הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הגעתם לפורום?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
אני פותח את זה מדי פעם כדי לדעת איך התעבורה מנותבת, זה עוזר לי ולאתר לאסוף את המידע הזה.
אז, איך הגעתם לפורום?

ראיתי את הפורום בפעם הראשונה דרך האתר קילוגרם.
אחרי תקופה שלא נרשמתי ראיתי פוסט שלכם בפייסבוק והחלטתי סוף סוף להרשם [=

אני באמת לא זוכר אני חושב דרך גוגל
כמובן שנרשמתי לאחר תקופה של צפייה בפורום ועל שאלות של אחרים

שהתחלתי להתאמן הייתי מריץ חיפושים בגוגל בזמן הפנוי בעבודה
עד כשמצאתי את "קילוגרם" הגעתי גם לפורום.
מה שמשך אותי בעיקר היה מידע רב ואמין ושבירת מיתוסים נפוצים מסביב לתחום.

מישהו כתב לי בפייס שמיתלכלכים על איזה כתבה צהובה עלי ועל תמר. פורסם פה,אז באתי לתת הסברים ,אהבתי את הסדר ונשארתי.

יעל דרור, מולי אפשטיין, איתי זיו וצורי- כולםםםם המליצו לי.

לא זוכר אץ האמת. אני חושב שיצא לי לראות כמה מאמרים דרך הפורום בתפוז וגם דרך גוגל יצא לי להגיע כמה פעמים.

בעקבות שטן-שור.
ואחרי ה- Tits or GTFO המיתולוגי של עידן. 😆

נראה לי שהפורום נפתח בגלל כמה שפרשו מ********* או משהו בסגנון. פרסמו שם את הפורום החדש וזהו.

נרשמתי לפני מלא זמן דרך פורום אטרף.
באיזשהו שלב ניזכרתי בפורום, וגם הייתה לי איזה שאלה. בסופו של דבר נשארת והתחלתי לרשום את הלוג אימונים שלי לטריאתלון, מה שעוזר לי מאוד באימונים.

היה בתפוז איזה מישהו עם שם משתמש משה (+כמה מספרים) והמון ידע וחשבתי שאתה זה הוא, אז באתי

חיפשתי משהו (לא זוכר מה) בגוגל, נחתתי על המאמר המבריק של ריפטו - נדמה לי שקוראים לו "מי שאל אותכם?", התרשמתי עוד לפני שידעתי מי זה ריפטו בכלל, והתחלתי לקרוא מאמר אחרי מאמר. לקח לי עוד כמה שבועות עד שגיליתי בכלל את LBS.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית