הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אירובי יוריד לי את הרכס הקטנה ויחשוף ריבועים

• פותח/ת השרשור kean
  • פורסם בתאריך
K

kean

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
האם אירובי יוריד לי את הרכס הקטנה ויחשוף ריבועים אני עושה יום כן ויום לא כפיפות בטן אבל השומן הקטן לא זז, אירובי יעזור לי? וכמה עלי לעשות

מה שצריך בשביל זה זה אחוז שומן מספיק נמוך ומסת שריר. כפיפות בטן כלעצמן לא עוזרות לשום ריבוע לצאת החוצה (אולי לכאבי גב כן).

בשביל לראות את הקוביות אתה צריך 2 דברים:
1. אחוז שומן נמוך
2. מאסת שריר

בהצלחה.

למה להיות תוכי?

מה שצריך בשביל זה זה אחוז שומן מספיק נמוך ומסת שריר. כפיפות בטן כלעצמן לא עוזרות לשום ריבוע לצאת החוצה (אולי לכאבי גב כן).

תן נתונים. בדרך כלל אנשים שבאים עם שאלות כאלה הם אלו שאין להם מסת שריר מספיקה בשביל שיהיו להם ריבועים (לא כולם בורכו עם גנטיקה טובה מדי, מה לעשות)
יכול להיות שאתה צריך חיטוב ויכול להיות שאתה לא צריך לחשוב בכיוון הזה לפני כמה חודשים טובים של מאסה.

תן נתונים. בדרך כלל אנשים שבאים עם שאלות כאלה הם אלו שאין להם מסת שריר מספיקה בשביל שיהיו להם ריבועים (לא כולם בורכו עם גנטיקה טובה מדי, מה לעשות)
יכול להיות שאתה צריך חיטוב ויכול להיות שאתה לא צריך לחשוב בכיוון הזה לפני כמה חודשים טובים של מאסה.
אני לא מבין מה הקשר בין מסת שריר לריבועים, גם אם אתה שחיף ועל אחוז שומן נמוך מספיק יהיו לך קוביות.

אני לא מבין מה הקשר בין מסת שריר לריבועים, גם אם אתה שחיף ועל אחוז שומן נמוך מספיק יהיו לך קוביות.

לא מדויק. בלי מסה (לפחות ספציפית בבטן) יהיה קשה לראות קוביות גם באחוזי שומן נמוכים, ועם מספיק מסה אפשר לראות גם באחוזי שומן יותר גבוהים מה"רף המקובל" של 12%.

לא מדויק. בלי מסה (לפחות ספציפית בבטן) יהיה קשה לראות קוביות גם באחוזי שומן נמוכים, ועם מספיק מסה אפשר לראות גם באחוזי שומן יותר גבוהים מה"רף המקובל" של 12%.
אני חושב שאתה צודק חלקית, אצל אנשים שמסת השריר שלהם גבוהה השרירים יותר בולטים והעור יותר מתוח, אבל שוב פעם גם אם אתה שחיף ואחוז השומן שלך נמוך מספיק תוכל לראות קוביות במידה מסוימת. הבעיה בגישה שצריך מסת שריר גבוהה בבטן היא שהיא גורמת לאנשים לעשות 40 סטים לבטן.

אני חושב שאתה צודק חלקית, אצל אנשים שמסת השריר שלהם גבוהה השרירים יותר בולטים והעור יותר מתוח, אבל שוב פעם גם אם אתה שחיף ואחוז השומן שלך נמוך מספיק תוכל לראות קוביות במידה מסוימת. הבעיה בגישה שצריך מסת שריר גבוהה בבטן היא שהיא גורמת לאנשים לעשות 40 סטים לבטן.

מה שגורם לאנשים לעשות 40 סטים לבטן זה חוסר ידע/רצון להבין איך מתאמנים נכון. זו אותה גישה שגורמת להם לעשות את כל סוגי לחיצות החזה בסופר סטים עם פלייס ולהחליף מדי שבועיים את הקרלז במוט לקרלז בדאמבלים וחוזר חלילה.
אין שום בעיה עם הגישה של להשיג מסה גבוהה בבטן (כל עוד היא באה ביחד או לפחות לא מסיטה את תשומת הלב מההתקדמות בתרגילי הבסיס של התכנית שעובדים לפיה). 😃

אני חושב שמסת שריר בבטן על מנת לראות ריבועים זה מושג לא כל כך מדויק
כי לכל שחיף בכיתה ח' רואים שיש ריבועים
אז איך מדובר פה על מסה ?

אני חושב שמסת שריר בבטן על מנת לראות ריבועים זה מושג לא כל כך מדויק
כי לכל שחיף בכיתה ח' רואים שיש ריבועים
אז איך מדובר פה על מסה ?

זה לא לגמרי נכון, אני בתור כזה שמכיר הרבה שחיפים יודע שהם מאמנים את הבטן כל וכתוצאה מזה יש להם קוביות, כמובן שיש שריר בסיסי אבל הוא לא כזה מפותח בשביל לראות בצורה טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית