הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לבוש צנוע בניגוד לדעת הוריך? פצעי עצמך.

כבר חודשים שהוא לא הוציא פרק... חוץ מתולעת הלייזר המוזהבת אבל זה היה בצחוק

הוא עסוק בלקרוא עוד איזה רבע פרק מחצי ספר "אקדמי" בשביל להפריך את טענות הרב ולהוציא את עצמו אוויל לא פחות.

הוא עסוק בלקרוא עוד איזה רבע פרק מחצי ספר "אקדמי" בשביל להפריך את טענות הרב ולהוציא את עצמו אוויל לא פחות.
כן,הוא קצת אובסיסיבי בעניין..אבל,מה לעשות שהוא צודק ? הבערות הדתית גורמת להמון נזקים
ובשביל מה?תראה איזה שטויות "חכמי הדת" האלה פולטים.מה עם האחריות שיש להם?
אנשים לא יכולים לקחת את הדת ולהוציא ממנה רק את הדברים הטובים לצערי,חלקם חייבים הרי
להיות קיצוניים ולהשתמש בשם הדת להצדקת אלף ואחת דברים נוראיים אחרים.בשל כך, לדעתי עדיף היה בלעדיה,לטוב ולרע.

כן,הוא קצת אובסיסיבי בעניין..אבל,מה לעשות שהוא צודק ? הבערות הדתית גורמת להמון נזקים
ובשביל מה?תראה איזה שטויות "חכמי הדת" האלה פולטים.מה עם האחריות שיש להם?
אנשים לא יכולים לקחת את הדת ולהוציא ממנה רק את הדברים הטובים לצערי,חלקם חייבים הרי
להיות קיצוניים ולהשתמש בשם הדת להצדקת אלף ואחת דברים נוראיים אחרים.בשל כך, לדעתי עדיף היה בלעדיה,לטוב ולרע.

אני אוהב כשנילחמים בבערות בעזרת ידע, לא בעזרת בערות שונה. אחרת אין לזה שום אפקט מעבר ללהוציא את הצד השני טמבל (מה שאפשר לעשות באותה מידה גם לצד התוקף כשהוא מבסס את טענותיו על טעויות והנחות שגויות).

האמת היא, שאף פעם לא ראיתי וויכוח של דת נגד מדע או וויכוח פוליטי שנתן איזשהו אפקט.
אם הייתי רואה פעם אחת בחור דתי שאומר "וואלה,שכנעת אותי," יש מצב שהייתי מקדיש קצת
זמן למיסיונריות מהסוג הזה... אבל את האמת?אני מזמן לא צעיר ומיליטנטי ולא רואה הכל בשחור לבן.
ממש לא אכפת לי שמישהו אחר יסגוד לאל השמש הנורבגי, לאל הרעם, או לנאיף חוואתמה.
כל עוד זה לא מפריע לי בחיים,שיעשו מה שבא להם.

נערך לאחרונה:
הוא אכן דביל.
והבעיה שבארץ זה כן מפריע לך בחיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית