עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
LOLחרם על קוטג' וגבינה לבנה... יאללה פליאו!
זה עניין של טעם.. אני לא אוהבת טבורוג. יבש וחמוץ לי בהשוואה לקוטג'.מזמן עברתי לקנות טבורוג 0% בחנויות טביליסי באשדוד.18 שקל לקילו. מבחינת טעם ומרקם לא רואה את קוטג' מסופרים. ממליץ בחום- מדהים!
איפה באשדוד יש את החנות הזאת (האלה) ? אני דווקא אוהב טבורוג (וטובורג גם 😆) אבל תמיד חשבתי שמחירו הוא כמו של הגבינות האחרות.מזמן עברתי לקנות טבורוג 0% בחנויות טביליסי באשדוד.18 שקל לקילו. מבחינת טעם ומרקם לא רואה את קוטג' מסופרים. ממליץ בחום- מדהים!
זה עניין של טעם.. אני לא אוהבת טבורוג. יבש וחמוץ לי בהשוואה לקוטג'.
גם בחנויות הרוסיות נראה לי שאחוזי השומן שהם מציינים זה "להמחשה בלבד".
מבחינת מחיר טבורוג זה אחלה.
איפה באשדוד יש את החנות הזאת (האלה) ? אני דווקא אוהב טבורוג (וטובורג גם 😆) אבל תמיד חשבתי שמחירו הוא כמו של הגבינות האחרות.
אני מקווה שהתכוונת שתמר אוכלת עוד איזה 300 גרם 😛
בחייאט תעשי לעצמך טובה. אם את דווקה לא אוהבת חמוץ ויבש-לכי לטביליסי ותטעמי את ה0%. הוא הכי לא יבש והכי לא חמוץ בעולם
נו באמת.. טעמתי את ה0%, 3% ו5% (לא מטביליסי אבל זה אותו דבר בכל מקום). אני לא מדברת על דברים שאני לא ניסיתי.
טבורוג טוב למאפים, אבל אני לא אוהבת לאכול אותו כשלעצמו.
אני מת על השיטות חישוב בחנויות הרוסיות. אם מסתכלים על העטיפה של לחמים הרוסיים רואים 70 גרם פחמימה, 20 גרם שומן ו 10 גרם חלבון ל 100 גרם אבל יש רק 200 קלוריות.זה עניין של טעם.. אני לא אוהבת טבורוג. יבש וחמוץ לי בהשוואה לקוטג'.
גם בחנויות הרוסיות נראה לי שאחוזי השומן שהם מציינים זה "להמחשה בלבד".
מבחינת מחיר טבורוג זה אחלה.
LOLאני מת על השיטות חישוב בחנויות הרוסיות. אם מסתכלים על העטיפה של לחמים הרוסיים רואים 70 גרם פחמימה, 20 גרם שומן ו 10 גרם חלבון ל 100 גרם אבל יש רק 200 קלוריות.
למה הופך לדפוק? אתה באמת מאמין שלטברוג שאתה אוכל יש 0% שומן? 0% שומן בלי פחמימה זה מוצר כל כך יבש שאתה צריך חצי ליטר מים כל פעם שאתה תנסה לבלוע ממנו. אם המרקם שלו יחסית נוזלי, וזה עובר היטב בגרון, סיכוי קלוש שזה 0% שומן ובלי פחמימה.כל מה שאני מציא-אוטומטית הופך לדפוק...מדהים...אני חי בסרט...
לא נכון - הנה הדלקת את שטן-שור על טבורוג 😃כל מה שאני מציא-אוטומטית הופך לדפוק...מדהים...אני חי בסרט...
למה הופך לדפוק? אתה באמת מאמין שלטברוג שאתה אוכל יש 0% שומן? 0% שומן בלי פחמימה זה מוצר כל כך יבש שאתה צריך חצי ליטר מים כל פעם שאתה תנסה לבלוע ממנו. אם המרקם שלו יחסית נוזלי, וזה עובר היטב בגרון, סיכוי קלוש שזה 0% שומן ובלי פחמימה.
תעשה בדיקת מעבדה? 🤡
לא נכון - הנה הדלקת את שטן-שור על טבורוג 😃
גם אם לא נמצא את הטביליסי הזה, אז במקום אחר. אין לך מושג לפחות באיזה רובע באשדוד זה נמצא?
אחלה, תודה.יש 2 לפחות-אחד מתחת לפרייד והשני בסיבות השכונה של נביאים
אם אתה לפני תחרות זה משנה (בהנחה שרמות הנתרן שם לא גבוהות ואתה לא נמנע מזה מלכתחילה).משה,תכלס-מה זה משנה-0% או 5% גם בכמויות שאני אוכל...אלוואי ה9% היה כזה טעים כמו ה 0%
---------- התגובה התווספה ב 21:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:59 ----------
יש 2 לפחות-אחד מתחת לפרייד והשני בסביבות השכונה של נביאים. יש שם מרכז מסחרי שכונתי כזה.