הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע עזרה קטנה-אינסולין

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
נסיתי לחפש לבד,אבל אני לחוץ בזמן,חיב מחקר ממקור אמין (פב מד או משהו ברמה הזאת) שתומך בטענה ששימוש בכמויות מזריות של אינסולין לא מזיק. מדובר ב 5 IU. אולי מישהו נתקל במאמר כזה?
ברמת העקרון אני שם 5IU ליפני אימון ומכין תערובת של 15 גר BCAA,15 גלוטמין,15 קריאטין ,15 אמינו ושותה את הבוץ הזה במהלך האימון. ההנחה שאינס ישמש בתור TRANSPORTING SYSTEM לכל הטוב הזה . שיטה לא חדשה ויעילה,אבל אני חייב להציג סימוכין,אחרת אני בצרות צרורות.
תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה לא מזיק? אני לא מבין את השאלה.

נזק מזערי הפיך.
הייתי כבר בקומה מ 17 IU של אינס זה נזק מיידי . מ5 HIU אני לא מגיע עפילו להיפו
משהו שירגיע את אימה

נערך לאחרונה:
אבל מה שאתה אומר זה ברור. 17 יחידות זה ללכת לקבר. 5 יחידות זה הגיוני לגמרי. במידה ואתה שומר על העיקרון של 10ג פחמימה ליחידה. לא צריכה להיות שום בעיה. אני לא מבין מאיפה נובעת הדאגה שלך.

מצחיק שכשאתה צריך אתה פתאום מאמין ב"תאוריה" ו "מחקרים" ו"פאבמד" אבל כשאתה לא צריך אתה רק צוחק על זה כל הזמן ואומר שאנחנו תיאורטיקנים ואין לנו ניסיון אז אנחנו לא נחשבים.

בכל מקרה, לא חושב שיש מחקרים כאלו על בני אדם בריאים שהם לא חולי סכרת (למה להם להזריק אינסולין?). אפשר אולי למצוא מחקרים על עכברים אבל זה לא שווה כלום. מבחינה פיזיולוגית 5IU של אינסולין זה יחסית מעט ליצור תגובה שלילית לאדם בריא, מעל 10IU מתחיל הבלאגן.

• פותח/ת השרשור
מצחיק שכשאתה צריך אתה פתאום מאמין ב"תאוריה" ו "מחקרים" ו"פאבמד" אבל כשאתה לא צריך אתה רק צוחק על זה כל הזמן ואומר שאנחנו תיאורטיקנים ואין לנו ניסיון אז אנחנו לא נחשבים.

בכל מקרה, לא חושב שיש מחקרים כאלו על בני אדם בריאים שהם לא חולי סכרת (למה להם להזריק אינסולין?). אפשר אולי למצוא מחקרים על עכברים אבל זה לא שווה כלום. מבחינה פיזיולוגית 5IU של אינסולין זה יחסית מעט ליצור תגובה שלילית לאדם בריא, מעל 10IU מתחיל הבלאגן.

אני מאמין שעל כל מחקר בעד -יש 10 נגד ועל כל 10 נגד- 20 בעד ואין לזה סוף. את המקור אני צריך בישביל להרגיע מישהו ויישן בשקט אם "אודטה אמרה " שזה בסדר. אני לא הסתדרתי למצוא לבד כי אני לא שט במקורות האלו. ואני לא מתבייש לשאול- לא בושה לא לדעת- בושה לא לשאול.

---------- התגובה התווספה ב 12:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:47 ----------

כן אבל למה הזרקת 17? בטעות?

בסביבה שלי מגעים עד 50 IU. עליתי בהדרגה כל פעם 2 נקודות. 11.13.15 עבר בשלום- 17 היה היפו שני..

אני מאמין שעל כל מחקר בעד -יש 10 נגד ועל כל 10 נגד- 20 בעד ואין לזה סוף. את המקור אני צריך בישביל להרגיע מישהו ויישן בשקט אם "אודטה אמרה " שזה בסדר. אני לא הסתדרתי למצוא לבד כי אני לא שט במקורות האלו. ואני לא מתבייש לשאול- לא בושה לא לדעת- בושה לא לשאול.

---------- התגובה התווספה ב 12:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:47 ----------

בסביבה שלי מגעים עד 50 IU. עליתי בהדרגה כל פעם 2 נקודות. 11.13.15 עבר בשלום- 17 היה היפו שני..
50IU של אינסולין הזרקה ביום נתון? נראה לי מישהו האכיל אותך סלט, ועוד אחד עם רוטב סויה. ואין מחקרי נגד, יש רק אנשים שלא יודעים לקרוא ולקחת מסקנות ממחקרים וטוענים שמחקר X הוא נוגד למחקר Y.

לא רפרנס אבל פה יש המון מידע על אינסולין:
http://forums.steroid.com/showthread.php?89889-The-Book-On-Insulin&

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית