קנייה של חולצות

אהבתי את אלו!
image_prod34990_white450px.jpg

blacknosteroids-thumbnail.jpg

images

למה לעשות חולצות שהן העתק, תנסו לחשוב על משהוא מקורי.

אני לא הולך לקנות חולצה עם הכיתוב של הסטרואידים, זה מטומטם.

ולדעתי זה רעיון מעולה לצטט את ריפ. אין שום בעיה להשתמש בציטוט בצורה "מסחרית" לפי דעתי.

אני לא הולך לקנות חולצה עם הכיתוב של הסטרואידים, זה מטומטם.

ולדעתי זה רעיון מעולה לצטט את ריפ. אין שום בעיה להשתמש בציטוט בצורה "מסחרית" לפי דעתי.

לפי חוק קניין רוחני- ניתן להשתמש בציטות מתחת ל-50 מילים אם מדגישים את הממציא.
אם הציטות מעבר ל-50 מילים יש לציין גם את המיקום ממנו נלקח הציטות.
(על כך שאני זוכר את השטויות האלה- תודה לקורס "הקרת הספריה", באונ' באר-שבע...)

לריפ לא אכפת מה לוקחים ממנו, כל המאמרים שלו מתורגמים בפורטל והוא נתן לזה אישור מלא. אלכס יכול לבקש ממנו אישור גם לתת את ה"ציטוטים" שלו בלי קרדיט (אם לא יהיה מקום על החולצה).
בכל מקרה אתם עובדים לחינם, אתם עושים כאן Brainstorming כשאף אחד לא רוצה לקחת על עצמו את ההזמנה.

לריפ לא אכפת מה לוקחים ממנו, כל המאמרים שלו מתורגמים בפורטל והוא נתן לזה אישור מלא. אלכס יכול לבקש ממנו אישור גם לתת את ה"ציטוטים" שלו בלי קרדיט (אם לא יהיה מקום על החולצה).
בכל מקרה אתם עובדים לחינם, אתם עושים כאן Brainstorming כשאף אחד לא רוצה לקחת על עצמו את ההזמנה.

אמרתי כבר שאין לי בעיה לקחת, אבל אני רוצה להתיעץ עם הבחור הקודם- כדי שהכל יעבור חלק.

ולגבי להיות מקוריים-
אם יש מישהו שיכול לצייר טוב אפשר אולי משהו כזה-
כיתוב: guess who is gay
ותמונה של מישהו בסקוואט (אפשר אפילו בחצאית או עם ספוטר מאחורה...) מול שחיף במכונה ל-Quads.

עריכה.
נגיד כזה אבל מצוייר:
http://theswole.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/03/squat2.gif

נערך לאחרונה:
הלוגו no i dont use steroids
יש לי אחד במכון עם חולצה כזאת, נראלי מBB.com

אמרתי כבר שאין לי בעיה לקחת, אבל אני רוצה להתיעץ עם הבחור הקודם- כדי שהכל יעבור חלק.

ולגבי להיות מקוריים-
אם יש מישהו שיכול לצייר טוב אפשר אולי משהו כזה-
כיתוב: guess who is gay
ותמונה של מישהו בסקוואט (אפשר אפילו בחצאית או עם ספוטר מאחורה...) מול שחיף במכונה ל-Quads.

עריכה.
נגיד כזה אבל מצוייר:
http://theswole.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/03/squat2.gif
לא בקטע של לזלזל אבל קצת קשה לסמוך על מישהו שלא פעיל באתר ויש לו רק 120 הודעות. כל ההזמנות לפני כן יצאו ע"י אנשים מוכרים באתר, וככה היה אפשר לסמוך שההזמנה באמת תצא לפועל. אתה תאסוף את כל הכסף ומחר תברח, אף אחד לא ימצא אותך וזה יהיה על שם האתר.
שוב, מעריך שאתה רוצה לקחת את זה על עצמך אבל זה קצת בעייתי מבחינתי ומבחינת שאר המשתמשים שישלחו לך כסף.

לא בקטע של לזלזל אבל קצת קשה לסמוך על מישהו שלא פעיל באתר ויש לו רק 120 הודעות. כל ההזמנות לפני כן יצאו ע"י אנשים מוכרים באתר, וככה היה אפשר לסמוך שההזמנה באמת תצא לפועל. אתה תאסוף את כל הכסף ומחר תברח, אף אחד לא ימצא אותך וזה יהיה על שם האתר.
שוב, מעריך שאתה רוצה לקחת את זה על עצמך אבל זה קצת בעייתי מבחינתי ומבחינת שאר המשתמשים שישלחו לך כסף.

נראה לך שלא חשבתי על זה? )
אלכס ואדר מכירים אותי טוב- שרתנו יחד 3 שנים. אם לא מספיק לך, אני אמסור את כתובת המגורים יחד עם תעודה מזהה (שאת שניהם אלכס ואדר יכולים לוודא).

חוץ מזה אני יכול להביא את המילה שלי שאני לא אברח. )

הוא לא בריטי הוא אמריקאי וכן קיבלתי מאלכס אישור, סבבה תארגן.

אני יודעה שהוא אמריקאי (אבל הוא מתעצבן כשקוראים לו בריטי, אז כולם קוראים לו בריטי), ואני ד"א אוקראיני )

טוב, אז לעניינינו-
0) פרסומת באתר- מי רוצה )
1) צריך להיסגר על מספר עיצובים, ואז נחליט מה הכי טוב.
2) יש מישהו בצפון ודרום שמעוניין\ת לעסוף כסף?
3) בהתחלה סוגרים כמויות וגדלים, שמות של אנשים וכתובות למשלוח- זה יסגר בשלב הכי מוקדם, כדי למנוע בלבול.
4) כסף.
5) הזמנת חולצות + לעסוף אותם.
6) משלוח.
7) אנחנו מסתובבים עם חולצות חדשות.

נערך לאחרונה:
לא צריך צפון, דרום או מרכז, אוספים את כל הכסף ב PAYPAL כמו שעשינו פעם שעברה ואנשים שאין להם וגרים קרוב אליך יכולים להביא לך מזומן ( אם אתה רוצה) או לעשות לך העברה בחשבון בנקאי (או לשלם לי בכ.א דרך המערכת של הייעוצים אישיים ואני אעביר לך ל PAYPAL).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית