הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדשה!

• פותח/ת השרשור דליה
  • פורסם בתאריך
ד

דליה

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום אני חדשה כאן, נראה אחלה אתר!

רציתי לשאול אם מותר לאכול פירות בחיטוב ואם כן כמה??

תודה!!

שלום!
בעיקרון, מותר לאכול פירות בחיטוב. בכלל, אין מזונות ש"אסור" לאכול. מה שחשוב בחיטוב הוא לשמור על תפריט שיביא אותך לגירעון קלורי (כלומר, כמות הקלוריות שאת מכניסה לגוף קטן מכמות הקלוריות שאת "שורפת").
שיקולים נוספים בבניית תפריט זה כמות החלבונים, הפחמימות והשומן שצריכה להכלל בו במסגרת כמות הקלוריות היומית.
פירות הם מאכל עתיר בעיקר בפחמימות ולכן יכול לשמש כמקור לפחמימות בתפריט.

במסגרת הפורום, אי אפשר לתת לך המלצה כמה פירות "מותר" לך לאכול ביום - זה צריך להיות חלק מבניית תפריט המותאם עבורך, כי פירות יכנסו לחישוב הפחמימות בתפריט.
אני ממליצה לך לקרוא את המאמר הבא: http://www.kilogram.co.il/70/%d7%94%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%95%d7%a8%d7%93%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%95%d7%97%d7%99%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%92%d7%95%d7%a3/
הוא ייתן לך את הידע והכלים לבנות לעצמך תפריט חיטוב.

טיפ: לא יעיל לנסות לרדת במשקל כשאין תפריט תזונה מסודר ואת מסתמכת על הערכות של "את המאכלים האלה מותר לי לאכול - ומאכלים אחרים אסור" כי אין לך בקרה על כמות הקלוריות שאת אוכלת.

חיטוב תחרותי-לא אוכלים פירות וגם לא את כל הירקות. חיטוב לחוף- מותר כפי שמינימונסטר ציינה

חיטוב תחרותי-לא אוכלים פירות וגם לא את כל הירקות. חיטוב לחוף- מותר כפי שמינימונסטר ציינה
אמרתי שזה חלק מהפחמימות בתפריט. בחיטוב תחרותי אתה מצמצם את הפחמימות למינימום האפשרי - אז גם פירות לא נכנסים.
אני לא חושבת שבחורה שמתאמנת לתחרות היתה שואלת את השאלה הזאת.

רק חידדתי את מה שאמרת. פירות- דו סכארידים. אצלי בחיטוב אין פחמימות פשוטות בכלל.

רק חידדתי את מה שאמרת. פירות- דו סכארידים. אצלי בחיטוב אין פחמימות פשוטות בכלל.

אני שואל ברצינות לא בציניות.
לפי הגישה של הבודי בילדינג, סוכרים פשוטים משמינים יותר?

יש כל מיני השפעות על בגוף בלי קשר לקלוריות, היה פשהו מאמר על זה אם אני לא טועה

כל האידקס ועומס גליקמי וחיידקים אחרים שאני לא רוצה לדוש בהם.

---------- התגובה התווספה ב 18:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:37 ----------

אם
הצלחתי להבין את השאלה,בכל זאת אני נכה שכלי,אז כאשר לרשותי מספר מאד מוגבל של פחמימה,אני מעדיף שמקור שלה תיהיה מפחממות מורכבות.

Back
למעלה תחתית