הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל ביום שני UD2

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
אני מתחיל יום שני UD2 לאחר שאני כבר בקושי יורד בדל פחמימה רגיל
השאלה כמה זמן יקח לי להגיע ל11% שומן ? אני כרגע עומד על 15%
סייקל כל יום שני מחדש כדי שהעמסה תצא ביום חמישי בערב
מולטי ויטמין 2 טבליות ביום + 6 אומגה 3
והערכים הם אלה בלי הירקות !
סה"כ קלוריות:1027 קלוריותסה"כ חלבון:174.6 גרםסה"כ שומן:22.6 גרםסה"כ פחמימות:29.5 גרםסה"כ כולסטרול:195 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:0 גרם
איך ?
עוד שאלה בימים של הניטרלי 6,7 אפשר יהיה לדחוף צ'יטים בתפריט ?כי אני רוצה לעשות העמסות נקיות רק עם פיתות .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני צורך אומגה 3 6 גרם ביום ו2 מולטי ויטמין צורך 3 קוטג' ביום ככה שיש די מספיק סידן גלוקוז הוא אחרי האימון ה-4 העמסה . אירובי אני יעשה עוד רבע שעה של הליכה קלה .

אני מסכים עם scarface
נראה שאתה סתם מחפש פתרון של זבנג וגמרנו...
לא הגיוני שנתקעת על 15% שומן עם דל פחמימות עד 1500 קלוריות + אירובי
משהו בדרך פספסת/חישבת/תכננת לא נכון

לא הבנתי... במאמר כתוב
לבצע את כל האימון פעם אחת ואז לחזור עליו.

אז מזאת אומרת, לעשות את אותו אימון פעמיים ביום?

לא הבנתי... במאמר כתוב
לבצע את כל האימון פעם אחת ואז לחזור עליו.

אז מזאת אומרת, לעשות את אותו אימון פעמיים ביום?

הכוונה היא לא על פעמיים ביום בזמנים ספונטנים
אלא על אחד אחרי השני...

http://www.kilogram.co.il/2237/the-ultimate-diet-2-0-הדיאטה-האולטימטיבית/

יש לך שם למטה הסבר מפורט ואימונים לדוגמה.

הכוונה היא לא על פעמיים ביום בזמנים ספונטנים
אלא על אחד אחרי השני...

http://www.kilogram.co.il/2237/the-ultimate-diet-2-0-הדיאטה-האולטימטיבית/

יש לך שם למטה הסבר מפורט ואימונים לדוגמה.
אני עדיין לא הבנתי כ''כ הם כתבו שם את האימון אבל למה למטה הם כותבים ואז לחזור עליו? יענטו לחזור עליו ביום ראשון/שני הבא או לחזור עליו באותו יום

אני עדיין לא הבנתי כ''כ הם כתבו שם את האימון אבל למה למטה הם כותבים ואז לחזור עליו? יענטו לחזור עליו ביום ראשון/שני הבא או לחזור עליו באותו יום

כוונה לחזור עליו באותו הרגע.
סיימת את האימון, אתה לא נח.
אתה ישר מתחיל את הכל מההתחלה

• פותח/ת השרשור
אני מסכים עם scarface
נראה שאתה סתם מחפש פתרון של זבנג וגמרנו...
לא הגיוני שנתקעת על 15% שומן עם דל פחמימות עד 1500 קלוריות + אירובי
משהו בדרך פספסת/חישבת/תכננת לא נכון
הלכתי לפי המדריך נתקעתי גם כי כבר ירדתי קרוב ל-32 קילו והגוף כבר לא משחרר בקלות שומן .

אני במצבך הייתי נשאר שבועיים במאזן ניטרלי ומשם חוזר לדל פחמימה. אני גם מאוד ממליץ על אימוני HIIT, לי אישית הם הכפילו את קצב ההתקדמות בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אני במצבך הייתי נשאר שבועיים במאזן ניטרלי ומשם חוזר לדל פחמימה. אני גם מאוד ממליץ על אימוני HIIT, לי אישית הם הכפילו את קצב ההתקדמות בחיטוב.
הקייץ כבר בפתח ואני לא רוצה סתם עכשיו לצאת לנייטרלי אולי אני יצא לנייטרלי אחרי הסייקל השלישי בינתיים כבר ביצעתי אימון דילול אחד לא היה בכלל נורא לקח לי שעה עם הפסקות של חצי דקה בין סט לסט ולא עשיתי אירובי , את האירובי אני יכניס שבוע הבא או עוד שבועים שאני יתחיל להתקע קצת בתקווה שלא כי אני עושה העמסות יחסית טובות.
גם אימוני HIIT אני יכניס אבל על אחוז שומן נמוך יותר שולפים את ה"גוק'ר" ברגע שצריך .

הקייץ כבר בפתח ואני לא רוצה סתם עכשיו לצאת לנייטרלי אולי אני יצא לנייטרלי אחרי הסייקל השלישי בינתיים כבר ביצעתי אימון דילול אחד לא היה בכלל נורא לקח לי שעה עם הפסקות של חצי דקה בין סט לסט ולא עשיתי אירובי , את האירובי אני יכניס שבוע הבא או עוד שבועים שאני יתחיל להתקע קצת בתקווה שלא כי אני עושה העמסות יחסית טובות.
גם אימוני HIIT אני יכניס אבל על אחוז שומן נמוך יותר שולפים את ה"גוק'ר" ברגע שצריך .
למיטב ידיעתי זה לא יפריע גם אם תתחיל HIIT עכשיו, פרוטוקולי השומן העיקש זה כבר משהו אחר.

• פותח/ת השרשור
כן אבל בינתיים אני יראה איך אני יורד מסייקל לסייקל , אני ישקל ביום חמישי ויראה אם אני יתחיל להתקע אחרי העמסות אני כן ישלב אגב איזה אינטרוול כדאי לעשות אחרי אימון דילול ? ספרינט של 20 שניות ומנוחה של 40 שניות ? למשך 10-15 דקות ואז אירובי מתון ?

כן אבל בינתיים אני יראה איך אני יורד מסייקל לסייקל , אני ישקל ביום חמישי ויראה אם אני יתחיל להתקע אחרי העמסות אני כן ישלב אגב איזה אינטרוול כדאי לעשות אחרי אימון דילול ? ספרינט של 20 שניות ומנוחה של 40 שניות ? למשך 10-15 דקות ואז אירובי מתון ?
למען האמת אני לא הכי מתמצא באימונים של UD2, אבל כאן במאמר יש פירוט לגבי שילוב HIIT עם UD2:

http://www.kilogram.co.il/2138/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%A6%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%91/

במקומך אני עדיין הייתי שוקל יציאה לניטרלי וחזרה לדל פחמימה, יכול להיות שברגע שתשלב HIIT תראה שאתה יכול להמשיך להתקדם בלי UD2, ע"פ מה שמונלייט אומר UD2 היא לא הדרך הכי יעילה להתחטב (במיוחד אם אתה על 15% א"ש), לשיקולך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למען האמת אני לא הכי מתמצא באימונים של UD2, אבל כאן במאמר יש פירוט לגבי שילוב HIIT עם UD2:

http://www.kilogram.co.il/2138/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%A6%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%91/

במקומך אני עדיין הייתי שוקל יציאה לניטרלי וחזרה לדל פחמימה, יכול להיות שברגע שתשלב HIIT תראה שאתה יכול להמשיך להתקדם בלי UD2, ע"פ מה שמונלייט אומר UD2 היא לא הדרך הכי יעילה להתחטב (במיוחד אם אתה על 15% א"ש), לשיקולך.
כמו שאמרתי הקיץ כבר בפתח וגם מונלייט אומר שהירידה בדל פחמימה היא איטית הייתי עכשיו על נייטרלי אפילו על + חמישה ימים והיום נכנסתי לUD2 נראה איך יתקדם ובאמת אולי לקראת סוף הסייקל ה-3 אני יצא לנייטרלי
.
דבר נוסף אם אני יבצע אינטרוולים אני יצטרך לעלות את הקלוריות כי גם ככה אני על 1200 פחות או יותר וזה המאזן השלילי המקסימלי .

נערך לאחרונה:
יש סיבה למה עוברים לנייטרלי לפני
למה נראה לך שUD2 יותר מהירה מדל פחמימה רגיל
קפטן ראנץ-אומגה 3 ומולטי זה חובה לדעתי .אם אתה מגיע לכמות מספיקה של סידן אז לא צורך עוד לתסף
בחיטוב צריך לשים יותר דגש בויטמינים ומינרליים כי גם ככה המערכת חיסונית שלך חלשה ולגוף יש בעיות התאוששות

לא צריך להוסיף קל'...אבל תתחיל יותר מ1200 קל'

• פותח/ת השרשור
התכוונתי להוסיף קלוריות אם אני יבצע אינטרוולים ומזה קפטן ראנץ ? אומגה 3 אני לוקח קפאין אני לוקח כדור לפני האימון דילול ומולטי ויטמין אני גם לוקח סידן אני מקבל מספיק ביום מהאוכל .
וUD2 תהיה בשבילי יותר מהירה כי גם ככה אתה אמרת שקצב הירידה הוא חצי קילו עד קילו בשבוע ובדל פחמימה ירדתי רק 200 גרם בשבוע

קפטן קאנץ זה שם משתמש ועניתי לו
תוסיף בכל מקרה קל'
לא יודע איך אתם מגיעים לגרמים הקטנים האלה....אתה אמור לרדת בדל כמו בUD2
וכמו בכל דיאטה נורמלית
מן הסתם בהתחלה יורדים יותר מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית