הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחאת מחירי הקוטג'

מה שלא יהיה אין על קוטג' חח הם יודעים שזה מצרך מבוקש ומרשים לעצמם לדעתי זה לא יצליח וחבל.

כמה פחמימה יש ב100 גרם טבורוג?
בעיה עם טבורוג - שאתה קונה אותו לפי משקל, ובחנויות הוא מאוחסן בקופסאות גדולות שבמקרה הטוב יש עליהן איזו מדבקה מצ'וקמקת עם ערכים, והמוכרות בסגנון "לובה" יעשו לך פרצופים אם תבקש מהן לבדוק מה כתוב שם.
בנוסף, כמו שמשה כבר הדגים, ערכים שמצויינים על אריזות של מוצרים שנמכרים בחנויות רוסיות הם לרוב לא אמינים עד כדי מוזרים.

אם אתה לפני תחרות זה משנה (בהנחה שרמות הנתרן שם לא גבוהות ואתה לא נמנע מזה מלכתחילה).

מתי לדעתך אני מוריד את החלבי ליפני התחרות? ומה זה קשור לאחוזי שומן בטבורוג?

ממה שמצאתי באינטרנט יש בזה בערך 15 פחמימה.

מתי לדעתך אני מוריד את החלבי ליפני התחרות? ומה זה קשור לאחוזי שומן בטבורוג?
אני מתכוון במהלך הדיאטה לתחרות לא כמה שבועות לפני התחרות. בכל מקרה, אני מכיר מספיק אנשים שגם אכלו מוצרי חלב ישר לפני עלייה לבמה (אצל לייל יש כמה כאלו).
נהוג לחשוב שקזאין ומוצרי חלב בכללי מחזיקים מים, לא ראיתי לעולם הוכחה לכך, אבל אני חושב שאומרים את זה רק בגלל שברוב מוצרי החלב יש יחסית הרבה נתרן, במיוחד בגבינות למינהן שהן מלוחות מלכתחילה (כולל קוטג').
בארה"ב יש מלא גבינות עם כמויות מזעריות של נתרן, מה שאולי ירגיש אחרת בהתכוננות לתחרות (הגבינות האלו גם בד"כ בטעם של זבל, אין בהם כמעט פחמימה ו 0% שומן).

אני מתכוון במהלך הדיאטה לתחרות לא כמה שבועות לפני התחרות. בכל מקרה, אני מכיר מספיק אנשים שגם אכלו מוצרי חלב ישר לפני עלייה לבמה (אצל לייל יש כמה כאלו).
נהוג לחשוב שקזאין ומוצרי חלב בכללי מחזיקים מים, לא ראיתי לעולם הוכחה לכך, אבל אני חושב שאומרים את זה רק בגלל שברוב מוצרי החלב יש יחסית הרבה נתרן, במיוחד בגבינות למינהן שהן מלוחות מלכתחילה (כולל קוטג').
בארה"ב יש מלא גבינות עם כמויות מזעריות של נתרן, מה שאולי ירגיש אחרת בהתכוננות לתחרות (הגבינות האלו גם בד"כ בטעם של זבל, אין בהם כמעט פחמימה ו 0% שומן).

צודק מאה אחוז. אז אני לא רוה שום יתרון של קוטג' על הטבורוג. אבל שום יתרון. לא מכיר,לא נתרן,לא פחממות,לא שומן ובטח לא טעם ומרקם.

---------- התגובה התווספה ב 17:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:22 ----------

שעדיף כבר קוטג'.

ב 30% יתרון במחיר לטבורוג מול קוטג' ו 100% יתרון בטעם,מרקם ואיכות...אתה טועה...אתה סתם נתפל אלי...נתתי לך כבר מוניטין,עזוב 😆

---------- התגובה התווספה 19-06-2011 ב 16:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה 18-06-2011 ב 17:24 ----------

זה עניין של טעם.. אני לא אוהבת טבורוג. יבש וחמוץ לי בהשוואה לקוטג'.
גם בחנויות הרוסיות נראה לי שאחוזי השומן שהם מציינים זה "להמחשה בלבד".
מבחינת מחיר טבורוג זה אחלה.

קניתי היום בב"ש-כמו שאמרת-יבש וחמוץ...גועל נפש..

חחח בהתחלה לא הבנתי מזה הטבורג הזה, ואז שהתחברתי לרוסי שבתוכי הבנתי, זה מאוד טעים אם מוסיפים לזה שמנת וכמה צימוקים.

אני היחיד שלא מבין מה הקשר בין טובורג לקוטג'? וממתי קונים בירה לפי משקל??? 😳

אני היחיד שלא מבין מה הקשר בין טובורג לקוטג'? וממתי קונים בירה לפי משקל??? 😳

טבורוג פאג תוקף במשקל זה הארדקור,קוטג' בקופסאות עם פרחיות- זה פיטנס.
בירה לא לפי משקל-בירה בישביל משקל. ;susss

קניתי היום בב"ש-כמו שאמרת-יבש וחמוץ...גועל נפש..
ואני קניתי היום את הטבורוג 0% בטביליסי. הם העלו את המחיר ל-20 שח' לקילו.
אחלה טבורוג באמת, ממש טעים.
אמנם יש סיכוי שיש שם 10% שומן ותוספת סוכר, אבל מילא.. מקסימום אם אני לא ארד במשקל יש לי את מה להאשים 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית