ייעוץ טעם טעם טעם - אבקה

entrecote

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
מחפש אבקה בטעם טוב, סגנון הגספארי שוקולד חלב
כרגע נגמר הגספארי ויש אופטימום בננה שהיה לי פעם, ופשוט לא טעים
כמובן שהערכים לא יהיו זוועתיים (ז"א לא סינטה)
תודה!

לך על וניל- יש חברות שבהם בוניל הכי הרבה ריכוז חלבון בדלי , ובכל החברות - הכי פחות חומרי טעם וריח
וגם הטעם לא רע בכלל
תנסה של אינטראקטיב

דווקא אני ממש נהנתי עם וניל ועדיין נהנה

אם נסתכל על הטעם עצמו בלי שום דבר מסביב -- קרם עוגיות או בננה

בסך הכל איך הגאספרי שוקולד חלב? טעם אשכרה של שוקולד? או של הרבה סוכרזית וקצת שוקולד? (כמו איזו סנסיישן)

בסך הכל איך הגאספרי שוקולד חלב? טעם אשכרה של שוקולד? או של הרבה סוכרזית וקצת שוקולד? (כמו איזו סנסיישן)
טעם של שוקולד חלב.
הבעיה שהחלבון מכיל % חלבון יחסית נמוך (65%) והמחיר לא משתלם.

לפותח האשכול, לך על אינטראקטיב שוקולד, יש לך הנחה של 10% דרך הפורום
http://www.lbs.co.il/interactive.php

• פותח/ת השרשור
תודה על ההמלצות על אינטרקטיב, אבל כרגע יש לי "אפשרות הורה" לרכוש שלא בארץ ולכן שאלתי כיוון שהמגוון שם רב יותר

תודה על ההמלצות על אינטרקטיב, אבל כרגע יש לי "אפשרות הורה" לרכוש שלא בארץ ולכן שאלתי כיוון שהמגוון שם רב יותר

הייתי ממליץ לך ללכת על DOUBLE RICH CHOCOLATE של אופטימום גם זול וגם טעים :hoel
אפשר גם ללכת על דמטייז

אני אישית ניסיתי בננה, קרם עוגיות ושוקולד של ISS, כולם היו טעימים בטירוף. במיוחד הקרם עוגיות שהכיל שברי עוגיות הייתי שותה את זה רק בשביל הטעם.

פעם הבאה כנראה אלך על אינטראקטיב שוקולד.

צ'מפיון קרם עוגיות (אני חושב שזה מבין האבקות שהכי אהבתי)
אני כרגע עם CASEIN של אופטימום בטעם chocolate cake batter בהתחלה היה קשה לי להתרגל למרקם אבל זה טעים מאוד.
ניסיתי המון המון טעמים של הרבה חברות והכל עניין של טעם אישי. (אני אהבתי גם קרם עוגיות של אופטימום)

אם אתה הולך על מיופיוז'ן השוקולד שלהם מזכיר שוקולית וטעים אין ספק שתאהב את הטעם אם אהבת את השוקולד חלב אבל אני אישית ממליץ על בננה בדיוק קיבלתי לפני יומיים דלי וזו האבקה הטעימה ביותר שניסיתי, טעים במיוחד עם חלב וחמאת בוטנים אבל גם רק עם מים טעים מאוד.

אם אתה שואל אותי עדיף לך ללכת על טעמי פירות כמו תות בננה, בדרך כלל הטעם נמאס אחרי כמה מנות ועם אבקות חלבון בטעמי שוקולד קשה לשחק עם התוספות(נגיד בתות אתה יכול לשים בשייק תותים אמיתיים, אננס, ועוד שטויות כאלה, בשוקולד אולי חמאת בוטנים)

הייתי ממליץ לך ללכת על DOUBLE RICH CHOCOLATE של אופטימום גם זול וגם טעים :hoel
אפשר גם ללכת על דמטייז
עכשיו אני משתמש בדאבל ריצ' שוקולד, זה באמת טעים אבל קניתי את זה מחו''ל.
יש לך מושג אם יש את הטעם הזה בארץ??

אין דאבל ריץ בארץ. והוא מאוד טעים.
בארץ יש רק שוקולד חלב והוא מגעיל.

וגם המרשמלו שהוא גועל נפש, אני מאמין שאני ינסה את האינטראקטיב, הוא גם מתמוסס טוב כמו האופטימום???

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית