הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלויזיות LED של HISENSE

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
לא מבין בזה כל כך ,אבל טלוויזית HD 42 אינץ' במחיר כזה שווה מאוד לפי דעתי

וזה גם HISENSE שזו חרא חברה..

אל תקנה טלויזיה מהחברה הזו.
תשקיע עוד קצת וקנה חברה נורמלית[סוני, LG וכו..]

• פותח/ת השרשור
מה כל כך חרא בה?
כי היא סינית?
וקצת זה 200 אחוז.

• פותח/ת השרשור
3 שנים על ידי יבואן.

עריכה:

מחיר טוב.

אם אתה מתלבט בין שתיהן הייתי מעדיף את ה42 ,לא משנה אם זה לשימוש מחשב או טלויזיה.
למה עדיף אותה על ה32? הMS נמוך יותר,היא תומכת בFULL HD לעומת ה32 שהיא 720P/1080I.
רמקולים חזקים יותר,4 כניסות HDMI לעומת 2 של ה32 אינץ'.

כדי שאתן לך פרספקטיבה למה זה זול, תלך לחנות, תסתכל על טלויזיה של סמסנוג ותסתכל על החרא שפירסמת כרגע, ואז לא תרצה לקנות את זה.
LG טובים רק בדיגמי ה HIGH END שלהם, כל השאר זבל. אני גם מחפש עכשיו טלויזיה, הייתי אתמול בכמה חנויות, אין על סמסונג רואים הבדל משמעותי מהשאר (וכמובן SONY גם טובים, LG היו טובים רק בטלויזיות של ה50 אינץ או LED 3D שמתחילות מ 800-1000 דולר).

• פותח/ת השרשור
כדי שאתן לך פרספקטיבה למה זה זול, תלך לחנות, תסתכל על טלויזיה של סמסנוג ותסתכל על החרא שפירסמת כרגע, ואז לא תרצה לקנות את זה.
LG טובים רק בדיגמי ה HIGH END שלהם, כל השאר זבל. אני גם מחפש עכשיו טלויזיה, הייתי אתמול בכמה חנויות, אין על סמסונג רואים הבדל משמעותי מהשאר (וכמובן SONY גם טובים, LG היו טובים רק בטלויזיות של ה50 אינץ או LED 3D שמתחילות מ 800-1000 דולר).
ראית כבר בטלויזיה הזאת?
והבעיה שאני לא מוצא אותה בחנויות. הבנתי שיש אותה רק אצל היבואן בתל אביב.

ראית כבר בטלויזיה הזאת?
והבעיה שאני לא מוצא אותה בחנויות. הבנתי שיש אותה רק אצל היבואן בתל אביב.
לא, אבל זה מאוד זול לטלויזית LED. אם היו רואים בה מצויין תהיה בטוח שהיא הייתה עולה יותר.
יש כלל, בטלויזיות לא משנה איזה חברה זו אבל אם זה זול זה חרא.

• פותח/ת השרשור
כן זה ברור.
השאלה שנשאלת היא כמה חרא.

ראיתי LG בחנות ב 500 דולר זה גם היה "במבצע" במקום ב 700 דולר שמוכרים ב AMAZON, רואים טוב כששמים לך דיסק של בלו ריי ואז כשאתה מבקש לשים LIVE TV רואים חרא, ריבועים, לא נקי, גועל נפש.

כיום Philips היא החברה המובילה בטלויזיות, בייחוד בגדלים של 32-50 אינץ', אתה מוזמן לעשות את אותו ניסוי שהצעת לEMZ.

כיום Philips היא החברה המובילה בטלויזיות, בייחוד בגדלים של 32-50 אינץ', אתה מוזמן לעשות את אותו ניסוי שהצעת לEMZ.
עשיתי ופילפס = CRAP.
לא יודע מה הולך בישראל ואיזה דגמים של עולם שלישי מקבלים שם, אבל כשאתה נכנס לחנות אתה רואה ישר את ההבדלים בין SONY ו SAMSUNG לבין כל השאר. כמובן שנדרש להשוות דגם לדגם באותה הרמה והמחיר ואותה הטכנולוגיה אחרת זה לא חוכמה.
מבחינת Best bang for the buck סמסונג שולטת.
פנסוניק מביאים הברקות בפלזמות, כל השאר לא שווה התייחסות. פיליפס לא כזו חזקה ואפשר לומר לא חזקה בכלל בשוק האמריקאי, יש יחסית מעט דגמים שלהם וממה שראיתי הם לא היו משהו.

הדגמים שהולכים פה חזק בדרך כלל זה ת , SHARP, LG, SAMSUNG, SONY, PANASONIC. יש פה דגמים LOW END כמו COBY, Haier וזבל דומה. יש פה חברות אמריקאיות ששולטות במחירים נמוכים יחסית ומביאים תוצאות סבירות כמו Vizio.

עשיתי ופילפס = CRAP.
לא יודע מה הולך בישראל ואיזה דגמים של עולם שלישי מקבלים שם, אבל כשאתה נכנס לחנות אתה רואה ישר את ההבדלים בין SONY ו SAMSUNG לבין כל השאר. כמובן שנדרש להשוות דגם לדגם באותה הרמה והמחיר ואותה הטכנולוגיה אחרת זה לא חוכמה.
מבחינת Best bang for the buck סמסונג שולטת.
פנסוניק מביאים הברקות בפלזמות, כל השאר לא שווה התייחסות. פיליפס לא כזו חזקה ואפשר לומר לא חזקה בכלל בשוק האמריקאי, יש יחסית מעט דגמים שלהם וממה שראיתי הם לא היו משהו.

ואיך אתה יודע שלא מכוונים לך את הטלויזיה לחרא מצב? זה שיטות מכירה
ובכל lcd שראיתי בשידור רגיל רואים חרא לא משנה איזה דגם
לגבי הHISENSE טלויזיה לא משהו בכלל קיבלתי חוברת מה "חבר" הלכתי לראות והתעכזבתי
לפי דעתי בארץ הכי שווה lg ביחס למחיר אתה מקבל הרבה תלוי איזה דגם כמובן

ואיך אתה יודע שלא מכוונים לך את הטלויזיה לחרא מצב? זה שיטות מכירה
ובכל lcd שראיתי בשידור רגיל רואים חרא לא משנה איזה דגם
לגבי הHISENSE טלויזיה לא משהו בכלל קיבלתי חוברת מה "חבר" הלכתי לראות והתעכזבתי
לפי דעתי בארץ הכי שווה lg ביחס למחיר אתה מקבל הרבה תלוי איזה דגם כמובן
כי הלכתי לכמה חנויות עם אותם הדגמים ואצל כולם זה היה הדומה, לא מאמין שהם יעשו התאחדות בין כל החנויות הלא קשורות הללו ויראו שאותה טלויזיה לא טובה.
בכל מקרה, לא יודע לגבי LCD אבל יש לי בבית פלזמה 50 אינץ של סמסונג ורואים בטלויזיה נקי, במיוחד שידורי UFC 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית