עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה שם לב שאתה מנגד את עצמך?לא מומלץ לאכול אוכל מוצק במהלך אימון.
גם לא מומלץ לאכול כמות גדולה של פחמימות פשוטות לפני אימון, בכדי שלא תהיה נפילת סוכר.
אם אתה רוצה קצת אנרגיה שאימון, תנסה לערבב בשייק של המים סוכר ענבים ולשתות.
אתה שם לב שאתה מנגד את עצמך?
לא לאכול פחמימות פשוטות , אבל סוכר ענבים זה בסדר!
אם לא תתחיל לרוץ מרתונים זה גם לא יעשה.BCAA. אנרגיה ישירה לשרירים, בצורה מוכנה לשימוש.
יש את XTEND, ואת Xtreme ICE. פשוט להוסיף למים ששותים באימון.
מתאמנים ומאמנים "כבדים" נשבעים בדבר הזה, לי זה לא עשה שום דבר. אבל אני לא מוציא אנרגיה כמותם במהלך אימון, אז מה אני יודע..
אם לא תתחיל לרוץ מרתונים זה גם לא יעשה.
חחח אם היית רושם "במהלך האימון" לא היית לי בעיה להבין 👏לפני אימון זה לא טוב, כי תהיה נפילת סוכר.
אם תוסיף סוכר ענבים לבקבוק שאתה שותה במהלך אימון, בהנחה שאתה שותה אותו במהלך האימון (נגיד שלוק כל 2 דקות), ולא שותה את כל הבקבוק לפני האימון, לא תהיה נפילת סוכר.
מה שכן יכולה להיות זה קצת תוספת אנרגיה.
הבנת הנקרא אחינו ✌️
כולכם טועים במהלך האימון לא תהייה הקפתה של אינסולין במהלך האימון להיפך יש ירידה חדה ברמות הגלוקוז בגוף ויש הגברה של פרשת הורמות גולוקגון וקורטיזול צריכה של סוכר ענבים או פחמימה פשוטה אחרת לא ממש תשפיע על רמת הסוכר במהלך האימון בטח לא באימון של מתחת לשעה פשוט תאכלו פחמימה וחלבון כשעה לפני האימון למקסם את רמות הגליקוגן ושיהיו חומצות אמינו בדם ולכו להתאמון לא צריך להתעסק אם כל מני דברים אחרים