הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעם טעם טעם - אבקה

entrecote

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
מחפש אבקה בטעם טוב, סגנון הגספארי שוקולד חלב
כרגע נגמר הגספארי ויש אופטימום בננה שהיה לי פעם, ופשוט לא טעים
כמובן שהערכים לא יהיו זוועתיים (ז"א לא סינטה)
תודה!

רק אין לי כח ללכת לישראל*** כדי לקנות אותו, אתה אשכרה נלחם איתם אם אתה לא בוחר בצמפיון או בסיינטרקם המחורבן שלהם.

קניתי דווקא בישרא**** ברמת גן ובכלל בלי מאבקים אפילו לא הציעו לי דברים אחרים באתי לקחתי שלום תודה רבה ואל תבואו בחלום

קניתי דווקא בישרא**** ברמת גן ובכלל בלי מאבקים אפילו לא הציעו לי דברים אחרים באתי לקחתי שלום תודה רבה ואל תבואו בחלום
זה תלוי באבקה כנראה אינטרקטיב זה אחת האבקות שיש להם במלאי לעומת האבקות האחרות שאין להם והם ינסו לעשות הכל בשביל שתעבור לאבקה אחרת.

מה שהם מרוויחים עליו טוב הם לא ישגעו אותך
חברות שהם לא ממש עובדים ומחזיקים מעט בחנות כדי שיהיה גיוון לעין של הלקוח הם ינסו שלא תקנה אותן

שלום לך.
אתה זכאי ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב בארץ.
ההנחה תקפה בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב.
לרשותך מגוון רחב של מוצרי אינטראקטיב ביניהם אבקת החלבון אינטראקטיב PRO WHEY.
הטעמים הנימכרים ביותר הם הבננה והקרם עוגיות שמאוד מומלצות.

לשובר ולמידע נוסף לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

אני משתמש כרגע בדאבל ריצ שוקולד של אופטימום , טעם מצוין באמת שאי אפשר לבקש יותר מזה. ערבוב זוועתי...! חצי מהשייק גושים.

דימייטיז לוקח מבחינת ערבוב . בלי ספק

אני משתמש כרגע בדאבל ריצ שוקולד של אופטימום , טעם מצוין באמת שאי אפשר לבקש יותר מזה. ערבוב זוועתי...! חצי מהשייק גושים.

דימייטיז לוקח מבחינת ערבוב . בלי ספק

ברוב אבקות השוקו למיניהן יש בעיה בערבוב בגלל הקקאו שנמס בצורה טובה רק בטמפ' גבוהות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית