הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול חדרי הכושר נוקה וסודר.

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
אם יש לכם מה להוסיף לשם, כגון עצות, תיקונים למה שרשמו שם ודיוקים אחרים, תוספות, אשמח להוסיף.
לקח כמה שעות טובות לערוך את כל התגובות + לרכז את כולם לפי הא'-ב', סה"כ יצא טוב. אפרסם היום גם בפייסבוק אולי יתרמו עוד כמה סיקורים לחדרי כושר שלא קיימים.
תודה לכל מי שהשתתף, זה יעזור לכם בעתיד וגם לאחרים.

יש לי הצעה קטנה..אפשר לצלם פה ושם את המכון שיראו איך המכשירים ניראים,את הגודל,את האיכות וכדומה.
גם ככה יש זמן בין סטים, אז אפשר לצלם כדי להראות את המצב של המשקולות.

הצעה נוספת זה שיתכתבו בכמה מקומות הם היו עד אז.
כי אני מכיר אנשים שהיו בכון איתן (בראשל"צ) ואמרו שהוא סבבה לגמרי. ואם מישהו מכיר או שמע עליו זה לגמרי אחרת. הכוונה היא שאי אפשר לדעת מה באמת טוב עד שלא נדע מזה רע.

---------- התגובה התווספה ב 12:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:12 ----------

אהה ויישר כוח על העבודה הזאת, כל הכבוד!

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את הישראלים, 5% מכל הביקורות אולי באמת ילכו לצלם ויביאו לך עוד תמונה נורמאלית. אלו דברים שצריך לעשות בעצמך. פעם, כשעוד הייתי בארץ היו לי בראש כל מיני פרוייקטים לפתח ואם הייתי נשאר בארץ הייתי עושה אותם, אבל הם ירדו לטימיון בגלל שעזבתי. העיקרון היה לפתוח אגף נפרד באתר לביקורות על חדרי כושר, כולל תמונות ועוד המון דברים, סוג יד 2. היה לי כבר מעצב ומי שיבנה לי את המערכת, אבל בסוף ירדתי מזה כי זה לא היה ישים וחבל. אבל אולי בעתיד אני לא שולל. ורשמתי כבר לרשום אם היו שם במכוני כושר אחרים, היו כאלו שרשמו.

אני מכיר את הישראלים, 5% מכל הביקורות אולי באמת ילכו לצלם ויביאו לך עוד תמונה נורמאלית. אלו דברים שצריך לעשות בעצמך. פעם, כשעוד הייתי בארץ היו לי בראש כל מיני פרוייקטים לפתח ואם הייתי נשאר בארץ הייתי עושה אותם, אבל הם ירדו לטימיון בגלל שעזבתי. העיקרון היה לפתוח אגף נפרד באתר לביקורות על חדרי כושר, כולל תמונות ועוד המון דברים, סוג יד 2. היה לי כבר מעצב ומי שיבנה לי את המערכת, אבל בסוף ירדתי מזה כי זה לא היה ישים וחבל. אבל אולי בעתיד אני לא שולל. ורשמתי כבר לרשום אם היו שם במכוני כושר אחרים, היו כאלו שרשמו.
בזה אתה צודק, אנשים מעדיפים לקבל מאשר לתרום את השתי דקות האלה..זה טבע האדם (הישראלי?)
אבל לפחות שבחלק יהיה תמונות וסעיף אם זה המכון היחיד שהם היו עד כה .

אתה זה שהרים את הכפפה, לך צלם קודם כל אתה. מה אתה אומר?

משה, תתקן בבקשה במה שכתבתי על "אטלנטיס" באשדוד - משקולות עד 50 קילו (ולא 45), ו-3 קרוס טריינרים (ולא 5)
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית