ייעוץ לקראת שבוע חמישי בלינארית בחיטוב

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב אז ככה שבוע הבא יתחיל השבוע החמישי שלי בתוכנית ואני כרגע בחיטוב.
נכון להיום שברתי שיאים קודמים שבמאסה לא הצלחתי (אין לי מושג איך חחח)
אבל אני לא חושב שצליח שבוע הבא להרים כבד יותר כי כבר עכשיו קשה לי.
מה אני אמור לעשות? להמשיך עם אותם משקלים?

לפי דעתי אתה צריך להיות דבוק לתוכנית ובכל זאת לנסות אבל אם באמת אתה מרגיש שלא הולך אז להשאר אם אותו משקל ואפילו להוריד קצת

• פותח/ת השרשור
אני לא אגיד סתם דברים באוויר באמת שקשה לי ואני יודע שאם אני אוסיף עוד משקל זה פשוט לא ילך.
בסקוואט אני מרגיש שעוד רגע אני נדבק לרצפה ולא יתרומם בסוף, בבנץ' קשה לי, אני אנסה להידבק לתוכנית אבל אם לא ילך להשאיר את אותו המשקל?

אני לא אגיד סתם דברים באוויר באמת שקשה לי ואני יודע שאם אני אוסיף עוד משקל זה פשוט לא ילך.
בסקוואט אני מרגיש שעוד רגע אני נדבק לרצפה ולא יתרומם בסוף, בבנץ' קשה לי, אני אנסה להידבק לתוכנית אבל אם לא ילך להשאיר את אותו המשקל?

כה תשאיר משקל כי בסך הכל אתה בחיטוב וזה לא ממש צריך לעניין אותך להגיע לשיאים חדשים.

• פותח/ת השרשור
דיבורים באוויר או לא באוויר אני יודע מה אני מרגיש אני בכוונה מכין את הקרקע כי אם אני אבוא יום ראשון לאימון ולא אצליח להרים מה אז אני עושה?
לפחות ככה אני יודע מה לעשות. (התגובות שלך די מעצבנות ואין לי שום דבר נגדך אתה עוזר פה להרבה אבל אתה כל הזמן מנסה להתחכם)

דיבורים באוויר או לא באוויר אני יודע מה אני מרגיש אני בכוונה מכין את הקרקע כי אם אני אבוא יום ראשון לאימון ולא אצליח להרים מה אז אני עושה?
לפחות ככה אני יודע מה לעשות. (התגובות שלך די מעצבנות ואין לי שום דבר נגדך אתה עוזר פה להרבה אבל אתה כל הזמן מנסה להתחכם)

עניתי לך כבר אחי תשמע אתה בחיטוב וזה ובגלל זה זה מקשה אלייך לשבור שיאים (מאזן קלורי שלילי)
אז אם אתה רןאה ש100% אתה הולך להכשל אז אל תבזבז סתם יום אימון ותשאר באותו משקל

תמשיך עם התוכנית. אני הייתי בטוח בחיטוב שזהו נגמר, והצלחתי איכשהו להמשיך להתקדם במשקלים. מקסימום אתה רואה שאתה נקבר תחת המוט, תעשה 2 חזרות מתוך 3 או 4 מתוך 5.

• פותח/ת השרשור
תמשיך עם התוכנית. אני הייתי בטוח בחיטוב שזהו נגמר, והצלחתי איכשהו להמשיך להתקדם במשקלים. מקסימום אתה רואה שאתה נקבר תחת המוט, תעשה 2 חזרות מתוך 3 או 4 מתוך 5.
חשבתי על זה גם..
בהתחלה היססתי כי אןי לי כלוב ואין מישהו שמתאמן איתי אבל עשיתי סוג של כלוב עם הספות ובבנץ' מה ששומר עליי זה המקבילים אז ככה שאני יכול להסתכן קצת...
תודה נראה מה יהיה יום ראשון (אולי העמסה של שבת תיתן עוד פוש)

• פותח/ת השרשור
עדכון קצר הצלחתי להרים את המשקל המיועד אבל היה די קשה (שברתי עוד שיאים לחמישיות גם בסקוואט וגם בבנץ') אבל אני כמעט בטוח עכשיו שיום שלישי וחמישי זה פשוט לא ילך..

עדכון קצר הצלחתי להרים את המשקל המיועד אבל היה די קשה (שברתי עוד שיאים לחמישיות גם בסקוואט וגם בבנץ') אבל אני כמעט בטוח עכשיו שיום שלישי וחמישי זה פשוט לא ילך..

זה גם מה שאמרתה פעם שעברה:)

• פותח/ת השרשור
זה גם מה שאמרתה פעם שעברה:)
נכון אבל הפעם זה באמת היה יותר מדי לדעתי בחזרה האחרונה של הבנץ' בסט האחרון היה לי ממש קשה אבל הצלחתי לסגור חמישייה ובסקוואט בכלל עוד שנייה נמחצתי לרצפה.
אני יודע שזה מה שאמרתי גם אז אבל כנראה שאני אשאר עוד שבוע על אותם המשקלים (אני בכל זאת אנסה את המשקלים המיועדים)
אני אמשיך לעדכן.

טוב אז ככה שבוע הבא יתחיל השבוע החמישי שלי בתוכנית ואני כרגע בחיטוב.
נכון להיום שברתי שיאים קודמים שבמאסה לא הצלחתי (אין לי מושג איך חחח)
אבל אני לא חושב שצליח שבוע הבא להרים כבד יותר כי כבר עכשיו קשה לי.
מה אני אמור לעשות? להמשיך עם אותם משקלים?

ממש לא אכפת לי אם אני מעצבן אותך או לא. אני מנסה לעזור לך ולכל מי שיקרא את הפוסט הזה אי פעם. ואי אפשר לעזור לך כשכל הפלט שלך זה הרגשות ומחשבות סובייקטיביות.

כשאתה מגיע לכשל זה חד וחלק, נכשלת וזה המקסימום שלך בלי קשר לאיך הרגשת ומה אתה חושב. בגלל זה ביקשתי ממך לא לדבר באוויר. חלאס להיות נקבה ולקחת הכל אישית. אתה בא לכאן לקבל עזרה וללמוד אז תקבל את מה שנותנים לך.

תתקדם לפי התכנית שלך עד שאתה מגיע לכשל כי משם יש פרוטוקולים מסודרים. בקיצור מה שחיים אמר.

• פותח/ת השרשור
ממש לא אכפת לי אם אני מעצבן אותך או לא. אני מנסה לעזור לך ולכל מי שיקרא את הפוסט הזה אי פעם. ואי אפשר לעזור לך כשכל הפלט שלך זה הרגשות ומחשבות סובייקטיביות.

כשאתה מגיע לכשל זה חד וחלק, נכשלת וזה המקסימום שלך בלי קשר לאיך הרגשת ומה אתה חושב. בגלל זה ביקשתי ממך לא לדבר באוויר. חלאס להיות נקבה ולקחת הכל אישית. אתה בא לכאן לקבל עזרה וללמוד אז תקבל את מה שנותנים לך.

תתקדם לפי התכנית שלך עד שאתה מגיע לכשל כי משם יש פרוטוקולים מסודרים. בקיצור מה שחיים אמר.
חכיתי כבר שתגיב פה אחרי התגובה שלי חח
אני לא נעלב או משהו כזה אבל אני יודע איך אני מרגיש (אומנם אין לי ניסיון כמוך אבל עדיין אני מכיר את עצמי..)
ברור שאני תמיד שואף להרים הכי כבד שאני יכול אבל שוב היה לי קשה ואני לא אומר שאני לא אנסה להרים מה שצריך בשאר האימונים פשוט אני רוצה להכין את הקרקע לפני כדי לא להיות בחוסר מודעות מה אני אמור לעשות שפתאום אני בא לאימון ולא מצליח להרים.

חכיתי כבר שתגיב פה אחרי התגובה שלי חח
אני לא נעלב או משהו כזה אבל אני יודע איך אני מרגיש (אומנם אין לי ניסיון כמוך אבל עדיין אני מכיר את עצמי..)
ברור שאני תמיד שואף להרים הכי כבד שאני יכול אבל שוב היה לי קשה ואני לא אומר שאני לא אנסה להרים מה שצריך בשאר האימונים פשוט אני רוצה להכין את הקרקע לפני כדי לא להיות בחוסר מודעות מה אני אמור לעשות שפתאום אני בא לאימון ולא מצליח להרים.

לי אין שום ניסיון, אני עד עכשיו עושה בדיוק מה שהתכנית מצווה אלא אם זה ברור שאני בא לאימון במצב חרא בלי שינה, בלי אוכל וכ'ו. זה נכון שצריך להקשיב לגוף וכל השטויות האלה אבל בהסתכלות אחורה היה לוקח לי הרבה יותר זמן להגיע לאן שהגעתי אם הייתי מפסיק מתי שנהיה לי קשה בטירוף ולא מכריח את עצמי גם כשנהיה לי שחור בעיניים. אני עדיין זוכר במיוחד את התקופה שבה ניסיתי להגיע ל-120 קילו ב-SS כשכל אימון "ידעתי" כביכול שאני לא הולך לקום מהבור בסקוואט בסט האחרון. אבל קמתי איכשהו. וזה נשמע ליצני כי יש כאן כמה אנשים שעשו התקדמות מטורפת בהרבה במשקלים די גבוהים בזמן הרבה יותר קצר.

אין לך מה להכין את הקרקע ואין לך שום דבר שאתה צריך להיות מודע כלפיו. אתה צריך לבוא לכל אימון כשאתה יודע שאתה הולך לנסות את מה שאתה אמור לעשות באותו האימון, מה שיקרה יקרה לא נורא אם מגיעים לכשל. תמיד יש ימים גרועים.

• פותח/ת השרשור
אז כמו שאני אומר במידה והגעתי לכשל או לא הצלחתי לסיים סט אחד במשקל שאני אמור לעשות מה אני עושה באותו רגע?
ודרך אגב להגיע לכשל אצלי במכון זה לא כזה בטיחותי אני לא מתאמן עם אףף אחד ואין כלוב במכון אני מאלתר עם ספות ומקבילים.
ושלא תבין לא נכון אני מעריך כל תגובה שלך.

אז כמו שאני אומר במידה והגעתי לכשל או לא הצלחתי לסיים סט אחד במשקל שאני אמור לעשות מה אני עושה באותו רגע?
ודרך אגב להגיע לכשל אצלי במכון זה לא כזה בטיחותי אני לא מתאמן עם אףף אחד ואין כלוב במכון אני מאלתר עם ספות ומקבילים.
ושלא תבין לא נכון אני מעריך כל תגובה שלך.

אם זה קורה אז אתה לא עובד לפי תכנית או שאתה לא יודע מה אתה עושה. כשל אם הוא קורה אמור לקרות בסטים האחרונים בחזרות האחרונות כי לרובה כל סט עבוד כבד הוא חזרה על או התקדמות קטנה אל מעבר משקלים דומים שכבר הצלחת באימון הקודם. בלינארית אין בעיה כזו כי הסט הכבד הוא גם ככה תמיד הסט האחרון (או לפני אחרון) אז אם נכשלת בו גם ככה סיימת לעבוד ואז באימון הבא תחזור על אותו משקל וכ'ו לפי הפרוטוקול.

ותפסיק לעבוד לבד אם אתה מאלתר או שתסתכן בפציעה או פדיחה גדולה מתי שתגיע לכשל. וזה לא כל כך נדיר כשמתחילים להתקדם ברצינות.

• פותח/ת השרשור
אין לי עם מי לעבוד (אני במכון כושר בבניין) אני לא יעבוד עם השכנים פה כי: רובם זקנים והצעירים לא מתאמנים באותם שעות.
אין בעיה עם כשל אני פשוט שם את המקבילים כמוטות בטיחות בבנץ' ואת הספות כבטיחותת בסקוואט.
וכן אני התכוונתי לסט אחרון או לחזרות האחרונות בסט האחרון.
אז בקיצור אם קורה לי כזה דבר אני באימון הבא משאיר את אותם המשקלים בכל הסטים כמו באימון שנתקעתי בו?

כן, אם אתה נתקע ביום הנפח או העצימות תנסה לחזור על כל השבוע הזה שבו נתקעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית