. אני פעם "הצבתי" לעצמי שאני אגיע ל120 קילו סקוואט ובסוף הגעתי ל140.
אתה צריך לעבור תוכנית כשאתה מרגיש שמיצית אותה ואי אפשר להתקדם יותר, או שיש לך אחוז שומן גבוה מדי וזה בלתי נסבל ואתה חייב להתחיל חיטוב.
כשאתה תגיע ל120 קילו בסקוואט ואתה תוכל להתקדם עוד הרבה ואתה תרגיש את זה, אתה כל כך תצטער כי העלת המשקלים הופכת מאימון לאימון להעלה שבועית, התקדמות איטית ואתה לא תרגיש "סיפוק" מהאימון.
זאת דעתי, בהצלחה.

זה לא נכון להציב לעצמך משקלים סופיים בSS. אני פעם "הצבתי" לעצמי שאני אגיע ל120 קילו סקוואט ובסוף הגעתי ל140.
אתה צריך לעבור תוכנית כשאתה מרגיש שמיצית אותה ואי אפשר להתקדם יותר, או שיש לך אחוז שומן גבוה מדי וזה בלתי נסבל ואתה חייב להתחיל חיטוב.
כשאתה תגיע ל120 קילו בסקוואט ואתה תוכל להתקדם עוד הרבה ואתה תרגיש את זה, אתה כל כך תצטער כי העלת המשקלים הופכת מאימון לאימון להעלה שבועית, התקדמות איטית ואתה לא תרגיש "סיפוק" מהאימון.
זאת דעתי, בהצלחה.
אז מה הבעיה? אם הוא יגיע ל 120 וירגיש שהוא יכול להמשיך והוא לא תקוע שימשיך ב-SS, זה לא שאם הוא כתב פה הוא מתחייב לא לעבור סקוואט 120... 😣

• פותח/ת השרשור
זו המטרה שלי כי קצת קשה להאמין שאני יגיע לשם, אבל אם אני יוכל אני ימשיך כמובן. ותודה!

גם אני כשהתחלתי עם סקוואט של 60 קילו לא חשבתי שאי פעם אגיע ל-170.

אז מה הבעיה? אם הוא יגיע ל 120 וירגיש שהוא יכול להמשיך והוא לא תקוע שימשיך ב-SS, זה לא שאם הוא כתב פה הוא מתחייב לא לעבור סקוואט 120... 😣
לסיים SS עם משקלים כמו במטרה שלו (עם נתונים כמו שלו) זה לא נקרא לסיים SS.
מה הקטע של להציב לעצמך מטרה ולעבור אותה? תציב מטרה "איכותית" וזהו.

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
גרוע- בקושי ישנתי בלילה ואכלתי לא משהו
סקוואט- 92.5 כי הייתי גמור 5 5 3
פרס- 42.5 3 4 3
מתח- הבאתי שרשרת לשים ולהוסיף משקל למתח אבל הסוגר לא התאים אז עשיתי עם 7.5 קילו הכי הרבה עם שלוש דקות מנוחה בין הסטים 11 10 8
אחרי הסקוואט היו קצת כאבים בעצם הזנב שבד"כ יש לי אבל פחות ואני לא יודע אם זה בגלל הטכניקה שבזמן האחרון אמרו לי שטובה או בגלל העקמת (כל פעולה שאני מפעיל את הגב התחתון גורמת לכאב), 😵

• פותח/ת השרשור
אימון לא משהו:
סקוואט-92.5 5 3 3 כשל, אני שוקל ריסט אם אני יכשל גם פעם הבאה- אני שוכח לפעמים לקחת נשימה לפני הירידה ולהחזיק אותה- חוץ מזה הטכניקה די בטוח שהייתה טובה אפילו שלא היה מי שיבדוק.
בנץ' פרס- 57.5 קל 5 5 5
דדליפט- חימום 55 קילו לחמש חזרות (בטעות- הייתי אמור לעשות אחת או שתיים) וסט עבודה 80 קילו היה קל וגם כמעט שבכלל לא כאב לי בגב אחריו- לעומת סט החימום שקצת כאב.
חייב להשיג איזה מצלמה כדי להעלות לפה סרטוני טכניקה ;maeq

• פותח/ת השרשור
עוד פעם- אימון לא טוב כי אני לא יושן טוב, הייתי עייף כל האימון.
סקוואט- 92.5 4 4 3 בסט השלישי שמתי לב שאני יורד יותר מדי מהר ועובר את המקביל ביותר מדי.
פרס- 42.5 5 3 2 כי לקראת הסט השני הייתי בלחץ של זמן כי סגרו היום מוקדם אז נחתי מעט בין הסטים. סך הכל לא היה קשה מדי, אני חושב שהייתי מצליח יותר עם מנוחות נורמליות.
מתח- הספקתי רק סט אחד- מקסימום חזרות 12.
כמה שאני מנסה אני לא מצליח לישון יותר מ 6 שעות וגם זה במקרה הטוב :🙁 .

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
לא מספיק שינה כרגיל
סקוואט 92.5 5 5 4 שיפור לפחות
בנץ' פרס- 60 מתחיל להיות קשה 5 3 (הספוטר נגע) 5 סה"כ הייתי בטוח מצליח
בסט השני אם הספוטר לא היה נוגע אז אני יעלה אימון הבא בכל זאת.
דדליפט- מתחיל להיות קשה 85 5 חזרות היה סבבה רק שממש מציק שאין מקום לסדר
את הדדליפט ואני כבר מתפרק לגממרי מרק לסדר אותו ואת הפלטות.
בסקוואט אני לא מחזיק את הנשימה כי כשאני מחזיק אותה אני מרגיש בתחתית חוסר אוויר ואני מגיע לכשל, זה בסדר אם אני פשוט יכווץ את הבטן בלי להחזיק את האוויר?

• פותח/ת השרשור
האימון של היום: ממש טוב יחסית למה שהיה אתמול
סקוואט 92.5 5 5 5 ואני יגיד יותר- היה יחסית לא קשה
פרס- 42.5 5 5 4 (לפני הסט השלישי עזרתי לאחד להעביר איזה 80 קילו בין הספות של הבנץ' והטכניקה הייתה זוועה חח)
מתח- תוספת של 16.25 5 5 4 היה סבבה כזה החזרה האחרונה לא הצלחתי להעביר את הסנטר מעל המתח אז לא החשבתי.

אתמול הייתי עם השכבה של הבית ספר בימית 2000 אז כל היום מה שאכלתי היה איזה 3 כריכים והמבורגל ורצתי כל הזמן אבלללל- השינה הייתה טובה יותר וישנתי איזה 7.5 שעות שזה שיפור גדול.
👏🤩

• פותח/ת השרשור
האימון של היום: סבבה
סקוואט 95 5 5 5 סט שני היה מלחמה
בנץ' פרס- 62.5 5 5 4 לא יודע סט אחרון היה קשה ממש ואני
חושב שאם הייתי נח עוד קצת ונותן עוד פוש קטן הייתי מצליח, אימון הבא לא מעלה :🙁.
דדליפט- 90*5 עם חימום של 60*2 היה קשה ממש, מעכשיו
עליות של 2.5, סוף סוף הדדליפט יותר נורמאלי יחסית לסקוואט. 🤪

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
סקוואט: הייתי מלא מוטיבציה 97.5 5 5 1 בסט השלישי באתי בכל הכוח עם מלא מוטיבציה אבל אין לי מושג מה קרה שם כי בתחתית של החזרה ה-2 פשוט איבדתי את כל הכוח ונפלתי- לא ידעתי אם לצחוק או לבכות 😣 והרגשתי שהייתי יכול בכיף עוד 3 חזרות, חבל.
פרס- 42.5 הלך טוב 5 5 5
מתח- שמתי את החגורה ועליה שלשלת וחיברתי 16.25 אבל הבעיה שהחגורה המעפנה הזאת היא עם סקוצ' אז היא השתחררה לי אחרי 3 חזרות 🤨 , אז לקחתי דאמבל של 10 ועשיתי מקסימום חזרות: 9, 8, 7 :nono: . בקרוב אני אזמין חגורה טובה שאני ישתמש בה לזה אבל עד אז יש לפחות איזה שבועיים, זו החגורה: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI....7515232&ssPageName=STRK:MESE:IT#ht_4879wt_914 הבנתי שהיא טובה, מה אתם אומרים?
עד שתהיה לי החגורה אני יעשה מקסימום חזרות עם ה- 10 קילו כי זה הדאמבל הכי כבד שאני יכול להחזיק בלי שמתפרקות לי הרגליים.

• פותח/ת השרשור
אחחחח איזה אימון, אמיר רק בזכותך היה ממש טוב 😃
סקוואט- 97.5 5 5 5 , להקפיד על ראש למטה ולשבת יותר אחורה
בנץ' פרס- 62.5 5 5 5 סט שלישי נתפס לי איזה משהו ברגל אז איבדתי את ההקשתה בגב אבל עדיין המשכתי חח איזה כאבים.
דדליפט- חימום 60 לשתי חזרות וסט עבודה 92.5 ל-5 רק להקפיד להוציא חזה כמו שצריך. 🤪
עריכה: חח עכשיו נזכרתי שסט שני עשיתי בכלל 6 מרוב פחד לעשות בטעות 4 הוספתי עוד חזרה

נערך לאחרונה:
מברוק. אתה מתקדם ממש יפה. תמשיך להקפיד על ראש למטה ולשבת אחורה וכל הסטים שלך יראו כמו שצריך 😃

• פותח/ת השרשור
תודה, אני יקפיד יותר 😃 פשוט לא מרגיש נוח בעליל עם הראש למטה אבל נתרגל 😉

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
אחרי שינה ממש מעטה (מה חדש...), הרגשתי סבבה כזה באימון והסקוואט היה אכזבה 😣.
סקוואט: 100 5 2/3 (איבדתי יציבות אז הפסקתי) 2/3 אמרו לי משהו ואיבדתי את הריכוז אז הלך הסט ;azban, גם ככה לא הייתי מצליח חמישייה.
פרס: הלך טוב 45 5 5 5 סט ראשון ואחרון היו קשים רצח.
מתח:17.5 (לא מצאתי 15...) עם השיטה המיוחדת שפיתח אמיר להחזקת הדאמבל 🤘 5 5 4 סט אחרון כבר החלקתי עם היד, הכי מצחיק עד סוף הסט האחרון הייתי בטוח שזה בכלל 12.5 חחח.
הלכתי לרוקן את המקרר :hoel מקווה שלא יציקו לי עם האכילה חח.

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
סקוואט: 100 5 5 5 לפני הסט האחרון נחתי איזה 10 דקות 😵
בנץ' פרס- 65 5 5 5 קל
דדליפט- חימום 60*2 ואז חח הרגשתי את כל מה שיש לי בבטן יורד אז לא לקחתי את הסיכון והלכתי הביתה :stop:
🤪 🤪 ממש מרוצה מהסקוואט חח יאללה אחרי הקיץ אני חוזר לבית ספר ולא מזהים אותי 🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
סקוואט: 102.5 5 4 5 סט שני ושלישי חזרה אחרונה היה גוד מורנינג, מחכה שהחגורה תגיע כבר 😵.
פרס- 47.5 5 4 3 סט אחרון נתקעתי לגמרי באמצע התנועה והמוט סירב לעלות חצי שעה אז איזה זקן הציל אותי 😣.
מתח- תוספת משקל 17.5 5 5 3.
לדעתי הפעם בגלל האכילה בעיקר הפריעה חח אתמול היה חצי יום צום
וכל מה שהחזיק אותי בסטים האחרונים של האימון היה המחשבה על הארוחה אחרי אז..:hoel:hoel:hoel

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית