קנייה של חולצות

תלוי מה האיכות אצלו
אני הדפסתי אותן במפעל שמייצר מכונות להדפסה
אם זה לא מכונה שמדפיסה ישירות על החולצה זה לא שווה

הכוונה אם הוא מדפיס לך על דף ואז מגהץ אז זה שיטה ישנה
חולצות טובות עם הדפסה משני צידי החולצה תעלה בסביבות 40-45 ש"ח ומשלוח יעלה כ 15 ש"ח
שווה לשלם עוד 20 ש"ח ולקבל חולצות טובות

עידן אחרי המבחנים אני הולך לשגע אותך שתחזור לשחק, חסר לנו DE וגם צריך שתפצע כמה אנשים תמורת המבורגרים כמובן

תלוי מה האיכות אצלו
אני הדפסתי אותן במפעל שמייצר מכונות להדפסה
אם זה לא מכונה שמדפיסה ישירות על החולצה זה לא שווה

הכוונה אם הוא מדפיס לך על דף ואז מגהץ אז זה שיטה ישנה
חולצות טובות עם הדפסה משני צידי החולצה תעלה בסביבות 40-45 ש"ח ומשלוח יעלה כ 15 ש"ח
שווה לשלם עוד 20 ש"ח ולקבל חולצות טובות

עידן אחרי המבחנים אני הולך לשגע אותך שתחזור לשחק, חסר לנו DE וגם צריך שתפצע כמה אנשים תמורת המבורגרים כמובן

מקסימום לאמן, אני לא חוזר לשחק.
הראש שלי שווה עכשיו כסף, אי אפשר לסכן אותו יותר.

ויאללה שמישהוא יקח על עצמו ויארגן איזה ציור טוב.

תבוא לשחק מזה הראש שלך שווה כסף
בליגה שלנו לא יקרה לו כלום

יש איזושהי אפשרות להזמין חולצה? או שזה בה רק בנאגלות?

אתה יכול להזמין חולצה בודדת יעלה לך משהו כמו 100 ש"ח כולל משלוח וחבל
אם יהיה ביקוש אפשר לארגן עוד הזמנה

בפורום הזה כבר הגיבו 11 אנשים.
כדי להסיג עוד, צריך לארגן איזו פירסומת באתר- כדי שאנשים ידעו שמתארגנת קבוצה.
אפשרי?

בפורום הזה כבר הגיבו 11 אנשים.
כדי להסיג עוד, צריך לארגן איזו פירסומת באתר- כדי שאנשים ידעו שמתארגנת קבוצה.
אפשרי?

אתה יכול לפתוח תרד ולראות מי רוצה כמה

אתה יכול לפתוח תרד ולראות מי רוצה כמה

עוד פעם- אני יכול. לא כל האנשים יראו אותו. כדי שכל בן אדם יראה, ומן הסתם נעבור את 20 האנשים בלי בעיה- צריך איזו הודעה, אפילו משהו בסיסי- בכניסה ראשונה יכול לקפוץ "מתארגנת קבוצה לקניית חולצות- פרטים בתרד X", אין לי בעיה לייצור תרד X, צריך רק שידעו על קיומו )

עוד פעם- אני יכול. לא כל האנשים יראו אותו. כדי שכל בן אדם יראה, ומן הסתם נעבור את 20 האנשים בלי בעיה- צריך איזו הודעה, אפילו משהו בסיסי- בכניסה ראשונה יכול לקפוץ "מתארגנת קבוצה לקניית חולצות- פרטים בתרד X", אין לי בעיה לייצור תרד X, צריך רק שידעו על קיומו )
תמצא קודם כל מישהו שרוצה לקחת על עצמו את ההזמנה ולשלוח לכולם את החולצות ולאסוף את הכספים, אחרי שאחד כזה יצוץ לו אני אפנה לאשכול שיפתח.

אני פתחתי את התרד של ההזמנה הקודמות באוף טופיק פה והיה מי שלקח את הכל ליידים עכשיו רק צריך אחד כזה + 20 אנשים בערך
אני יכול להגיד שהחולצות הקודמות חוץ מהעניין שאחת מהן התכווצה לי הן באיכות מצויינת וההדפסה גם נשמרה , חולה עליהן ותמיד המפגרים במכון אומרים לי "אההההה איזה חולצה יפה אחי זה אנגרי בירדס???"
אם יהיה עיצוב חדש לחולצה אני קונה.

חייבים להחליף עיצוב. כבר אי אפשר ללכת איתה. כל החנונים והקוקסינלים חושבים שזאת חולצה של אנגרי בירדס ולא מפסיקים לבלבל במוח.
(אמרתי לכם שהיה צריך את הבולדוג)

אין תמונות יותר מידי מעניינות. וגם הורידו חלק מהן. למשל הנשר וכו'. אפשר ללכת על סגנון כזה:
istockphoto_297727-powerlifter-3.jpg

מהחיות נשארו נורמליים אלה:
istockphoto_3931203-gator-flex.jpg
istockphoto_7736602-warrior.jpg
istockphoto_11454303-bulldog-guard.jpg
istockphoto_10226487-gator-fighter-upper-body.jpg

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית