הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה של חולצות

shahafa1

משתמש מתחיל
146
0
נק' מוניטין:
137
146
0
היי הרצתי חיפוש בפורום וראיתי שהיה פעם קנייה מרוכזת של חולצות של הפורום ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם זה יעשה שנית ?

אני חושב שבכל פעם שיותר מ20 איש ירצו ויהיה מי שיתנדב לאסוף כסף ולשלוח אותן- זה אפשרי.

אם יש 20 אנשים לערך ויש מישהו שמתנדב לקחת על עצמו את העניין אין בעיה לארגן הזמנה.

אם יהיה עיצוב חדש אני מעוניין. אני אומר עיצוב חדש לשם הגיוון, מת על החולצה האחרונה 🤪

יאללה איפה התימני שיארגן חולצות, האמת באמת כדאי משהוא חדש.

החולצות הקודמות טובות, עברו אצלי הרבה מאוד כביסות וגיר ונשארו סבבה.

יש לי חבר שבדיוק פתח עסק לעיצוב והדפסת חולצות. הוא מוכר חולצות ב-22 ש"ח הדפסה עיצוב והכל. הוא גם יוכל לבצע משלוחים דרך הדואר למי שיזמין. אם אתם רוצים אני איצור איתו קשר ואביא לכאן עיצובים כלליים שלו ואבקש ממנו שיכין משהו טוב.

נשמע טוב?

אין לי אינטרס מיוחד כאן למרות שהוא חבר קרוב וזה עסק חדש. העיצובים שלו די מיוחדים והוא מוכר דרך האתר threadless למי שמכיר, ו-22 ש"ח נראה לי די זול.

אני מציע לראות מה התימני מציע, הם טובים בדברים האלה.

גם אני אכנס הפעם להזמנה באם תיהיה.

חולצה\גופיה הכל הולך

ביום שהפורום יעשה גופיות אני בוחר את ההודעות של כל המשתמשים כאן ולוחץ על הכפתור ״מחק הודעות כספאם״ !

ביום שהפורום יעשה גופיות אני בוחר את ההודעות של כל המשתמשים כאן ולוחץ על הכפתור ״מחק הודעות כספאם״ !
LOL אני על הרצפה. צריך לעשות לכולם גופיות "גם אני רוצה להיות ס1ס כמו חיים".

ואני גם בפנים. למרות שהחולצה האחרונה דיי התכווצה משום מה.

או כיתוב - "אני עושה HB - יא חתיכת בילדר מוזרק" 😛

סייגנוס - נשמע מעולה. קשה לי להאמין שנמצא זול יותר. אני בעד לפתוח נושא כדי לארגן.

הכיתוב הכי מתבקש הוא:
"באתי לעבוד, לא לדבר, אל תפריע" על הגב.

נתנאל יבילדר, מה יש לך מנוחות של חצי דקה?
אני רוצה חולצה שכתוב עליה "מצ'עמם לי" מאחורה .

נתנאל יבילדר, מה יש לך מנוחות של חצי דקה?
אני רוצה חולצה שכתוב עליה "מצ'עמם לי" מאחורה .

חחחחחח

יש פה אנשים (ואני חייב לומר שאני מצטרף אליהם לאור העובדה שאין לי אוזניות כבר שבועיים) שבוכים על זה שמטרילים אותם בלוטים כל האימון (אצלי פשוט גונבים לי פלטות החצופים).
אני חושב שמסר על החולצה יכול לחסוך לי כמה נהמות 😃

יש לי חבר שבדיוק פתח עסק לעיצוב והדפסת חולצות. הוא מוכר חולצות ב-22 ש"ח הדפסה עיצוב והכל. הוא גם יוכל לבצע משלוחים דרך הדואר למי שיזמין. אם אתם רוצים אני איצור איתו קשר ואביא לכאן עיצובים כלליים שלו ואבקש ממנו שיכין משהו טוב.

נשמע טוב?

אין לי אינטרס מיוחד כאן למרות שהוא חבר קרוב וזה עסק חדש. העיצובים שלו די מיוחדים והוא מוכר דרך האתר threadless למי שמכיר, ו-22 ש"ח נראה לי די זול.
המחיר טוב ויפה אבל על איזה חולצות מדובר? אפשר לקנות חולצות מסין או הודו שילכו פייפן אחרי שבועיים. החולצות האחרונות היו של fruit of the loom, חברה אמריקאית ידועה והמחיר היה בהתאם.
בנוסף, אם הוא לא עושה הדפסה דיגטלית זה פשוט יתקלף, במיוחד כשמזיעים או כששמים את המוט על ההדפסה. הדפסות כמו שעושים לבית ספר עם המכונה שעושה קומפרס חום לא עובדות כאן, זה לא יחזיק מעמד. נדרש הדפסה דיגטלית שהציור יהיה כחלק מהחולצה ולא ההפך (מדפסת כזו עולה כמה מאות אלפי שקלים).
אם יש לו את כל הדברים הללו, אשמח להזמין אצלו חולצות אבל אם היו לו את כל הדברים הללו הוא לא היה מוכר את זה ב 22 ש"ח לחולצה (רק החולצה הייתה עולה לו 15-20 ש"ח).

אוקיי אני אברר איתו לגבי הדרישות הללו ואעדכן כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית