היי אנשים
מאז הצבא היה לי מבנה חסון (עשיתי המון שכיבות שמיכה לאורך השנים) וכדורסל/עף
לאחרונה התחלתי לקחת את פיתוח הגוף יותר ברצינות - אני מתאמן כבר 4 חודשים בעיקר יד קדמית/אחורית/חזה/כתפיים/בטן לא נוגע ברגליים וגב, לא כ"כ מעניין אותי כרגע.
עדיין עושה הרבה אימונים של שכיבות שמיכה
בכל אופן, רציתי לשאול מה ה% שומן שלי? אני מעריך סביבות 11-13
החזה שלי כרגע איך שהוא רק משכיבות שמיכה, רציתי לדעת איך עובדים עליו בDUMBELS (בהתייחס לתמונות, עם כמה קילו אני צריך להתחיל)?
בנוסף אני עובד ממש קשה על פיתוח ריבועים - יש לי מבנה די מוזר, כל הצד הימני שלי הרבה יותר בולט ויפה בבטן, כולל קובייה אחת די גדולה שהשנייה שלה בצד שמאל הרבה יותר קטנה. מה אפשר לעשות בנידון?
1.86
85 קילו
אני יודע שקשה להעריך מהתמונות, אם צריך אני אצלם עוד פשוט אין לי במחשב נוכחיות חוץ מאלו.
שמתי לב שגם תאורה משחקת תפקיד מרכזי מאוד
* בנוסף אני מכווץ את הבטן בכל התמונות
תודה!
מאז הצבא היה לי מבנה חסון (עשיתי המון שכיבות שמיכה לאורך השנים) וכדורסל/עף
לאחרונה התחלתי לקחת את פיתוח הגוף יותר ברצינות - אני מתאמן כבר 4 חודשים בעיקר יד קדמית/אחורית/חזה/כתפיים/בטן לא נוגע ברגליים וגב, לא כ"כ מעניין אותי כרגע.
עדיין עושה הרבה אימונים של שכיבות שמיכה
בכל אופן, רציתי לשאול מה ה% שומן שלי? אני מעריך סביבות 11-13
החזה שלי כרגע איך שהוא רק משכיבות שמיכה, רציתי לדעת איך עובדים עליו בDUMBELS (בהתייחס לתמונות, עם כמה קילו אני צריך להתחיל)?
בנוסף אני עובד ממש קשה על פיתוח ריבועים - יש לי מבנה די מוזר, כל הצד הימני שלי הרבה יותר בולט ויפה בבטן, כולל קובייה אחת די גדולה שהשנייה שלה בצד שמאל הרבה יותר קטנה. מה אפשר לעשות בנידון?
1.86
85 קילו
אני יודע שקשה להעריך מהתמונות, אם צריך אני אצלם עוד פשוט אין לי במחשב נוכחיות חוץ מאלו.
שמתי לב שגם תאורה משחקת תפקיד מרכזי מאוד
* בנוסף אני מכווץ את הבטן בכל התמונות
תודה!