הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחאת מחירי הקוטג'

כמה טונה אפשר לאכול. אני מסיים פחית/2 ביום. זה גם לא כזה בריא כי זה שימורים.

אה ועכשיו בשופרסל התחילו מבצעים 1+1 על קוטג' XD

מזמן עברתי לקנות טבורוג 0% בחנויות טביליסי באשדוד.18 שקל לקילו. מבחינת טעם ומרקם לא רואה את קוטג' מסופרים. ממליץ בחום- מדהים!

מזמן עברתי לקנות טבורוג 0% בחנויות טביליסי באשדוד.18 שקל לקילו. מבחינת טעם ומרקם לא רואה את קוטג' מסופרים. ממליץ בחום- מדהים!
זה עניין של טעם.. אני לא אוהבת טבורוג. יבש וחמוץ לי בהשוואה לקוטג'.
גם בחנויות הרוסיות נראה לי שאחוזי השומן שהם מציינים זה "להמחשה בלבד".
מבחינת מחיר טבורוג זה אחלה.

איפה באשדוד יש את החנות הזאת (האלה) ? אני דווקא אוהב טבורוג (וטובורג גם 😆) אבל תמיד חשבתי שמחירו הוא כמו של הגבינות האחרות.

בחייאט תעשי לעצמך טובה. אם את דווקה לא אוהבת חמוץ ויבש-לכי לטביליסי ותטעמי את ה0%. הוא הכי לא יבש והכי לא חמוץ בעולם

---------- התגובה התווספה ב 17:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:17 ----------

איפה באשדוד יש את החנות הזאת (האלה) ? אני דווקא אוהב טבורוג (וטובורג גם 😆) אבל תמיד חשבתי שמחירו הוא כמו של הגבינות האחרות.

אין לי מושג מה הכתובת,תבקש מאשדודים. מחירו 18 לקילו. אני אוכלחצי כילו ביום תמר עוד איזה 30 גר אז אני לא קונה פחות מ 5 קילו

אני מקווה שהתכוונת שתמר אוכלת עוד איזה 300 גרם 😛

בחייאט תעשי לעצמך טובה. אם את דווקה לא אוהבת חמוץ ויבש-לכי לטביליסי ותטעמי את ה0%. הוא הכי לא יבש והכי לא חמוץ בעולם

נו באמת.. טעמתי את ה0%, 3% ו5% (לא מטביליסי אבל זה אותו דבר בכל מקום). אני לא מדברת על דברים שאני לא ניסיתי.
טבורוג טוב למאפים, אבל אני לא אוהבת לאכול אותו כשלעצמו.

נו באמת.. טעמתי את ה0%, 3% ו5% (לא מטביליסי אבל זה אותו דבר בכל מקום). אני לא מדברת על דברים שאני לא ניסיתי.
טבורוג טוב למאפים, אבל אני לא אוהבת לאכול אותו כשלעצמו.

נסיון אחרון מבחינתי-אני גר בב"ש,אני רניתי פה טבורוג מחנויות חלביות מתוצרת קיבוצית-אבל אני נוסע עד אשדוד,חנות טביליסי כדי לקנות את הטוורוג שאני מדבר עליו. כי בתכלס,אני מסכים איתך- בד"כ זה יבש וחמוץ

אני מת על השיטות חישוב בחנויות הרוסיות. אם מסתכלים על העטיפה של לחמים הרוסיים רואים 70 גרם פחמימה, 20 גרם שומן ו 10 גרם חלבון ל 100 גרם אבל יש רק 200 קלוריות.

אני מת על השיטות חישוב בחנויות הרוסיות. אם מסתכלים על העטיפה של לחמים הרוסיים רואים 70 גרם פחמימה, 20 גרם שומן ו 10 גרם חלבון ל 100 גרם אבל יש רק 200 קלוריות.
LOL
כל כך נכון

כל מה שאני מציא-אוטומטית הופך לדפוק...מדהים...אני חי בסרט...

למה הופך לדפוק? אתה באמת מאמין שלטברוג שאתה אוכל יש 0% שומן? 0% שומן בלי פחמימה זה מוצר כל כך יבש שאתה צריך חצי ליטר מים כל פעם שאתה תנסה לבלוע ממנו. אם המרקם שלו יחסית נוזלי, וזה עובר היטב בגרון, סיכוי קלוש שזה 0% שומן ובלי פחמימה.
תעשה בדיקת מעבדה? 🤡

לא נכון - הנה הדלקת את שטן-שור על טבורוג 😃
גם אם לא נמצא את הטביליסי הזה, אז במקום אחר. אין לך מושג לפחות באיזה רובע באשדוד זה נמצא?

למה הופך לדפוק? אתה באמת מאמין שלטברוג שאתה אוכל יש 0% שומן? 0% שומן בלי פחמימה זה מוצר כל כך יבש שאתה צריך חצי ליטר מים כל פעם שאתה תנסה לבלוע ממנו. אם המרקם שלו יחסית נוזלי, וזה עובר היטב בגרון, סיכוי קלוש שזה 0% שומן ובלי פחמימה.
תעשה בדיקת מעבדה? 🤡

משה,תכלס-מה זה משנה-0% או 5% גם בכמויות שאני אוכל...אלוואי ה9% היה כזה טעים כמו ה 0%

---------- התגובה התווספה ב 21:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:59 ----------

לא נכון - הנה הדלקת את שטן-שור על טבורוג 😃
גם אם לא נמצא את הטביליסי הזה, אז במקום אחר. אין לך מושג לפחות באיזה רובע באשדוד זה נמצא?

יש 2 לפחות-אחד מתחת לפרייד והשני בסביבות השכונה של נביאים. יש שם מרכז מסחרי שכונתי כזה.

נערך לאחרונה:
משה,תכלס-מה זה משנה-0% או 5% גם בכמויות שאני אוכל...אלוואי ה9% היה כזה טעים כמו ה 0%

---------- התגובה התווספה ב 21:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:59 ----------

יש 2 לפחות-אחד מתחת לפרייד והשני בסביבות השכונה של נביאים. יש שם מרכז מסחרי שכונתי כזה.
אם אתה לפני תחרות זה משנה (בהנחה שרמות הנתרן שם לא גבוהות ואתה לא נמנע מזה מלכתחילה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית