עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשביל לראות את הקוביות אתה צריך 2 דברים:
1. אחוז שומן נמוך
2. מאסת שריר
בהצלחה.
מה שצריך בשביל זה זה אחוז שומן מספיק נמוך ומסת שריר. כפיפות בטן כלעצמן לא עוזרות לשום ריבוע לצאת החוצה (אולי לכאבי גב כן).
אני לא מבין מה הקשר בין מסת שריר לריבועים, גם אם אתה שחיף ועל אחוז שומן נמוך מספיק יהיו לך קוביות.תן נתונים. בדרך כלל אנשים שבאים עם שאלות כאלה הם אלו שאין להם מסת שריר מספיקה בשביל שיהיו להם ריבועים (לא כולם בורכו עם גנטיקה טובה מדי, מה לעשות)
יכול להיות שאתה צריך חיטוב ויכול להיות שאתה לא צריך לחשוב בכיוון הזה לפני כמה חודשים טובים של מאסה.
אני לא מבין מה הקשר בין מסת שריר לריבועים, גם אם אתה שחיף ועל אחוז שומן נמוך מספיק יהיו לך קוביות.
אני חושב שאתה צודק חלקית, אצל אנשים שמסת השריר שלהם גבוהה השרירים יותר בולטים והעור יותר מתוח, אבל שוב פעם גם אם אתה שחיף ואחוז השומן שלך נמוך מספיק תוכל לראות קוביות במידה מסוימת. הבעיה בגישה שצריך מסת שריר גבוהה בבטן היא שהיא גורמת לאנשים לעשות 40 סטים לבטן.לא מדויק. בלי מסה (לפחות ספציפית בבטן) יהיה קשה לראות קוביות גם באחוזי שומן נמוכים, ועם מספיק מסה אפשר לראות גם באחוזי שומן יותר גבוהים מה"רף המקובל" של 12%.
אני חושב שאתה צודק חלקית, אצל אנשים שמסת השריר שלהם גבוהה השרירים יותר בולטים והעור יותר מתוח, אבל שוב פעם גם אם אתה שחיף ואחוז השומן שלך נמוך מספיק תוכל לראות קוביות במידה מסוימת. הבעיה בגישה שצריך מסת שריר גבוהה בבטן היא שהיא גורמת לאנשים לעשות 40 סטים לבטן.
אני חושב שמסת שריר בבטן על מנת לראות ריבועים זה מושג לא כל כך מדויק
כי לכל שחיף בכיתה ח' רואים שיש ריבועים
אז איך מדובר פה על מסה ?