עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיה עם טבורוג - שאתה קונה אותו לפי משקל, ובחנויות הוא מאוחסן בקופסאות גדולות שבמקרה הטוב יש עליהן איזו מדבקה מצ'וקמקת עם ערכים, והמוכרות בסגנון "לובה" יעשו לך פרצופים אם תבקש מהן לבדוק מה כתוב שם.כמה פחמימה יש ב100 גרם טבורוג?
אם אתה לפני תחרות זה משנה (בהנחה שרמות הנתרן שם לא גבוהות ואתה לא נמנע מזה מלכתחילה).
ממה שמצאתי באינטרנט יש בזה בערך 15 פחמימה.
אני מתכוון במהלך הדיאטה לתחרות לא כמה שבועות לפני התחרות. בכל מקרה, אני מכיר מספיק אנשים שגם אכלו מוצרי חלב ישר לפני עלייה לבמה (אצל לייל יש כמה כאלו).מתי לדעתך אני מוריד את החלבי ליפני התחרות? ומה זה קשור לאחוזי שומן בטבורוג?
אני מתכוון במהלך הדיאטה לתחרות לא כמה שבועות לפני התחרות. בכל מקרה, אני מכיר מספיק אנשים שגם אכלו מוצרי חלב ישר לפני עלייה לבמה (אצל לייל יש כמה כאלו).
נהוג לחשוב שקזאין ומוצרי חלב בכללי מחזיקים מים, לא ראיתי לעולם הוכחה לכך, אבל אני חושב שאומרים את זה רק בגלל שברוב מוצרי החלב יש יחסית הרבה נתרן, במיוחד בגבינות למינהן שהן מלוחות מלכתחילה (כולל קוטג').
בארה"ב יש מלא גבינות עם כמויות מזעריות של נתרן, מה שאולי ירגיש אחרת בהתכוננות לתחרות (הגבינות האלו גם בד"כ בטעם של זבל, אין בהם כמעט פחמימה ו 0% שומן).
שעדיף כבר קוטג'.
זה עניין של טעם.. אני לא אוהבת טבורוג. יבש וחמוץ לי בהשוואה לקוטג'.
גם בחנויות הרוסיות נראה לי שאחוזי השומן שהם מציינים זה "להמחשה בלבד".
מבחינת מחיר טבורוג זה אחלה.
חחח בהתחלה לא הבנתי מזה הטבורג הזה, ואז שהתחברתי לרוסי שבתוכי הבנתי, זה מאוד טעים אם מוסיפים לזה שמנת וכמה צימוקים.
הייתי מוסיף גם קצת סוכר או סירוף שוקולד ויש אחלה קומבינציה
חחח בהתחלה לא הבנתי מזה הטבורג הזה, ואז שהתחברתי לרוסי שבתוכי הבנתי, זה מאוד טעים אם מוסיפים לזה שמנת וכמה צימוקים.
הייתי מוסיף גם קצת סוכר או סירוף שוקולד ויש אחלה קומבינציה
אתם פחזניות אדם מהלכות :hoel:hoel:hoel
אני היחיד שלא מבין מה הקשר בין טובורג לקוטג'? וממתי קונים בירה לפי משקל??? 😳
אני היחיד שלא מבין מה הקשר בין טובורג לקוטג'? וממתי קונים בירה לפי משקל??? 😳
ואני קניתי היום את הטבורוג 0% בטביליסי. הם העלו את המחיר ל-20 שח' לקילו.קניתי היום בב"ש-כמו שאמרת-יבש וחמוץ...גועל נפש..