הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל ביום שני UD2

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
אני מתחיל יום שני UD2 לאחר שאני כבר בקושי יורד בדל פחמימה רגיל
השאלה כמה זמן יקח לי להגיע ל11% שומן ? אני כרגע עומד על 15%
סייקל כל יום שני מחדש כדי שהעמסה תצא ביום חמישי בערב
מולטי ויטמין 2 טבליות ביום + 6 אומגה 3
והערכים הם אלה בלי הירקות !
סה"כ קלוריות:1027 קלוריותסה"כ חלבון:174.6 גרםסה"כ שומן:22.6 גרםסה"כ פחמימות:29.5 גרםסה"כ כולסטרול:195 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:0 גרם
איך ?
עוד שאלה בימים של הניטרלי 6,7 אפשר יהיה לדחוף צ'יטים בתפריט ?כי אני רוצה לעשות העמסות נקיות רק עם פיתות .

נערך לאחרונה:
קח שבוע נייטרלי לאזן הורמונים וכו'
יש כאלה שעושים במקום 3סטים X 2 עושים 4 סטים
גם ככה וגם ככה אתה תרצה למות זה לא משנה

נו מה אני עושה לך חישובים ?
אם לא הייתי אומר לך לא היית יודע??
לא מבין אותך בנאדם
70KG->15%
4.6KG->1%
ואתה תאבד שריר תהיה בטוח

---------- התגובה התווספה ב 20:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:16 ----------

תעשה חיטוב רגיל לפי המדריך

החישוב שלך לא נכון, זה לא עובד ככה, יש עוד פרמטרים שצריך לקחת חוץ מאחוז שומן כשיורדים במשקל, לכן אי אפשר לאמוד את קצב הירידה באחוז שומן ביחס למשקל.

---------- התגובה התווספה ב 23:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:07 ----------

הייתי ממלית לך לרדת למינימום 12 אחוז שומן, אני יודע שבפורטל כתוב שאפשר גם מ15 , אבל אתה יכול לרדת בצורה טובה גם בדיאטה רגילה , אם אתה לא רגיל לסוג הדיאטה הזאת זה בהתחלה לא נעים.

החישוב שלך לא נכון, זה לא עובד ככה, יש עוד פרמטרים שצריך לקחת חוץ מאחוז שומן כשיורדים במשקל, לכן אי אפשר לאמוד את קצב הירידה באחוז שומן ביחס למשקל.

---------- התגובה התווספה ב 23:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:07 ----------
.
לייל אמר את קצב הירידה לא אני.
מן הסתם החישוב לא מדוייק אבל בערך נכון.המטרה הייתה להראות לבחור שאחרי הדיאטה לא ישאר ממנו כלום

• פותח/ת השרשור

הייתי ממלית לך לרדת למינימום 12 אחוז שומן, אני יודע שבפורטל כתוב שאפשר גם מ15 , אבל אתה יכול לרדת בצורה טובה גם בדיאטה רגילה , אם אתה לא רגיל לסוג הדיאטה הזאת זה בהתחלה לא נעים.
אין אני הייתי על דל פחמימה כבר ואני לא יורד גם ככה המטרה היא 11 -12 אחוז שומן לא בשמיים מבחינת נוזלים אולי עוד קילו שתיים יתווספו עכשיו בגלל הנייטרלי אולי גם הייתי ב+ אבל לא משנה כבר אני חושב להתחיל אותה מיום שני למשך 4 שבועות ואז נראה את ההתקדמות ניראה לי שהיא תהיה לי די בסדר גם ככה התרגלתי לחיות על 50 גרם פחמימה ליום , האימון הנוסף במכון לא יעשה לי הבדל גדול כי גם ככה אני יוריד את האירובי שהייתי עושה 40 דקות וזה גמר אותי יותר תאמת .
האימון כוח ביום ה-6 הוא גם מחזורי ? אחרי העמסה יש לי מלא כוחחח שאפילו אני מעלה משקלים ככה שנראה לי שהיא די תלך טוב עם כול שבוע העמסה .

נערך לאחרונה:
נו מה אני עושה לך חישובים ?
אם לא הייתי אומר לך לא היית יודע??
לא מבין אותך בנאדם
70KG->15%
4.6KG->1%

יש לך טעות בחישוב, זה לא שפותח האשכול שוקל X ויש לו 15% שומן שמהווים 70 קילו
אלא הוא שוקל 70 קילו מתוכם 15% שומן כלומר יש לו: 0.15X70 = גרם שומן 10.5
בשביל 11% שומן במידה והוא לא יאבד שריר הוא צריך לרדת ל-7.7 גרם שומן בגוף
10.5->15%
7.7->11% (יש כאן מעט סטייה כיוון שיש איבוד של מסת גוף, כי עם 7.7 קילו שומן על 67.2 קילו זה 11.45% אבל זה זניח)

כלומר ירידה של 2.8 גרם שומן נטו => הוא אמור לשקול 67.8 קילו על 11% וחצי שומן (בהנחה שירד נטו שומן מה שלא קיים במציאות אבל בטח שלא 16 קילו...)

תקנו אותי אם אני טועה...

נערך לאחרונה:
יש לך טעות בחישוב, זה לא שפותח האשכול שוקל X ויש לו 15% שומן שמהווים 70 קילו
אלא הוא שוקל 70 קילו מתוכם 15% שומן כלומר יש לו: 0.15X70 = גרם שומן 10.5
בשביל 11% שומן במידה והוא לא יאבד שריר הוא צריך לרדת ל-7.7 גרם שומן בגוף
10.5->15%
7.7->11% (יש כאן מעט סטייה כיוון שיש איבוד של מסת גוף, כי עם 7.7 קילו שומן על 67.2 קילו זה 11.45% אבל זה זניח)

כלומר ירידה של 2.8 גרם שומן נטו => הוא אמור לשקול 67.8 קילו על 11% וחצי שומן (בהנחה שירד נטו שומן מה שלא קיים במציאות אבל בטח שלא 16 קילו...)

תקנו אותי אם אני טועה...
צודק אחי יצאתי טמבל

• פותח/ת השרשור
צודק אחי יצאתי טמבל
תמיד יש פעם ראשונה אה ? חח לא משנה אחי שטויות כי זה גם לי היה די מוזר כי ירדתי 5 אחוז שומן ורק 6 קילו איבדתי קצת שריר גם בגלל שלא עשיתי העמסות כמו שצריך , בכל אופן מחר אני אתחיל עם זה ונראה איך יהיה .

תשמע אחי אני יתן לך המלצה שאני עשיתי את זה ב שנה וחצי האחרונים כרגע אני במסה אבל לא חשוב

אני התחלתי להתאמן והייתי שוקל 110 קילו סבבה עכשיו אני שוקל 68 ועל 12% שומן

וההמלצה שאני הייתי ממליץ לך היא חיטוב רגיל לפי המדריך בפורטל לא צריך את כל בל פחמימה וכל זה, זה סתם מסבך ומתסכל
עוד טיפ קטן והוא אירובי והרבה אני הייתי עושה 4 פעמים בשבוע והגעתי לתוצאות אז אני חושב שגם אתה תוכל להגיע לתוצאות בלי דיאטות דלות פחמימות

ממני ליאור
ולא באתי לשקר אני באמת דובר אמת!!

• פותח/ת השרשור
לא אומר שאתה משקר אבל פשוט נתקעתי עם הדל פחמימה אז אני הולך לבצע משהו קצת יותר קיצוני לא לאורך זמן שיניב תוצאות מהירות יותר כי עם הדל פחמימה אני יורד 200 גרם בשבוע גם עם האירובי וגם עם הכול .

במצבך UD2 לא יביא ליותר תוצאות או לתוצאות יותר מהירות
אנשים עושים את התוכנית כי הם מרגישים מגניבים שהם עושים תוכנית שואתית ומרגישים עוד יותר מגניבים כי הם מספרים שלייל כתב אותה.
אם נתקעת על 15% עשית משהו לא בסדר וצריך לשנות משהו לא ללכת למשהו קיצוני שהרבה יותר קשה ובכלל לא בטוח שיותר יעיל

• פותח/ת השרשור
במצבך UD2 לא יביא ליותר תוצאות או לתוצאות יותר מהירות
אנשים עושים את התוכנית כי הם מרגישים מגניבים שהם עושים תוכנית שואתית ומרגישים עוד יותר מגניבים כי הם מספרים שלייל כתב אותה.
אם נתקעת על 15% עשית משהו לא בסדר וצריך לשנות משהו לא ללכת למשהו קיצוני שהרבה יותר קשה ובכלל לא בטוח שיותר יעיל
רק המחשבה על העמסה כל שבוע נותנת לי יותר כוח !
הייתי על דל שומן וגם נתקעתי עברתי לדל פחמימה וגם נתקעתי והייתי כבר על 1500 קלוריות ביום של אירובי במקום לעשות אירובי אני מוכן להקריב ולבצע את אימוני הדילול הקשים האלה בלי אירובי ולהוריד עוד 300 קלוריות כולה ל-3 ימים אני יעשה סייקל 1 נראה איך ילך אם ירדתי נמשיך בחיים צריך לנסות גם דברים חדשים.

כבר אמרתי לך שעשית משהו לא בסדר
לא הגיוני שעל אחוז שומן כשה אתה לא יורד
תעשה מה שאתה רוצה.
תגיד שלום לכוח שלך

• פותח/ת השרשור
עשיתי הכל לפי הפורטל מהרגע שהייתי על 20% שומן בעבר הייתי יותר שמן ועשיתי דיאטות דפוקות בלי הקפדה על חלבון ובלי אימונים אירובים ואנאירובים בגלל זה החילוף חומרים שלי קצת נדפק .חוץ מזה ש-MOONLight אמר שהירידה בדל פחמימה איטית .

מה קשור אם היא איטית לא? ןUD2 יותר מהירה? באיבוד שריר וכוח היא כן.בטוח.
טוב אני מנסה לכוון אותך אבל אתה עקשן
בהצלחה בUD2
קפאין חובה לפני אימון ריקון

לא חובה בכלל
בטח שלא במצב שלו
מעטים האנשים שיוכלו או ירצו לעשות אירובי אחרי ריקון

זה קשה אבל משתלם יותר

אגב בספר שלו הוא ממליץ על תוספים כגון: גלוטמין,קריאטין,אומגה 3, מולטי ויטמין, סידן, גלוקוז ועוד...
עד כמה זה ישפיע אם הוא לא יקח את כל זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית