אחרי תקופה ארוכה ארוכה שלא השקעתי אפילו קצת באימונים ואפילו ירדתי,יש חופש גדול ויש לי קצת זמן שאני יכול להשקיע באימונים במקום בבגרויות ובכל השאר רציתי לדעת מה אתם חושבים,איך כדי לחזור
הייתי עושה תקופה SS אמנם עליתי יפה במשקל גוף אבל במשקלים עליתי מעט מאוד ביחס לעלייה המהירה פה של שאר מתאמני הSS (מהלוגים שהצצתי בהם),עכשיו השאלה היא האם להמשיך SS ולהתחיל בקטן כמו כמו מ 60 אחוז משקל גוף
או
לעשות תוכנית 5X5 שקיבלתי מאחד מחברי הפורום
שהיא ככה:
סקוואט 5X5 משקל עולה
בנץ' 5X5 משקל עולה
בנט אובר או מתח 5X5 משקל עולה
מקבילים / יד אחורית 2X8
יד קדמית 2X8
B:
סקוואט התאוששות
פרס 4X5 משקל עולה
דדליפט 4X5 משקל עולה
מקבילים 1XMAX
מתח 1XMAX
C:
סקוואט 4X5 משקל עולה 1X3 שיא חדש (2.5% יותר מהסט הכבד ב A) ואז 1X8 עם המשקל של הסט השלישי
בנץ' 4X5 1X3 1X8 אותו דבר כמו סקוואט יענו
מתח או בנט אובר 4X5 1X3 1X8
בגלל שגם בתקופה של ההשקעה שלי בSS בקושי עליתי במשקלים(במיוחד בבנץ') חשבתי לנסות מתכונת שונה שאולי תעזור לי בהעלאה של המשקלים.
עצות?🙄
תודה
הייתי עושה תקופה SS אמנם עליתי יפה במשקל גוף אבל במשקלים עליתי מעט מאוד ביחס לעלייה המהירה פה של שאר מתאמני הSS (מהלוגים שהצצתי בהם),עכשיו השאלה היא האם להמשיך SS ולהתחיל בקטן כמו כמו מ 60 אחוז משקל גוף
או
לעשות תוכנית 5X5 שקיבלתי מאחד מחברי הפורום
שהיא ככה:
סקוואט 5X5 משקל עולה
בנץ' 5X5 משקל עולה
בנט אובר או מתח 5X5 משקל עולה
מקבילים / יד אחורית 2X8
יד קדמית 2X8
B:
סקוואט התאוששות
פרס 4X5 משקל עולה
דדליפט 4X5 משקל עולה
מקבילים 1XMAX
מתח 1XMAX
C:
סקוואט 4X5 משקל עולה 1X3 שיא חדש (2.5% יותר מהסט הכבד ב A) ואז 1X8 עם המשקל של הסט השלישי
בנץ' 4X5 1X3 1X8 אותו דבר כמו סקוואט יענו
מתח או בנט אובר 4X5 1X3 1X8
בגלל שגם בתקופה של ההשקעה שלי בSS בקושי עליתי במשקלים(במיוחד בבנץ') חשבתי לנסות מתכונת שונה שאולי תעזור לי בהעלאה של המשקלים.
עצות?🙄
תודה