הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בקשר לחטיף אנריה ואבות המזון

• פותח/ת השרשור tchvi5
  • פורסם בתאריך

tchvi5

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
0
76
0
1.יש לי חטיף אנרגיה של אנרג'י ואני אוכל 3 ממנו ביום רציתי לדעת אם זה בסדר (אני אוכל הרבה קודם כל כי זה טעים, דבר שני אני מתאמן הרבה וגם יש בו ויטמין B12 שבגלל שאני אוכל בשר פעם בשבוע אני צריך אותו מברנפלקס, חלב והחטיף הזה)
2.אחד מאבות המזון נהרס אם מחממים אותו או מבשלים אותו? (נגיד אם חלבונים בבשר נהרסים בטיגון אפייה או בישול)
3.ויטמינים מסיסים במים נהרסים במיקרוגל כי קראתי איפושהו שהם לא נהרסים?
4. איך אפשר להגיע לרמת החלבונים המומלצת כי זה ממש הרבה? (ועוד בלי בשר)

1.יש לי חטיף אנרגיה של אנרג'י ואני אוכל 3 ממנו ביום רציתי לדעת אם זה בסדר (אני אוכל הרבה קודם כל כי זה טעים, דבר שני אני מתאמן הרבה וגם יש בו ויטמין B12 שבגלל שאני אוכל בשר פעם בשבוע אני צריך אותו מברנפלקס, חלב והחטיף הזה)
2.אחד מאבות המזון נהרס אם מחממים אותו או מבשלים אותו? (נגיד אם חלבונים בבשר נהרסים בטיגון אפייה או בישול)
3.ויטמינים מסיסים במים נהרסים במיקרוגל כי קראתי איפושהו שהם לא נהרסים?
4. איך אפשר להגיע לרמת החלבונים המומלצת כי זה ממש הרבה? (ועוד בלי בשר)

1.זה תלוי במאזן הקלורי שלך ובמטרה (חיטוב/מסה/ניטטרלי)
2.לא נהרס וגם אם כן בצורה מזערית.
3.לא בטוח אבל ניראלי שלא(עדיף לצרוך מולטיויטמין וזהו).
4.יש מספיק מקורות חלבון ואתה בטח לא שוקל 150 ק"ג לכן זה לא צריך להיות בעיה להגיע לכמות החלבון הנדרש, יש מספיק מקורות של חלבונים במאכלים(קוטג',טונה,בשר,ביצים ועוד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית