הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך

yan

משתמש פעיל
796
62
נק' מוניטין:
228
796
62
בתפריט במאמר כתוב 200 גרם חלבון אבל במאבר כתוב שהחלבון צריך להיות 40 אחוז מסך הקלוריות ובתפריט שם (2700 קלוריות) זה לא 40 אחוז
מה נכון אז? 200 גרם שזה בערך שליש? או 40 אחוז?

---------- התגובה התווספה ב 16:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:47 ----------

שאלה נוספת עד כמה משנה היחס בין שומן:פחמימות:חלבון?
למשל תפריט ש15% פחמימה, 25% חלבון ו60% שומן יהיה בסדר?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הסיבה היא שככה אפשר להכניס יותר בשר ביצים חלבה הבעיה היא שאי אפשר לגמרי בלי פחמימה אז האם ניתן לעשות מעין איזון כמו זה:
ש15% פחמימה, 25% חלבון ו60% שומן זה יהיה בסדר?

הסיבה היא שככה אפשר להכניס יותר בשר ביצים חלבה הבעיה היא שאי אפשר לגמרי בלי פחמימה אז האם ניתן לעשות מעין איזון כמו זה:
ש15% פחמימה, 25% חלבון ו60% שומן זה יהיה בסדר?

למה אי אפשר בלי פחמימה?

זאת הדיאטה. אם אתה לא יכול בלי, אז אל תעשה AD

וחלבה זה לא רעיון טוב לדיאטה הזו.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז שאלה אחרת האם יחס בתפריט של 15% פחמימה, 25% חלבון ו60% שומן זה בסדר למסה או שיש איזשהי בעיה?

אוקיי אז שאלה אחרת האם יחס בתפריט של 15% פחמימה, 25% חלבון ו60% שומן זה בסדר למסה או שיש איזשהי בעיה?
קראתי במקרה את המאמר היום וגם לי יש שאלה קטנה,קודם כל אני אציין שחשוב מאד להתבסס על כמות קטנה מאד של פחמימה בתפריט,אחרת אתה לא באמת עובד עפ"י השיטה של AD אם אני לא טועה מקסימום עד 5% פחמימה בימים הדלים ולא מעבר לזה!
הפחמימה רצוי שתגיע מירקות,ז"א שאי אפשר לשחק בערכים של הפחמימות אלא רק בשומן ובחלבון שאני לא יודע בדיוק כמה אחד לטובת השני.
השאלות שרציתי לשאול הם :
1.איזה תוכנית עבודה מומלצת לAD בתקופת המסה?
2.חייב לחלק את ההעמסה ליומיים? אם כן איך בדיוק מחלקים את זה מבחינה קלורית?

הנה ציטוט מהמאמר לגבי הכמויות:
"
התפלגות הקלוריות בתפריט צריכה להיות:
55-60% משומן, 40-45% מחלבון, ומינימום פחמימות, עד 5% מהתפריט (ההמלצות היותר קפדניות מדברות עד 25-35 גרם פחמימות ורק מירקות ושאר המאכלים שכוללים בתפריט (וזה כולל גם את הפחמימות בגבינות, בשרים, חלב וכו')
"

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
השאלה שלי שונה אחי
האם יחס בתפריט של 15% פחמימה, 25% חלבון ו60% שומן זה בסדר למסה או שיש איזשהי בעיה?

השאלה שלי שונה אחי
האם יחס בתפריט של 15% פחמימה, 25% חלבון ו60% שומן זה בסדר למסה או שיש איזשהי בעיה?

בעיקרון כל תפריט שיש בו יותר מפעמיים גרם פחמימה לקילו משקל גוף אתה לא תיכנס לקטוזיס ולכן הוא יהיה טוב למאסה ולא תצטרך לבצע העמסות (יכול להיות שהמספר יותר נמוך, אני כבר לא זוכר)

• פותח/ת השרשור
אוקיי ונגיד שאני נכנס לקטוזיס כי זה פחמימה כפול 1.5 ממשקל גוף ואני מבצע בעמסה אחת ל...
האם אפשר להתקדם במאסה עם תפריט כזה?

כל עוד תכניס מספיק חלבון בתפריט זה לא משנה אם היחס פחמימה שומן שלך יהיה ממה שנשאר 35-65 45-55
1-99 3-97...
במידה ואתה דל פחמימה פשוט תעשה העמסה
ממי שעשה וגם עושה עכשיו AD
אני יכול להגיד לך שלמאסה זה לא יהיה לך כ"כ כיף.
,אתה תצטרך להתחשב בפחמימה נמוכה מה שימנע ממך לגוון בהכנסת המזון

---------- התגובה התווספה ב 01:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:50 ----------

גם מאסה בלי חלב?
איך אפשר.?

לא כדאי לבצע דל פחמימה במסה, אין על פחמימה באימוני כוח.

אם אתה רוצה לבצע עלייה יחסית נקייה במסה, אתה יכול ליהיות על מאזן חיובי קטן מבוקר ו\או לצאת לחיטו לתקופות יותר תכופות וקצרות.

• פותח/ת השרשור
האם אפשר שהפחמימה תהיה על חשבון החלבון טיפה? כמו שאמרתי: השומן ישאר על 60 אחוז 15 אחוז פחמימה ככה ו25 אחוז חלבון (יותר מפי 2 משקל גוף)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית