הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקות כפויות בחיטוב AD

serendipity

משתמש מתחיל
55
1
נק' מוניטין:
4
55
1
הי,
אני נמצא באנאבוליק דיאט כבר חודש עם אחלה התקדמות ,על 30 ג' פחמימות ביום, 250 חלבון ו100 שומנים. (89 ק"ג/1.90) עושה העמסה כל יום שישי למשך 24 שעות ומשבת בבוקר מתחיל סייקל נוסף. ביום רביעי אני טס ל-4 ימים לחו"ל ,חוזר ל-4 ימים בארץ ואז טס שוב לעוד 4 ימים לחו"ל. אין מצב שאני שומר בשתי הנסיעות הללו (2 מסיבות רווקים). המטרה היא לחזור בסוף 2 הנסיעות הללו להמשך החיטוב, ואני רוצה לדעת איך אפשר לצמצם כמה שיותר את הפגיעה בתהליך.
האם ב4 הימים שאני חוזר לארץ כדאי להמשיך בחיטוב רגיל של 30 ג' פחמימות או לעבוד לנייטרלי בשביל שהתזונה הלא מסודרת בחו"ל לא תבוא בקיצוניות. מקווה שהייתי ברור..
תודה

בכללי אני לא רואה סיבה להיות על דל פחמימה סתם ככה, אבל בכל מקרה, במקרה שלך תנסה פשוט לדאוג לאכול בריא כמה שניתן, אבל בכל מקרה אל תדאג, זה שבועיים בערך של אכילה לא משהו, אבל אין לך מה לדאוג בכלל בגלל זה, אתה לא תאבד את התוצאות של מה שעשית עד עכשיו
בימים שאתה בארץ תאכל כמו שהיית אוכל ברגיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית