הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה של חולצות

מי הבן אדם שהתעסק עם זה בפעם הקודמת? אני אשמח להתיעץ איתו.
אין לי בעיה לאסוף את הכסף באיזור מרכז (רמת גן ויהוד) וגם אין לי בעיה עם העברה בנקאית לחשבון שלי. אבל צריך גם מישהו בצפון ודרום... (או אם יש למישהו PayPal במרכז). אפשר ש-3 אשנים יעספו ואז ניפגש פעם אחת, נזמין חולצות.
לשלוח חולצות גם אין לי בעיה, בדואר. יהיו בארך 20-30 משלוחים. כדי למנוע תעות אני לא אכתוב לבד את הכתובות, אלה אדפיס את מה שישלחו לי.
מישהו בצפון ודרום רוצה להתנדב?

מצטרף להזמנה אם לא יהיה יקר מידי, האמת התנין הכהה נחמד, אבל אהבתי את הבולדוג יותר

מה הקטע עם החיות, אני לא מבין. אני אישית מעדיף בהרבה משהו פשוט וחכם כמו סגנון החולצות של wfac, 70's big וכ'ו.

וד"א מצטער שלא עדכנתי אבל ההצעה שלי מקודם עם הבחור שאני מכיר לא תלך, הוא לא פנוי.

אנחנו מאוד רוצים סמלים נורמלים. בשביל סמל צריך לשלם, או ליצור אותו. יש לך רעיונות?

אנחנו מאוד רוצים סמלים נורמלים. בשביל סמל צריך לשלם, או ליצור אותו. יש לך רעיונות?

אוקיי, יש בעיה עם עיבוד של תמונות ישנות של מרימי משקולות/פאוורליפטרים מפורסמים? אני שואל לגבי משהו כזה:

WFAC_logo2.JPG

אם אין בעיה אני אוכל ליצור סמל מעוצב שבו נוכל להשתמש ולפתח בהמשך.

אני חושב שיש זכויות יוצרים לכל תמונה.
חכה שמשה יענה. הוא חזק בזה.
(ולא צירפת תמונה)

צירפתי, אני רואה את זה וערכתי שוב ווידאתי...הנה לינק:

http://aasgaardco.com/store/sc_images/WFAC_logo2.JPG

זה עובד?

ומן הסתם יש זכויות יוצרים אבל אפשר למצוא המון תמונות מעולות עם רשיונות חופשיים שנמצאים בוויקיות וכ'ו, אם נוכל למצוא תמונה כזו של משקולן או פאווליפטר מפורסם אני אוכל ליצור מזה סמל בסגנון של מה שמוצג בלינק למעלה.

לא עובד. ואני בעד הרעיון שלך.

תמיד רציתי חולצה כמו זאת: http://aasgaardco.com/store/store.php?crn=203&rn=302&action=show_detail

אני חושב שכדאי שזה יהיה הכיתוב.

בקיצור זאת החולצה של WFAC עם הלוגו שחור לבן של פיסרנקו. וגם אני בעד הסלוגן שלהם אם אין גם עם זה בעיות של זכויות יוצרים.

העיקר שזה יההי משהו לא שגרתי.

אולי משהו ציני ומאיים. רצוי בלי דמויות מצוירות של ילדי בר מצווה.

אני גם אצטרף להזמנה, ואם צריך משהו בפוטושופ אני יכול לעשות נסיון

אני קונה את התמונות מהאתר שהבאתי ככה שאין בעיה עם זכויות יוצרים. כל תמונה אחרת שתקחו מהאינטרנט יש בעיה, אבל אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים כל עוד זה לא מערב את הפורום בצורה ישירה, אף אחד לא ירדוף אחריכם בתור אנשים פרטיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית