הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אוכל תוך כדי אימון

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
לפני כמה זמן שאלתי על ההשפעה של אוכל .
והתחלתי לאכול באימונים בעיקר מאכלים עם הרבה פחמימות זמינות .
זה נותן אנרגיה ועוזר לי לגמור כל אימון כמו שאני רוצה .
אני ממליץ לכולם לנסות ...

אתה יכול לנסות לתזמן את הארוחות בצורה שתהיה יותר נוחה, אבל אם זה לא מפריע לך בתוך הבטן מי יכול להתווכח..

בקשר לסוכר ענבים, תמרים וכו', אני לא כזה מבין בתזונה אבל עד כמה שאני יודע מאכלים עם סוכר סתם יקפיצו את האינסולין באמצע האימון וזה יכול לגרום לסחרחורות וכאלה, לא בטוח על זה...

זה שמעלי צודק לגבי התגובה של האינסולין אבל הירידה של הגלוקוז בדם גורמת לסחרחורת.
הכי טוב לאכול מסודר שעתיים לפני אימון רבע שעה לפני איזה תמר ולאימון

לא מומלץ לאכול אוכל מוצק במהלך אימון.
גם לא מומלץ לאכול כמות גדולה של פחמימות פשוטות לפני אימון, בכדי שלא תהיה נפילת סוכר.
אם אתה רוצה קצת אנרגיה שאימון, תנסה לערבב בשייק של המים סוכר ענבים ולשתות.

נערך לאחרונה:
BCAA. אנרגיה ישירה לשרירים, בצורה מוכנה לשימוש.
יש את XTEND, ואת Xtreme ICE. פשוט להוסיף למים ששותים באימון.
מתאמנים ומאמנים "כבדים" נשבעים בדבר הזה, לי זה לא עשה שום דבר. אבל אני לא מוציא אנרגיה כמותם במהלך אימון, אז מה אני יודע..

לא מומלץ לאכול אוכל מוצק במהלך אימון.
גם לא מומלץ לאכול כמות גדולה של פחמימות פשוטות לפני אימון, בכדי שלא תהיה נפילת סוכר.
אם אתה רוצה קצת אנרגיה שאימון, תנסה לערבב בשייק של המים סוכר ענבים ולשתות.
אתה שם לב שאתה מנגד את עצמך?
לא לאכול פחמימות פשוטות , אבל סוכר ענבים זה בסדר!

אתה שם לב שאתה מנגד את עצמך?
לא לאכול פחמימות פשוטות , אבל סוכר ענבים זה בסדר!

לפני אימון זה לא טוב, כי תהיה נפילת סוכר.
אם תוסיף סוכר ענבים לבקבוק שאתה שותה במהלך אימון, בהנחה שאתה שותה אותו במהלך האימון (נגיד שלוק כל 2 דקות), ולא שותה את כל הבקבוק לפני האימון, לא תהיה נפילת סוכר.
מה שכן יכולה להיות זה קצת תוספת אנרגיה.

הבנת הנקרא אחינו ✌️

BCAA. אנרגיה ישירה לשרירים, בצורה מוכנה לשימוש.
יש את XTEND, ואת Xtreme ICE. פשוט להוסיף למים ששותים באימון.
מתאמנים ומאמנים "כבדים" נשבעים בדבר הזה, לי זה לא עשה שום דבר. אבל אני לא מוציא אנרגיה כמותם במהלך אימון, אז מה אני יודע..
אם לא תתחיל לרוץ מרתונים זה גם לא יעשה.

במידה וזה נכון, איך זה קשור לצריכה שלו בזמן אימון? ומי קבע שחסרה לך הח"א הזו, שהיא נימצאת בכמות גדולה מאוד אם לא הגדולה ביותר בסוגי חלבון שונים.

כולכם טועים במהלך האימון לא תהייה הקפתה של אינסולין במהלך האימון להיפך יש ירידה חדה ברמות הגלוקוז בגוף ויש הגברה של פרשת הורמות גולוקגון וקורטיזול צריכה של סוכר ענבים או פחמימה פשוטה אחרת לא ממש תשפיע על רמת הסוכר במהלך האימון בטח לא באימון של מתחת לשעה פשוט תאכלו פחמימה וחלבון כשעה לפני האימון למקסם את רמות הגליקוגן ושיהיו חומצות אמינו בדם ולכו להתאמון לא צריך להתעסק אם כל מני דברים אחרים

לפני אימון זה לא טוב, כי תהיה נפילת סוכר.
אם תוסיף סוכר ענבים לבקבוק שאתה שותה במהלך אימון, בהנחה שאתה שותה אותו במהלך האימון (נגיד שלוק כל 2 דקות), ולא שותה את כל הבקבוק לפני האימון, לא תהיה נפילת סוכר.
מה שכן יכולה להיות זה קצת תוספת אנרגיה.

הבנת הנקרא אחינו ✌️
חחח אם היית רושם "במהלך האימון" לא היית לי בעיה להבין 👏
ואתה באמת מאמין שכל שלוק שתיקח יספג ב2 דקות?
מסכים עם ADIMENIA לכל זה לוקח זמן להיספג ככה שאם אתה שותה או אוכל במהלך האימון זה יספג אולי לקראת הסוף

נערך לאחרונה:
כולכם טועים במהלך האימון לא תהייה הקפתה של אינסולין במהלך האימון להיפך יש ירידה חדה ברמות הגלוקוז בגוף ויש הגברה של פרשת הורמות גולוקגון וקורטיזול צריכה של סוכר ענבים או פחמימה פשוטה אחרת לא ממש תשפיע על רמת הסוכר במהלך האימון בטח לא באימון של מתחת לשעה פשוט תאכלו פחמימה וחלבון כשעה לפני האימון למקסם את רמות הגליקוגן ושיהיו חומצות אמינו בדם ולכו להתאמון לא צריך להתעסק אם כל מני דברים אחרים

יש לך רפרנס לזה ?
כי אני זוכר שקראתי שצריכה של סוכר ענבים כן משפיעה מיד (נניח עד רבע שעה) על רמת הסוכר.

אני הייתי שותה מים עם סוכר ענבים תוך כדי אימון .
בכל חצי לטר מים שמתי 100 גרם סוכר ענבים , ועזר לי הרבה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית