הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטיויטמין ושתן צהוב- מדוע?

זה מסוכן קצת כי אם יש סבון אסלות בצבע כחול אז בשילוב עם הצהוב הוא הופך לירוק באסלה.

• פותח/ת השרשור
כל מיני ויטמינים שלא ניספגים בגוף , כי במולטי ש אלפי אחוזים שאתה לא באמת צריך ובגלל הם נמצאים שם באלפים כדי שהמאה אחוז ייספג מתוכם

ואיך הגוף יודע לספוג בדיוק 100%?
אני שואל ברצינות לגבי הנזק, אין מצב של עודף ויטמינים? (אין לי מושג קלוש בנושא, בגלל זה אני שואל)
אשמח אם מישהו יוכל לענות ברצינות (למרות שהבדיחה עם האסלות מצחיקה 👏)

מה לגבי ויטמינים לא מסיסים כמו ויטמין A שנמצא בירקות כתומים, הוא יכול להפוך את העור לצהוב אם יש עודף ממנו במערכת לא?

תשתה הרבה מים
בנוסף תצרוך את המולטיויטמין אחרי האוכל בארוחה עם שומן כי חלק מהויטמינים מסיסים בשומן וחלק במים

לא להפריז במסיסים בשומן,הגוף לא מסלק אותם כמו הויטמינים המסיסים במים

---------- התגובה התווספה ב 19:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:10 ----------

חחחח ד"א איך זה שכתוב שזו הודעה ראשונה שלי שנרשמתי בבוקר וכבר כתבתי ?

האתר מעדכן את עצמו כל כמה זמן ולא כל שניה

אני כבר אקדים תרופה למכה ואשאל אותך:
אם כך, מה עושה [FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]25hydroxyvitaimin[/FONT][FONT=&quot] D 24 hydroxylase[/FONT][FONT=&quot]?
פרס כספי מובטח. 🤡
[/FONT]

נערך לאחרונה:
לא להפריז במסיסים בשומן,הגוף לא מסלק אותם כמו הויטמינים המסיסים במים

---------- התגובה התווספה ב 19:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:10 ----------

חחחח ד"א איך זה שכתוב שזו הודעה ראשונה שלי שנרשמתי בבוקר וכבר כתבתי ?
כי אתה רושם שטויות ואם תמשיך לרשום שטויות תושעה מהאתר.

אבל למה אתה לא עונה לי? אמרת שאין מנגנון לסילוק ויטמין מסיס בשמן.

כדי להיות הוגן צריך להגיד, שהוא לא אמר שאין מנגנון לסילוק ויטמינים מסיסי שומן, אלא שהגוף לא מסלק אותם כמו מסיסי מים. אני הבנתי שהוא התכוון שזה לא באותה יעילות, ולא שבכלל לא מסלק.

כדי להיות הוגן צריך להגיד, שהוא לא אמר שאין מנגנון לסילוק ויטמינים מסיסי שומן, אלא שהגוף לא מסלק אותם כמו מסיסי מים. אני הבנתי שהוא התכוון שזה לא באותה יעילות, ולא שבכלל לא מסלק.
צודק. במקרה של עודף בויטמינים מסיסים בשומן חלק הגוף מסלק וחלק מצטבר בכבד או לא זוכר איפה כבר קראתי שזה מצטבר. פותח הפוסט פשוט יכול לעשות על זה חיפוש בגוגל ולמצוא על זה כל מיני הסברים.

הוא לא התכוון לשום דבר ולא בטיח.
הוא פתח מאה יוזרים כדי לקדם מכירה שלו בפורום מכירה וקניה.
ועובדה שהוא לא ענה כשהיה לו צאנס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית